100procentzon

  1. Home
  2. Noord-Brabant
  3. Tilburg
  4. 100procentzon

zonnepanelen installateur 100procentzon

Burgemeester Brokxlaan 12, 5041 SB Tilburg, Nederland

100%ZON is gespecialiseerd in zonnepanelen. Wij staan voor eerlijkheid, transparantie en kwaliteit. 100%ZON werkt met A-merk producten met een gegarandeerde opbrengst voor tenminste 25 jaar!

Over 100procentzon

Zonne-energie is goed voor het milieu maar ook goed voor uw portemonnee!

De voordelen voor u op een rij:

-Milieuvriendelijk en duurzaam;
-BTW is terug te vorderen;
-Direct besparen op uw energierekening;
- € 0,00 investeren mogelijk;
-Rendement van 12 tot 15% per jaar.

3 beoordelingen

image description

Keurig bedrijf komt zijn afspraken dan ook na. Wat vooral de doorslag gaf was de duidelijke uitleg over hun producten en wat ik ook zeker belangrijk vond is dat deze heren de tijd namen om aan huis de situatie te komen bekijken! Dit bedrijf is zeker aan te raden, zeker als u op zoek bent naar klant gericht bedrijf dat alleen maar werkt met kwaliteitsproducten! 100% zon bedankt voor de goede zorgen! Met vriendelijke groeten Fam Hakkert

image description

Snel antwoord, prima advies, prima installatie

image description

MOND OP MOND, een aanrader Van een bevriende kennis, zelf zeer kritisch wie hij in huis haalt, werden we gewezen op 100%?: kwam betrouwbaar en kundig over. Keurige installatie, kwaliteit, en meedenkend. Niet de goedkoopste. Bovendien dicht bij huis. Zijn advies opgevolgd en zijn er zeker niet in teleurgesteld. Nicky ten Bokkel van 100%??is zijn afspraken nagekomen. Duidelijke uitleg, situatie ter plekke opgenomen, aangegeven wat wel en niet kan, afspraken op papier. 100%?? neemt je de nodige zaken uithanden. Vriendelijk beschaafd personeel, werken netjes en geven uitleg waar nodig. Je mag zelf ook meedenken. De installatie van de meterkast, indien nodig, wordt door een externe, doorwerken elektricien, Dennis van Gils, Elektrotechniek, vakkundig uitgevoerd.