Agrozon Zonnepanelen

  1. Home
  2. Noord-Brabant
  3. Fijnaart
  4. Agrozon Zonnepanelen

zonnepanelen installateur Agrozon Zonnepanelen

Kadedijk 80, 4793 GD Fijnaart, Nederland
Dit is een citaat van Agrozon Zonnepanelen zelf:

Agrozon is een bedrijf wat zich concentreert op het verkopen en plaatsen van duurzame zonnepanelen instalaties van boeren daken tot particulieren woningen.

Over Agrozon Zonnepanelen

Wij zijn een jonge pro-actieve organisatie die gespecialiseerd is in het installeren van zonnepanelen. Onze passie is het leveren van hoog kwalitatieve installaties voor het opwekken van zonne-energie. Dit blijkt uit de materialen waarmee wij werken, uit de zorgvuldigheid van de montage en de service en garantie achteraf. We vinden direct contact met onze klanten belangrijk en verzorgen het hele traject van advies tot installatie in eigen beheer.

We geloven in een duurzame wereld waarin we zelf onze energie kunnen opwekken. Daarom zijn we steeds op zoek naar nieuwe producten en innovatieve technieken voor onze klanten.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

14 beoordelingen over Agrozon Zonnepanelen van Google My Business

image description

Agrozon heeft bij ons 12 zonnepanelen geïnstalleerd met vooraf een goed advies met een duidelijke uitleg. Een positieve ervaring tijdens de installatie en oplevering waarbij alles netjes is uitgelegd.

image description

Al tig keer gebeld, zouden dezelfde dag terug bellen of mailen. Helaas tot nu toe niet gebeurt?

image description

Wat een toppers! Zeer tevreden over de firma Agrozon.. Hans top uitleg en leuk gesprek over de optimale situatie creëren. Nette duidelijke communicatie vanuit het kantoor over de eventuele plaatsing en de mogelijkheden na het bericht dat er geen omvormers waren, maar daar kan de firma Agrozon ook niets aan veranderen. Ik heb dit als inkoper ook met zoveel spullen, maar gelukkig voor optie gegaan gewoon plaatsen en hopen op een snelle levering van de omvormers. Plaatsing helemaal top verlopen 3 spontane gezellige mannen die precies wisten waar ze mee bezig waren binnen een dag klaar en het lag geweldig strak op het dak en vandaag was de dag daar 1 maandje vertraging maar dat neem ik voor lief.. Bedankt Firma Agrazon voor deze fijne ervaring van begin tot eind!

image description

In Juni 2022 10 zonnepanelen laten plaatsen. Scherpe prijs, heldere communicatie, netjes op tijd en aan de afspraken gehouden. Gelijk nog een dikke pluim voor monteur Jelle, die alle 1001 vragen inhoudelijk goed kon beantwoorden. Absolute aanrader dus!

image description

Agrozon heeft bij ons 12 zonnepanelen geïnstalleerd met vooraf een goed advies met een duidelijke uitleg. Een zeer positieve ervaring tijdens de installatie en oplevering waarbij alles netjes is uitgelegd. Ook de aftersales is prima in orde hier. Dikke aanrader!

image description

naar meerdere offerte te hebben opgevraagd bij derde besloten om zonnepanelen bij Argozon te kopen, beste advies, eerlijk over rendement, terug verdien tijd, vriendelijke heren met verstand van zaken

image description

Gisterenmiddag stond de straat vol met agozon bussen, wegens ziekte minder personeel maar toch de afspraak nagekomen, deze ochtend monteur voor aansluiting op meterkast en ook dat is gereed en het werkt, nu de zon nog , top geregeld door Agrozon . Dank jullie wel allemaal

image description

Vorige week zijn bij ons zonnepanelen door Agrozon geplaatst. Vooraf een bezoek van Hans gehad, erg prettig gesprek. De offerte kwam snel en eventuele vragen werden direct netjes via de mail beantwoord. Ook de prijs was zeer aantrekkelijk (minimaal 15% goedkoper dan andere aanbieders). Na akkoord werd een installatie afspraak gemaakt en de panelen en de omvormer zijn vakkundig geplaatst op de afgesproken dag. Op de dag zelf wordt in overleg met de klant bepaald waar de omvormer komt te hangen en ze denken daarin ook mee. De BTW teruggave wordt volledig door hun accountant verzorgt dus daar hoeven we zelf ook niks aan te doen, is inclusief bij de prijs. Wij zijn erg tevreden en bevelen Agrozon zeker aan! De panelen werken prima, wij zijn er erg blij mee.

image description

Wij hebben in augustus 2019 op de schuur 24 stuks 345Wp zonnepanelen met een Solaredge omvormer laten monteren door Agrozon. Alles was volledig naar wens. In één van de panelen bleek een productiefout te zitten (wat meteen opvalt in de app bij een Solaredge installatie) en na een telefoontje met Agrozon werd in dezelfde week nog het defecte paneel er zorgvuldig tussenuit gehaald en een nieuwe geplaatst. Wij waren zeer tevreden met de service en klantvriendelijkheid van Agrozon en hebben na enkele weken nog een offerte gevraagd voor 16 panelen en een omvormer op een ander huis van ons. Die installatie ligt er sinds november 2019 op en ook deze presteert zeker naar tevredenheid. Aangezien wij door verduurzaming van onze woningen steeds meer elektriciteit verbruiken (waardoor minder gas), hebben wij al een volgend dakvlak in gedachte om voorlopig nog eens 7 panelen te laten plaatsen. Wij gaan zeker Agrozon weer vragen om een offerte.

image description

Op 14 november hebben de mannen van Agrozon 9 zonnepanelen op ons dak geplaatst. Alles is vakkundig en netjes gedaan. Vriendelijke heren met goed advies en veel ervaring.

image description

Ik ken het bedrijf al enkele jaren en heb al diverse installaties van hen gezien, zowel kleine als hele grote installaties, van 10 tot honderden panelen! Na diverse verschillende aanbieders met vergelijkbare installaties naast elkaar te hebben gelegd, bewust voor de kwaliteit van werk en materiaal van Agrozon gekozen. Installatie: 16x 315Wp-paneel, met een 5000Wp-3fase-omvormer van Solaredge ??????

image description

7 maart 2019 de zonnepanelen geplaatst. Wát een vaklui!! Snel, vriendelijk en keurig netjes alles opgeleverd. Geheel volgens afspraak doch zij gaven echter net dát stukje extra waardoor wij Agrozon met heel veel plezier en overtuiging aanbevelen. Wij kunnen ons in het geheel niet vinden in de negatieve recensie. Knap vakwerk! Dank je wel mannen..!

image description

Op 29 Januari 2019 heeft Agrozon 20 x 325 Wp.Qcell Zonnepanelen op ons dak geplaatst en een Solar edge omvormer. Goede voorbereiding en daardoor konden ze snel geplaatst worden. Alles werd in 1 dag gelegd. Op de voorzijde. Op de achterkant . Dakkapel en de schuur. Heel professioneel zijn Robin en Koen en erg gezellig en aardige en vriendelijke mannen. De Zonnepanelen zijn prima en met zorg bevestigd en klaar gemaakt voor productie. Alle aanmeldingen die nodig waren hebben ze gedaan voor ons, en nu kunnen we zelf kijken via de app.en alles in de gaten houden wat ze opbrengen voor ons. Super gewoon. Ook kregen we nog een telefoontje of alles naar wens was. Nou dat is het zeker. Bedankt Heren voor jullie vakwerk en ik ga jullie zeker promoten bij andere kennissen en vrienden.

image description

Ruim een maand hebben wij 20 zonnepanelen (325wp) van Agrozon op ons dak liggen. Na een zeer goede voorbereiding eind 2018, konden begin januari 2019 de panelen het dak op. Professionele en zeer vriendelijke heren hebben in 1 dag op ons zeer schuine dak de panelen met grote zorg bevestigd en in productie gebracht. De volgende dag kregen we nog een telefoontje van Agrozon of alles naar tevredenheid was. Ze hebben alle zorg uit handen genomen, in die zin dat de nodige aanmeldingen voor ons zijn gedaan en we nu met veel plezier de app in de gaten houden om met trots te zien wat de panelen opleveren. En met deze voorjaarszon gaan ze super! Ontzettend blij dat we voor Agrozon hebben gekozen, top kwaliteit panelen (tot nu de hoogste opbrengst vd straat) en super vakmensen!!!