Aksent Dakadvies & Dakwerken B.V.

  1. Home
  2. Noord-Holland
  3. Enkhuizen
  4. Aksent Dakadvies & Dakwerken B.V.

zonnepanelen installateur Aksent Dakadvies & Dakwerken B.V.

De Dolfijn 41i, 1602 ME Enkhuizen, Nederland
Dit is een citaat van Aksent Dakadvies & Dakwerken B.V. zelf:

Aksent Dakadvies & Dakwerken B.V. is een jong bedrijf waarin ruim 30 jaar ervaring zit. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres voor zowel advies, als alle vormen van dakaanleg, -onderhoud en renovatie.

Over Aksent Dakadvies & Dakwerken B.V.

Aksent Dakadvies & Dakwerken B.V. staat stevig met beide benen in de maatschappij van vandaag de dag. Dit houdt in dat wij de huidige economisch omstandigheden als een uitgelezen mogelijkheid beschouwen om de juiste, sociaal verantwoorde keuzes te maken gebaseerd op duurzaamheid.

Dan hebben wij het niet alleen over onze opties op het gebied van materiaal en constructieopbouw. Actief samenwerken en meedenken met zowel klant als projectmedewerkers leidt tot duurzamere en dus betere resultaten.

 

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

1 beoordeling over Aksent Dakadvies & Dakwerken B.V. van Google My Business

image description

Het dakdekkersbedrijf dat vaart op meer dan 30 jaar ervaring. Naast dakdekkers werkzaamheden kunt u op objectieve en integere manier ondersteuning c.q. advies opvragen als het om uw dak gaat. Vooral bij het plaatsen van zonnepanelen, wordt nog wel eens vergeten om eerst de dakbedekking te beoordelen voordat de zonnepanelen worden aangebracht. Bij Aksent Dakadvies & Dakwerken bent u aan het juiste adres voor Dakadvies, Dakdekkerswerkzaamheden en het plaatsen van Zonnepanelen. Aksent Dakadvies & Dakwerken staat voor Duurzaam-Dak-Denken.