Alfen

  1. Home
  2. Flevoland
  3. Almere
  4. Alfen

zonnepanelen installateur Alfen

Hefbrugweg 28, 1332 AP Almere, Nederland
Dit is een citaat van Alfen zelf:

Met transformatorstations, energieopslagsystemen, laadpalen voor elektrische auto's en een diversiteit aan andere producten en diensten, is Alfen het middelpunt en de verbindende factor in het elektriciteitsnet.

Over Alfen

Het is de missie van Alfen om toonaangevend en vernieuwend te zijn met projecten, producten en diensten voor de distributie van elektrische energie in Nederland en in een aantal omringende landen. Alfen werkt hierbij vanuit een sterke elektrotechnische basis en als producent van transformatorstations en wil met zijn medewerkers en partners functioneren met een optimale balans tussen economische vooruitgang en sociale ontwikkeling, waarbij de wensen van de klant centraal staan.

Elektriciteit wordt steeds vaker opgewekt door duurzame energiebronnen als zonne-, wind- en bio-energie. Daarnaast wordt steeds meer gebruik gemaakt van elektrische energie voor bijvoorbeeld elektrisch rijden. Alfen biedt verschillende oplossingen voor het transformeren, opslaan en distribueren van duurzame elektrische energie en is een gewild partner bij het aansluiten van bijvoorbeeld zonneparken en windmolens.

 

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

11 beoordelingen over Alfen van Google My Business

image description

Vreselijk bedrijf. Hun service is verschrikkelijk met tickets en niemand die echt telefonisch kan helpen. Ik heb al 2 maanden een nieuwe laadpaal van Alfen die niet werkt. Maar Alfen werkt niet samen met de leverancier om het probleem op te lossen. Ik heb dus 2500 EUR betaald voor een laadpaal die het niet doet. Vermijden dit bedrijf!

image description

vreselijk bedrijf, ik heb al 2 maanden een defecte laadpaal, maar we worden van het kastje naar de muur gestuurd. Alfen werk niet samen met de leverancier om het probleem op te lossen, inmiddels zit ik al 2 maanden met een nieuw geïnstalleerde laadpaal die niet werkt.

image description

Wat een waardeloze firma. Ze werken met tickets als referentie via de mail. Telefonisch krijg je alleen leken aan de lijn. Als je al een telefoon nummer kan vinden. Al 10 tallen mailtjes verder, en ben na een maand nog niks wijzer. Heb nog heel wat aanvragen staan voor laadpalen, maar dit gaat toch echt een ander merk worden. Slechtere service kan niet.

image description

Door wissel van werkgever moet de laadpaal in beheer worden genomen bij een andere partij - een 'simpele' hostingsovername. De bureaucratie die hierbij komt kijken is ongekend. Kom op, help je klanten eens fatsoenlijk!

image description

Wat heb ik een spijt van de laadpaal van Alfen. Slechte (geen) service. Ze sturen je van het kastje naar de muur en het duurt gewoon 6 dagen voordat je een antwoord krijgt. Als ik kon kiezen dan zou ik hem direct vervangen.

image description

Excellent from all points of view.

image description

Wat een verschrikkelijk en ongelooflijke slechte service van dit bedrijf. Mijn laadkabel zit vast uit een publieke laadpaal. Alfen kan of wil niet loskoppelen en adviseert mij weg te rijden zonder de kabel. Dit kan niet waar zijn!

image description

Net als HG en ASMI een bedrijf waar Almere trots op kan zijn.

image description

?Weer een fantastisch bedrijf uit Almere dat met innovatieve producten een belangrijke bijdrage levert aan de noodzakelijke energietransitie. De gekozen strategie wordt bevestigd door een stijgende beurskoers. Alfen bewijst dat de slogan van de stad Almere, "Het kan in Almere" helemaal klopt?

image description

Bedrijf in stroomvoorzienings producten en fabrikant van laadpalen voor electrische autos