Buist Solar technologie

  1. Home
  2. Groningen
  3. Stadskanaal
  4. Buist Solar technologie

Zonnepanelen installateur Buist Solar technologie

Stelmaker 14 - 16, 9502 KA Stadskanaal, Nederland
Dit is een citaat van Buist Solar technologie zelf:

Zonne-energie is een specialiteit. Onze specialiteit, maar vooral onze passie!

Buist Solar technologie

Elk project is voor ons een stukje maatwerk, waarbij we altijd zo veel mogelijk rekening houden met de wensen van de opdrachtgever.

De prijs is uiteraard belangrijk. Door ons inkoopvolume en jarenlange ervaring zijn wij absoluut concurrerend. Maar we doen geen concessies aan de gewenste kwaliteit van alle gebruikte materialen.

Waarom zonnepanelen van Buist Solar technologie?
Hoogwaardige panelen van Bauer, LG Solar, Solar Frontier, Solarwatt, Sunpower, Panasonic, maar ook nog een aantal andere fabrikanten.
Degelijke geschroefde montagematerialen, geen simpele aluminium haken.
Goed berekende kabeldiameters waardoor opbrengstverliezen tot een minimum worden beperkt.
Omvormers van fabrikanten zoals SMA en SolarEdge die hun sporen hebben verdiend en bekend staan om hun hoog serviceniveau.
Altijd op zoek naar nieuwe producten waardoor we nog meer uit de zon kunnen halen.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

17 beoordelingen over Buist Solar technologie van Google My Business

image description

Zeer onbetrouwbaar bedrijf. Geven offerte af met verwachte opbrengst die in werkelijkheid absurd veel lager is. Vraag je ze vervolgens wat er aan de hand is krijg je geen enkele reactie. Service bieden ze dus niet op het moment dat er iets niet goed is.

image description

Niks op aan te merken. Advies gesprek wordt tijd voor genomen en ook meedenken wat de beste plaats voor de omvormer is. Netjes en vakkundige monteurs, weten waar ze mee bezig zijn. Prijsverhouding is ook prima. De 8 panelen draaien lekker.

image description

Een prima bedrijf met verstand van zaken. Vandaag zijn onze 8 extra zonnepanelen op het dak gekomen en werken ook naar behoren en volgens afspraak. We moesten er even op wachten, maar het is druk in deze branche, daar hebben we alle begrip voor. Het enige puntje waarin nog verbetering valt te behalen is de communicatie met het bedrijf. Na bezoek aan huis hoorde we niets meer en kregen we ook geen offerte binnen de afgesproken tijd. Pas na een mailtje en enige belletjes kregen we respons. De monteurs hebben prima werk verricht. Gekozen voor dit bedrijf omdat het een lokaal bedrijf is.

image description

Buist Solar in Stadskanaal hoorden wij goede berichten en reviews over. Dus een aanvraag gedaan voor een adviserend gesprek. Maar blijkbaar gaat het te goed, want tot op heden nog geen contact gehad, terwijl wij toch wel al 6 week verder zijn. Jammer, maar er komen ook ooit weer andere tijden.

image description

Het hele traject van adviesgesprek tot installatie is uiterst prettig verlopen. Uitgebreid advies gehad welke panelen en welke opstelling de beste zou zijn. Maar ook de installatie 'an sich' is erg netjes aangebracht door echt een topteam!! Complimenten zijn hier absoluut op zijn plaats en ik zou dit bedrijf zeker aanraden!

image description

Mei 2019 een set met 14 bauer zonnepanelen en een SMA omvormer laten monteren. Dit was een 5 steren waardige installatie(Offerte, montage en afhandeling BTW) Maar er verandert wel eens iets in je leven. Eind sept 2021 gebeld met Buist solar met de vraag of de panelen gedemonteerd kunnen worden omdat 8 December er een dakkapel op de woning te plaatsen. Dit was allemaal moeilijk, de agenda zat helemaal vol. Maar ik zou sowieso terug gebeld worden. Ik heb 6 week gewacht en heb uiteindelijk zelf de panelen gedemonteerd. Wordt ik begin dec. 2021 gebeld door door Buist solar we zien dat de installatie offline is gehaald, we zouden nog terug bellen.... Gezien de goede ervaring heb ik aangegeven dat ik het begrijp maar niet wenselijk vind om vergeten te worden. Ik vraag Buist solar een afspraak te maken om de panelen terug te plaatsten en een oplossing te bedenken voor op het platte dak met mijn bestaande zonnepanelen. De beste man is langs geweest in jan. 2022 heeft een aantal zaken genoteerd en zou nog contact op nemen en een offerte aanleveren voor de kosten. Tot op heden heb ik geen telefoontje, email of offerte per brief ontvangen. Omdat ik een elektrotechnisch achtergrond heb en zonnepanelen niet mijn vakkennis is heb ik deze kennis zelf uitgezocht door vakbladen, Nen normeringen te bestuderen en mensen in het veld te raadplegen. Hierdoor heb ik de panelen terug kunnen plaatsen op een veilige en juiste manier. Helaas is dat niet te danken aan de Firma Buist Solar! Mijn persoonlijke conclusie, Prima bedrijf leveren A kwaliteit product. Maar er gaat ook wel eens wat mis. De nieuwe zonne installatie voor op mijn schuur heb ik bij een ander bedrijf aangeschaft.

image description

Buist Solar technologie is een zeer aan te raden bedrijf met realistisch advies en zeer adequaat personeel dat nauwkeurig en precies werk leveren. Ook op latere momenten na plaatsing gaan ze nog steeds precies te werk en leveren zoals je mag verwachten.

image description

De barrel flikkert mie van t dak af en ik wait nait wat ik der mit mot doun. Groetjes Oosting.

image description

Bij Buist geven ze goed advies en komen ze afspraken na. We hebben een super team gehad voor montage, die nauwkeurig en netjes hebben gewerkt. Contact en uitvoering waren top! Een aanrader! En ze vertrekken echt niet voordat de meter achteruit draait! ??

image description

Het hele proces verliep prettig en foutloos. Oog voor detail. Vriendelijk en correct personeel. We zijn zeer tevreden en kunnen de mensen van Buist van harte aanbevelen

image description

Van informatie tot oplevering alles super verlopen! Keurige monteurs waarvan je na afloop niet eens ziet dat ze geweest zijn, in 1 woord TOP!

image description

wij zijn sinds januari j.l in bezit van zonnepanelen . die geinstaleerd zijn door de firma buist. we hebben goede voorlichting gekregen, geen verkooppraat. snel en vakkundig geplaats en netjes afgewerkt. ook de dag erna nog telefonische contact gehad of alles naar wens was. toppers.

image description

Zeerste reden met onze installatie van 15 zonnepanelen. Levering keurig volgens afspraak en ook service naderhand zeer goed Bedankt!

image description

Wij zijn ontzettend blij met de mooie LG panelen die zeer vakkundig geplaatst zijn. Het team is netjes en voorzichtig te werk gegaan wat duidelijk te zien aan het prachtige eindresultaat en ze leveren meer op dan gedacht.

image description

Thx for the solarpanels Boist!!

image description

Professioneel bedrijf met kwaliteitspanelen en vriendelijk personeel. Na het plaatsen bleek dat wij in onze situatie toch 2 omvormers nodig hadden. Dit is snel en kosteloos opgelost door Buist. Dus ook als het geld binnen is staat deze partij voor de gemaakte afspraken. Zeker een aanrader!

image description

Erg tevreden over Buisst Solar. Martin Buist kwam van te voren alles bekijken en na prijsopgave werden ze na 7 w geinstalleerd. Ze hebben een rotsvasts installatie van de panelen, geschroefd, en niet losvast gehangen. De meterkast werd meteen vervangen. Erg tevreden. De jongens hadden zelf ook ideeen hoe het het beste en mooiste kon. Pluim!!