CS Installatietechniek

  1. Home
  2. Groningen
  3. Ter Apel
  4. CS Installatietechniek

Zonnepanelen installateur CS Installatietechniek

Viaductstraat 8, 9561 AA Ter Apel, Nederland
Dit is een citaat van CS Installatietechniek zelf:

Chiel Siemers De Duurzame Installateur is een totaalinstallateur die u optimaal kan voorzien van de juiste aardwarmtepomp, airconditioning, badkamers, dak-en zinkwerk, gas-water installatie, elektra, riolering, verlichting, (vloer)verwarming, zonnepanelen en sanitair.

CS Installatietechniek

Als totaalinstallateur zien wij er continu op toe dat onze werkzaamheden niet alleen goed functioneren, maar ook netjes afgewerkt zijn, of het nu gaat om een toilet of het monteren van een dakgoot.

Onze Missie: wij streven naar een lange termijn relatie
Duurzaam installeren vraagt kennis van onder meer energiezuinige warmtesystemen, het opwekken van energie en ventilatie. CS Installatietechniek B.V. heeft die kennis in huis en is zo overtuigd van z’n kunnen dat het bedrijf zelfs z’n naam heeft veranderd in Chiel Siemers de Duurzame Installateur.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

8 beoordelingen over CS Installatietechniek van Google My Business

image description

25 Juli 2023 zijn mijn zonnepanelen geplaatst en is mijn meterkast omgebouwd door Henri, Mike en Shaquill. Voortreffelijke kerels die een stukje vakwerk hebben afgeleverd. Chapo mannen erg bedankt.

image description

Niet echt vriendelijk

image description

Goedemorgen service en klantvriendelijkheid is goed

image description

Vriendelijke mensen. Gastvrij

image description

Vakmensen die hun vak verstaan ?

image description

top installateur

image description

Top bedrijf voor mij geen ander !!