Climatic

  1. Home
  2. Noord-Brabant
  3. Etten Leur
  4. Climatic

zonnepanelen installateur Climatic

Kroonstraat 20, 4879 AV Etten Leur, Nederland

Climatic is dé specialist in installatie & onderhoud van Airconditioning & Luchtbehandeling Een goed binnenklimaat is in grote mate van invloed op het gevoel van comfort, het welzijn en de gezondheid en daarmee op de prestaties van mensen.

Over Climatic

Al meer dan 30 jaar is Climatic als gecertificeerd bedrijf specialist in het ontwerpen, installeren en onderhouden van onder andere hoogwaardige en energiezuinige :

Klimaatinstallaties
Warmtepompen
Airconditioning


Climatic zorgt voor het toepassen van energiebesparende maatregelen bij nieuwbouw, bestaande bouw en renovatieprojecten. Dit zowel voor de zakelijke als de particuliere markt.

Zonne-energie heeft de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Tegenwoordig zijn er zonnepanelen die ook in ons wat minder zonnige klimaat ruim voldoende stroom leveren.

4 beoordelingen

image description

Eerlijk en goeie kwaliteit voor een mooie prijs.

image description

Slaapkamer erg warm vanwege zon en plat dak. Slapen echt een probleem voor mij. 22 Juli de offerte binnen en gisteren, 7 augustus de airco aangelegd voor de slaapkamer. Het boren door het dikke beton viel wat tegen en helaas kregen ze het niet af, maar vanochtend om 8.00 uur stond Willem er weer en maakte het keurig af. Er wordt zeer netjes gewerkt. Nemen alles mee, plastic, papier, stofzuigen. Laten het keurig netjes achter. Vandaar ook de vijf *. Dat is dit bedrijf zeker waard. Top! Wij zijn er erg blij mee, temperatuur is al perfect, vannacht slaap ik vast weer eens door. Bedankt!

image description

we hebben een airco aan laten leggen in heel ons huis door Climatic en dat hebben ze heel netjes en goed gedaan. heel netjes en verzorgd personeel hebben bij ons heel netjes gewerkt. goede service en voor een een nette prijs. vriendelijke groet,