Dakdekkersbedrijf Droog

  1. Home
  2. Noord-Holland
  3. Enkhuizen
  4. Dakdekkersbedrijf Droog

zonnepanelen installateur Dakdekkersbedrijf Droog

Elzenbaan 19, 1602 RC Enkhuizen, Nederland

Dakdekkersbedrijf Droog is van alle markten thuis als het gaat om daken en bijbehorende werkzaamheden. Het bedrijf heeft al 10 jaar ervaring en levert daarom de beste kwaliteit en service.

Over Dakdekkersbedrijf Droog

Zonnepanelen hebben veel voordelen, zowel voor uw portemonnee als het milieu. Zonnepanelen worden steeds populairder omdat het een goede investering in uw huis is. Het is zelfs rendabel zonder subsidie omdat de zonnepanelen steeds goedkoper worden.

De energie die uit zonnepanelen komt is schoon en duurzaam. De panelen geven uw huis direct meer waarde en gaan jaren mee.

3 beoordelingen

image description

Ze hebben bij ons pand, centrum Amsterdam, de dakbedekking vervangen, isolatie-en een lichtkoepel geplaatst. Super netjes gedaan, en alles snel en conform afspraak. Daarnaast hadden we nog wat extra klusjes zoals een overkapping boven het balkon, ook dat ging probleemloos en ziet er top uit! Ook niet geheel onbelangrijk: tegen een goede prijs.

image description

Prima service, vlot, scherp geprijsd en goed werk, compleet ook, trim en alles. Probleem in de dakopbouw werd direct opgepakt, kwaliteit is belangrijk. Geeft ook royale garantie.