De Graaf Elektrotechniek

  1. Home
  2. Noord-Holland
  3. Castricum
  4. De Graaf Elektrotechniek

zonnepanelen installateur De Graaf Elektrotechniek

Ruiterweg 36 A, 1901 BK Castricum, Nederland
Dit is een citaat van De Graaf Elektrotechniek zelf:

De Graaf Elektrotechniek is op een groot aantal terreinen actief. Belangrijkste aandachtsgebied is het installeren van licht-, kracht, telematica- en beveiligingsinstallaties in de utiliteitsbouw. Daarnaast houdt het bedrijf zich ook bezig met aanleg, onderhoud en renovatie van woningbouwinstallaties.

Over De Graaf Elektrotechniek

Sinds 1930 verzorgt De Graaf Elektrotechniek uit Castricum elektrotechnische installaties voor woning- en utiliteitsbouw.
De Graaf Elektrotechniek - met inmiddels ruim 45 medewerkers in dienst - is een bedrijf dat met z'n tijd meegaat. Op het gebied van moderne technologieën (data- en computer netwerken en gebouwenbeheer-, telefonie-, geluid- en CCTV-systemen) en duurzame oplossingen heeft het personeel veel kennis en ervaring in huis.

De Graaf Elektrotechniek biedt u compleet gemonteerde systemen. Na een adviesgesprek met een van onze adviseurs wordt op basis van uw energieverbruik, uw dakafmetingen en/of uw budget een systeem op maat gemaakt. Vervolgens kunnen we de dakmontage van de panelen voor u verzorgen, evenals de montage van de omvormer tot de aansluiting op het net. Een brutoproductiemeter wordt geplaatst door uw netbeheerder.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.