De Groot Installatiegroep

  1. Home
  2. Drenthe
  3. Emmen
  4. De Groot Installatiegroep

Zonnepanelen installateur De Groot Installatiegroep

Phileas Foggstraat 8, 7821 AK Emmen, Nederland
Dit is een citaat van De Groot Installatiegroep zelf:

Wij werken al 50 jaar samen met een verscheidenheid aan opdrachtgevers aan de beste elektrotechnische, werktuigbouwkundige en brandbeveiligingsoplossingen.

De Groot Installatiegroep

Wij hebben verstand van zaken en volgen installatietechnische innovaties op de voet. We bedenken slimme elektrotechnische, werktuigbouwkundige en brandbeveiligingsoplossingen. De Groot Installatiegroep levert resultaat, hoe ingewikkeld de klus ook is. En we staan voor de kwaliteit van onze dienstverlening, daar mag u ons persoonlijk op aanspreken.

Duurzaamheid is overal, duurzaamheid is noodzakelijk, ook in de installatiewereld. Daarom heeft De Groot Installatiegroep een activiteit opgezet gericht op het verduurzamen van installaties. Het gaat hierbij om twee groepen: elektrische energie en thermische energie. Voor beide energiestromen hebben we verschillende innovatieve en praktische oplossingen.

Er is nooit een oplossing voor duurzaamheid, het gaat altijd om een combinatie van deeloplossingen die de totale duurzame oplossing maakt. Wij bieden de volgende oplossingen:

Heizomat Biomassa
Zonnepanelen / PV panelen
Thermische panelen / Zonnecollectoren
Thermische opslag in een bufferzak
We willen graag de mogelijkheden bespreken om uw situatie te kunnen verduurzamen.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

13 beoordelingen over De Groot Installatiegroep van Google My Business

image description

Net bedrijf. Goed en vakkundig personeel.

image description

Neemt geen particuliere klussen aan, ook geen spoedklussen. Lekker klantvriendelijk maar niet heus.

image description

Eerste service

image description

Vakmensen die weten waar ze het over hebben en zeer klantvriendelijk zijn