De SolarStudio

  1. Home
  2. Flevoland
  3. Almere
  4. De SolarStudio

Zonnepanelen installateur De SolarStudio

Monitorweg 50, 1322 BJ Almere, Nederland
Dit is een citaat van De SolarStudio zelf:

Wij hebben een speciale missie:iedereen maximaal van de zon laten genieten. Want wie kiest voor een zonnesysteem geniet elke dag van de eindeloze energie.

De SolarStudio

Iedereen houdt van de zon. De drie mannen van de SolarStudio ook. Maar zij hebben een speciale missie: iedereen maximaal van de zon laten genieten.
Want wie kiest voor een zonnesysteem geniet elke dag van de eindeloze energie van de zon. Zelfs als deze niet schijnt, want ook als het bewolkt is doen de panelen gewoon hun werk. De kracht van de zon is onbeperkt beschikbaar, duurzaam en… gratis! Elke dag weer.

Wat de experts van de SolarStudio betreft de perfecte keuze voor wie kosten én milieu wil sparen. Maar ook een beslissing waar je even voor moet zitten. Dat snappen ze als geen ander. Daarom start elke kennismaking met een persoonlijk advies bij u thuis. Vragen, wensen? Kom maar op! Ze berekenen precies hoe voordelig zonne-energie voor u is. Dan is de keuze snel gemaakt.
Voor de SolarStudio het startsein om er voor te zorgen dat u zo snel mogelijk en zonder rompslomp het beste zonnesysteem heeft werken. Want pas als u geniet, zijn zij tevreden.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

24 beoordelingen over De SolarStudio van Google My Business

image description

Deze partij werkt samen met Data Fanatics voor dubieuze websites waar veel te dure zonnepanelen worden aangeboden. Deze websites komen vaak voor in spam mail die ze laten versturen via buitenlandse partijen. En op deze manier proberen ze Nederlandse wetgeving (Telecommunicatiewet) te omzeilen.

image description

3 jaar zonnepanelen van solarstudio. Nu problemen met 1 paneel. En de garantie is tot de deur. Zonnepanelen met 30 jaar garantie en optimizers met 25 jaar. Ik geef ze nog eff de tijd om een oplossing te vinden .Anders zal ik mijn rechtsbijstandverzekering inschakelen.

image description

Alleen maar drama sinds onze panelen begin dit jaar geplaatst zijn, ik noem op: 1. Toen onze panelen werden geïnstalleerd is de printplaat van onze cv ketel kapot is gegaan door de piekstroom die er 1 keer overheen ging 2. Er zouden 22 panelen worden geplaatst alleen moesten we er via de monteur achter komen dat het er maar 20 zijn geworden en vervolgens zelf bellen om de 2 panelen vergoed te krijgen. 3. Onze app geeft 1 foutmelding van een micro inverter die kennelijk niet van ons is. 4. En nu blijkt dat onze dakramen niet meer open kunnen omdat de zonnepanelen in de weg liggen. Helaas is de monteur die ze gelegd heeft op vakantie en is er een regel dat er geen andere monteur mag langskomen zonder toestemming van hogerop. Hier moeten we nog steeds over teruggebeld worden

image description

Schijnbaar is onze omvormer van de zonnepanelen al sinds 29 april kapot. Hier kwamen we een in juni pas achter via het energiebedrijf waarbij er niks stond bij opgewekt. Vervolgens erg moeilijk om contact te krijgen, continu excuses dat het druk is. Nu zitten wij nog steeds zonder een oplossing?

image description

Vandaag voor de 2de keer een afspraak gemaakt. Eerste keer was personeel ziek tweede keer is hij niet komen opdagen. Heel vervelend voor mij hoeft het niet meer?

image description

Ik heb nooit interesse gehad in zonnepanelen, nooit kontakt gehad met dit bedrijf, er zelfs nooit van gehoord. Toch ontvang ik spam van hun. Dit bedrijf lijkt dus met hackers lijsten te werken en dus in de criminele hoek te zitten.

image description

Als je algemene informatie wil is helaas niet mogelijk alleen een afspraak in te plannen of te maken omdat je partner MOET hierbij aanwezig zijn. Dit zijn de regels die vanuit Solar Studio's zijn opgesteld omdat het anders voor de adviseurs geld kost omdat ze dan misschien een tweede afspraak moeten maken. Nee duidelijk verhaal Solar Studio's.......

image description

Ga niet met deze firma in zee.ik was er ook bijna ingetrapt. ik kwam ze tegen op facebook.Klikte op de link en voor ik het in de gaten had moest ik mijn gegevens invullen.Gelukkig schakelde ik daarna direct en heb meteen op de mails die ik kreeg retour afzender ingevuld en ze terug gestuurd met er ook de melding bij dat ze mij niet mochten contacteren.2 dagen later doen ze dat alsnog telefonisch.ik had gelukkig hun nummer al opgezocht en herkende het toen ze mij belde.ik heb de telefoon ook niet opgenomen.meteen kreeg ik een terug bel verzoek per mail.Die mail heb ik ook weer retour gestuurd en ook naar de fraudehelp desk gemaild. 2 minuten later kreeg ik een mail dat mijn afspraak is geannuleerd.

image description

Tot drie keer toe een afspraak ingepland. Eerste keer werd afgezegd met onbekende reden, tweede keer werd afgezegd omdat de adviseur ziek zou zijn. Derde keer werd afgezegd omdat de adviseur niet bij zijn vorige afspraak weg kon. Ik zou de dag erna gelijk gebeld worden voor een nieuwe afspraak, maar dat is minimaal twee weken geleden. Mij hoeven ze niet meer te bellen.

image description

April heb ik gebeld om aan te geven dat mijn omvormer het niet deed. Met de fout code die deze aangaf kon ik online zien wat er aan de hand was. Het duurde Solar studie 3 weken om contact met mij op te nemen om aan te geven dst de omvormer stuk was en om een afspraak hiervoor te maken. Een maand later had ik een afspraak. Deze afspraak is op dag van afgezegd, en vervolgens een maand later opnieuw gemaakt. Als je belt word er heel vaak niet opgenomen of ze weer een telefoon storing zeggen ze. Mails die ze beloven te sturen met een link die ik nodig heb doen ze gewoon niet. Of ze zeggen heel makkelijk ja een extern bedrijf moet dat doen en je vervolgens niks meer van ze hoort. Lekker bedrijf, ik zou graag ik contact willen komen met een leidinggevende of manager want dit slaat echt nergens op. Ik begrijp dat spullen vertraging kunnen hebben maar laat mij tenminste wel fatsoenlijk weten

image description

Super de zonnepanelen van solar studio Ze werken perfect en we hebben 800? terug betaald gekregen van Eneco na 1 jaar in dienst van de panelen en van 154 ? naar 63? per maand aan elektriciteit kwijt Super SOLAR STUDIO En dan ook nog op ons aluminium dak In2 delen. Zelfs de storm overleefd vele dikke duimen??????????

image description

Ze sturen een adviseur naar je toe die mooie praatjes verkoopt, het enige wat ze even niet zeggen is dat er in de huidige tijd een lening word verschaft met 4,5 procent rente. Ook wel raar dat mijn vrouw perse bij het gesprek moest zijn.

image description

Gebeld voor een afspraak, tijd vrij gemaakt ervoor gezorgd dat alles gereed was. En er komt gewoon niemand opdagen 0 niks. Geen telefoontje om de afspraak te verzetten of dat ze later zijn. Na het lezen van wat reviews, werden mijn vermoedens wel bevestigd, dat dit een bedrijf is waar je niet mee in zee wilt gaan. Hou ze vooral buiten de deur.

image description

Adviseur kwam niet opdagen zonder bericht. Als een simpele verkoopafspraak al niet nagekomen wordt durf ik een samenwerking niet aan.

image description

Afspraak ingepland voor informatie zonnepanelen. Ons schuine dak staat op het NO. Dit heb ik wel 3x telefonisch doorgegeven. Toch geeft Solar Studio aan een gesprek te willen, maar wel MET PARTNER erbij. Waarom dat als je alleen om informatie vraagt die ik achteraf ook wel met mijn partner kan delen? Heb vóór de afspraak ondertussen diverse reviews gelezen over dit bedrijf. Ze 'dwingen' je richting een lening met hoge rentepercentage voor véél te dure zonnepanelen. Voor diezelfde type panelen kan je elders voor de helft goedkoper uit zijn. Omdat mijn partner niet bij de afspraak kan zijn is op de laatste dag dat ze zouden komen de afspraak door Solar Studio gecanceld. Dit zegt mij voldoende. Partner moet er bij zijn om wellicht meteen een overeenkomst te ondertekenen...? Ik weet het niet hoor, maar ben blij dat de afspraak gecanceld is!

image description

Nog nooit zoveel (ongevraagde) spam van een bedrijf gehad.

image description

Ongevraagd je bestoken met informatie. Al lang aangegeven geen interesse te hebben.

image description

Ongevraagd je bestoken met informatie. Al lang aangegeven geen interesse te hebben.

image description

Vorig jaar zonnepanelen laten plaatsen door Solar Studio. Prima service. In tegenstelling tot andere bedrijven nemen zij wel de tijd en de moeite om langs te komen en de situatie te beoordelen. Na het besluit om de panelen te laten plaatsen door Solar Studio, is de hele afhandeling en nazorg van een hoge kwaliteit. In het begin was de omvormer stuk. Gelijk werd er een nieuwe geregeld en de gemiste opbrengst werd gecompenseerd. Klasse. Na een jaar een telefoontje gehad dat de opbrengst meer was dan de specificatie.Kortom, wij zijn zeer tevreden.

image description

De opbrengst is ruim meer dan belooft wij zijn tevreden.

image description

Sinds ruim een jaar beschikken we over zonnepanelen van de SolarStudio. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de service die wij krijgen. Via de solarapp houden we precies bij hoeveel energie we genereren. Wij kunnen de SolarStudio van harte aanbevelen. Hans Brummer

image description

Vertegenwoordigster van de SolarStudio op bezoek gehad thuis, omdat wij graag zonnepanelen willen laten plaatsen. Ze vertelde eigenlijk meteen bij binnenkomst dat zij al had gezien bij aankomst en op Google earth dat wij te weinig rendement uit de zonnepanelen zouden kunnen halen, vanwege de hoge bomen om ons heen. Daar was ze heel eerlijk en open over. Ze adviseerde ons dan ook om géén panelen te laten plaatsen. Geweldig! Dan denk je goed mee! Dit in tegenstelling tot alle bedrijven die ons via de email een offerte hebben gestuurd.......

image description

Zonne panelen werken prima, netjes geïnstalleerd, we hebben ze nu een jaar. Aardige lui bij de SolarStudio ze belde keurig na een jaar om te vragen of alles na wens was en om de bevindingen van de na inspectie door te geven. Al met al zeer tevreden.

image description

Wat een super service. Van A tot Z helemaal ontzorgd. Wij hebben in augustus een adviseur over de vloer gehad die alles piekfijn heeft uitgelegd. Na precies 3 weken lagen de zonnepanelen bij ons op het dak. Nog een leuk bloemetje gehad van De Solar Studio en nog even een telefoontje om te kijken of er nog vragen zijn na afloop. Wij willen de Solar Studio bedanken en een dik compliment maken naar de monteurs, zijn echte vakmensen. Wij gaan De Solar Studio zeker promoten bij onze familie en vrienden.