De Wit Installatietechniek

  1. Home
  2. Noord-Holland
  3. Den Hoorn Texel
  4. De Wit Installatietechniek

Zonnepanelen installateur De Wit Installatietechniek

Diek 44, 1797 AB Den Hoorn Texel, Nederland
Dit is een citaat van De Wit Installatietechniek zelf:

De Wit Installatietechniek is een veelzijdig en gespecialiseerd installatiebedrijf. Of het nu gaat om elektra, verwarming, dakwerk of sanitair: onze allround vakmensen zorgen ervoor dat uw opdracht met veel kennis en flexibiliteit wordt uitgevoerd. We werken met goede materialen, een duidelijke prijsstelling en volgens uw wensen.

De Wit Installatietechniek

Op Texel hebben we veel zonuren in vergelijking met de rest van Nederland. De (milieuvriendelijke) energie die daarbij vrijkomt, kun je op diverse manieren toepassen. Een zonneboiler bijvoorbeeld gebruikt de energie om water te verwarmen voor uw cv-ketel of tapwater. En dan heb je nog de PV-zonnepanelen waarmee we elektriciteit op kunnen wekken.

PV-zonnepanelen
Een investering voor de toekomst, onze fabrikanten geven eenpv-paneel opbrengstgarantie van 80% na 20jr. Tevens gaan de zonnepanelen zeker wel 30 jr. mee. We komen graag bij u kijken of uw dak geschikt is voor een PV-installatie want het is toch zonde om zoveel energie verloren te laten gaan.
En wat dacht u van een lage energierekening, wetend dat de energieprijzen zullen stijgen. Vraag naar de mogelijkheden en laat u geheel vrijblijvend informeren.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

8 beoordelingen over De Wit Installatietechniek van Google My Business

image description

Van de wit kan je altijd van op aan

image description

Maakt hele mooie badkamers en heeft een goed hulpje, zonnepanelen werken ook erg goed. Kwaliteit is zeer goed

image description

The Boss is my father, he made a very cool bathroom.