Dekker Elektrotechniek

  1. Home
  2. Overijssel
  3. IJsselmuiden
  4. Dekker Elektrotechniek

Zonnepanelen installateur Dekker Elektrotechniek

Koekoeksweg 17b, 8271 PC IJsselmuiden, Nederland
Dit is een citaat van Dekker Elektrotechniek zelf:

Dekker Elektrotechniek is al sinds 2001 een begrip in de wereld van de (ver)bouw. Kwaliteit in techniek en economisch verantwoorde installaties zijn de basisuitgangspunten van onze dienstverlening.

Dekker Elektrotechniek

In de loop van de jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld van een klassiek installatiebedrijf naar een integrator voor elektrotechnische installaties. De medewerkers bevinden zich voortdurend in een opleidingstraject, waardoor kennis en ervaring telkens toenemen. Alle state-of-the-art-installaties worden door Dekker geïnstalleerd en onderhouden, waarbij wij altijd voor de nieuwste apparatuur zullen kiezen. De apparatuur die het best bij úw organisatie en werkgebied past!

Steeds meer mensen kiezen voor het gemak van zonnepanelen. Ze investeren in hun eigen woning en wekken hun eigen elektriciteit op. Daardoor hebben ze niets meer te maken met een (toekomstige) stijging van de energieprijs. Waarom zou u niet investeren in uw eigen portemonnee?

Het investeren in een zonne-energiesysteem is een langetermijninvestering . Na ongeveer 8 jaar hebt u de gemaakte kosten weer terugverdiend. De systemen van Dekker Elektrotechniek, bestaand uit duurzame materialen, functioneren minimaal 25 jaar. Dat betekent dat u gemiddeld 17 jaar alleen maar profiteert!

Wilt u een PV-systeem aanschaffen? Of wilt u meer informatie over zonnepanelen? Neem dan contact met ons op.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

10 beoordelingen over Dekker Elektrotechniek van Google My Business

image description

Zeer vriendelijk, geduldig, capabel.

image description

Toppers in alle elektrotechniek en zeker betaalbaar 24/7 service

image description

Vriendelijke ontvangst in een mooi pand. Kennis van zaken, kundig en snel geholpen! Dat gaat wel goed komen met onze nieuwe woning.

image description

Uitstekend betrouwbaar bedrijf

image description

Heel goed!

image description

Goed bedrijf, harde werkers en denken met je mee!! Aanrader...