Dekker Struik Installatietechniek

  1. Home
  2. Groningen
  3. Groningen
  4. Dekker Struik Installatietechniek

zonnepanelen installateur Dekker Struik Installatietechniek

Bremenweg 10, 9723 TD Groningen, Nederland

Dekker Struik Installatietechniek is hét installatiebureau voor de regio?s Groningen en Drenthe. Dekker Struik Installatietechniek is ontstaan in 2008, door een fusie van Technisch Bureau Dekker BV en Installatiebedrijf Struik BV.

Over Dekker Struik Installatietechniek

Dekker en Struik Installatietechniek maakt gebruik gemaakt van de nieuwste, duurzame technieken die te combineren zijn met elke CV-ketel. Naast zonneboilers installeren wij ook zonnepanelen. Een zeer effectieve manier om met zonne-energie om te gaan. Door de snelle vooruitgang van de techniek, zijn zonnepanelen ook voor de gewone mens bereikbaar geworden. Ondanks dat in Nederland niet altijd de zon schijnt, zijn zonnepanelen zelfs in ons land rendabel. Dekker en Struik Installatietechniek: uw partner in duurzame energie in Groningen en Drenthe. 

5 beoordelingen

image description

Als contactpersoon namens de VvE " de Heereborch" te Roden wil ik hierbij graag verklaren dat het onderhoud en beheer aan de technische installaties steeds tot volle tevredenheid is en wordt uitgevoerd. Betrouwbaar in de afspraken omtrent de prijsvorming voor uit te voeren werken staat hoog in het vaandel. Kortom een bedrijf met verstand van zaken en waarbij het prettig zaken doen is!!!!

image description

Waarschuwing!!! Dit bedrijf maakt een duplicaat van uw sleutel en verschaft zich daar meer illegaal toegang tot uw pand om ongevraagde werkzaamheden uit te voeren. Dekker&struik verwacht daarna wel betaling en dwingt dit af via LAVG deurwaarders

image description

Altijd snel aanwezig, en mensen met verstand van zaken. We zijn al jarenlang klant en supertevreden.

image description

Wij hebben Dekker Struik installatietechniek ingehuurd voor de installatie van onze nieuwe badkamer. Helaas kregen wij na een jaar problemen met de afzuiginstallatie. We hebben Dekker Struik gebeld en uitgelegd wat het probleem was. Ze stuurden de installateur langs die ook de afzuiginstallatie had geplaatst om hem te repareren. De installateur heeft enkel een tikje tegen de propellor gegeven. Hij zei dat dit wel vaker voorkwam. Ik snap niet dat hij dat niet over de telefoon had kunnen zeggen en wat ik al helemaal niet snap is dat ze ons hier een rekening van ?70 euro voor durven te sturen. Zelfs na telefonisch contact willen ze nog steeds dat we ?70 euro betalen voor die ene minuut dat de installateur in de badkamer is geweest. Ik raad iedereen dit bedrijf af!

image description

Onlangs de bekabeling en groepenverdeler laten vervangen in mijn woning door Dekker en Struik. Elk stopcontact en lichtschakelaar waar ze bij zijn geweest is de muur zwart van de vingervlekken en vegen. Bij één lichtschakelaar zelfs een semie gat naast de schakelaar in de muur. Kijk je bent bij iemand thuis aan het werk dus hou het schoon en netjes, dat is bij mij niet echt gelukt. Geen communicatie naar mij toe dat er aardig wat meer kosten bij kwamen. Helaas moet de boel nu weer geschilderd worden en een stukje muur herstelen. Edit: ze hebben mijn klacht serieus genomen en daar een passende oplossing voor gevonden. Ik ben tevreden met de oplossing en vandaar dat ik de review heb aangepast van 2 sterren naar 4.