Derwort

  1. Home
  2. Zuid-Holland
  3. Delft
  4. Derwort

Zonnepanelen installateur Derwort

Cyclotronweg 7, 2629 HN Delft, Nederland
Dit is een citaat van Derwort zelf:

Derwort is landelijk erkend totaalinstallateur in de regio Delft. Wij zijn uw specialist in de disciplines sanitair, centrale verwarming, dakwerk en ventilatie.

Derwort

Wij zijn een landelijk erkend installateur voor sanitair, centrale verwarming, ventilatie, loodgieterswerk en duurzame oplossingen. U kunt bij ons uitgaan van een uitstekend advies en een snelle, vakkundige service.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat u te voorzien van een gedegen advies en daarbij vertalen wij al uw wensen naar een perfect eindresultaat. Onze gecertificeerde loodgieters en installateurs zijn u graag van dienst in Delft, Den Haag, Zoetermeer, Pijnacker, Nootdorp, Rijswijk en omstreken.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

26 beoordelingen over Derwort van Google My Business

image description

Goed, maar prijzig. De loodgieter heeft ruim een uur gewerkt aan het onstoppen van mijn gootsteen. Hij was vriendelijk en heeft zorgvuldig het probleem opgelost. Echter, ik vind de rekening van 250 euro aan de hoge kant. Ik ben teleurgesteld dat er vooraf geen communicatie is geweest over de reiskosten (tijd als arbeidskosten). Daarnaast half uur arbeidskosten voor schoonmaken trekveer en waterzuiger (wel veel vet uit gootsteen). Daarbovenop worden kosten in rekening gebracht voor gebruik trekveer en waterzuiger (15 euro). Ik overweeg om de volgende keer bij een ander loodgietersbedrijf te kijken vanwege de prijs.

image description

De cvketel begaf het, huis vol jonge vrouwen en niet kunnen douchen. De installateur van Derwort pakte het voortvarend aan, kwam kijken, gaf drie mogelijke vervangende ketels op, gaf goed advies en binnen drie dagen was het allemaal gefixt. Ook nog vriendelijk tegen de bewoonsters, en alles netjes opgeruimd. En dat terwijl de meeste installateurs al niet eens meer opdrachten aannamen. Er wordt weer vrolijk gedoucht,

image description

De cvketel begaf het, huis vol jonge vrouwen en niet kunnen douchen. Peter Voois van Derwort pakte het voortvarend aan, kwam kijken, gaf drie mogelijke vervangende ketels op, gaf goed advies en binnen drie dagen was het allemaal gefixt. Ook nog vriendelijk tegen de bewoonsters, en alles netjes opgeruimd. En dat terwijl de meeste installateurs al niet eens meer opdrachten aannamen. Er wordt weer vrolijk gedoucht,

image description

Uitstekend geholpen toen onze WTW-installatie er plotseling mee stopte. Ze stonden een paar uur later op de stoep en hebben een snelle oplossing gevonden en aangelegd. In 30 graden hitte, petje af!

image description

Installatie van een nieuwe cv-ketel is naar volle tevredenheid uitgevoerd en was wegens lekkage van de oude snel uitgevoerd. Dank voor de goede service!

image description

Vanmorgen ineens geen warm water men verwarming meer. Eerst telefonisch contact gehad met Peter die mij goed geholpen heeft, hij nam de tijd. Hij heeft nog gebeld met het cv bedrijf om te kijken of hun een oplossing hadden. Toen het daarna nog niet werkte heeft hij een monteur gestuurd die heeft het binnen 2 uur gerepareerd. Nu weer lekker een warm huis. Top bedrijf.

image description

Derwort is een bedrijf om te negeren. Ze scoren bij erg laag scoort mbt serviceniveau, klantcontact, offerte, snelheid en vriendelijkheid. Eerste aan huis inventarisatie is de afspraak niet in de agenda gezet. Op de dag van de afspraak waren ze 2 uur te laat. De inventariserende account manager was uitermate bot en uit de hoogte. Tevens maakte deze duidelijk het werk niet nodig te hebben (ca 15.000 - 20.000 euro) het is druk zat. We moesten maar wachten. Na bijna 2 maanden kwam een email. "We doen helemaal geen offerte." Al met al een bedrijf om te negeren. Volledig van het pad af door de huidige booming markt. Ik raad aan Derwort te benaderen als het werk opdroogt en het tij gekeerd is. Over de kwaliteit van het werk kan ik verder geen uitspraak doen. Behalve de klantgerichtheid. Je bent slechts een pot met geld. Derwort is absoluut een afrader.

image description

Echt dikke pluim voor dit bedrijf. Paar keer nodig gehad, altijd correct, goed personeel en kennis van zaken. Afgelopen week had ik ze met spoed nodig. Badkraan vervangen was me niet gelukt en de andere dag kwam een fotograaf langs voor Funda. De planning heeft echt z?n best gedaan en kon uiteindelijk in de middag een monteur langssturen. Vriendelijke monteurs en snel geholpen. Gewoon goede service. Kan ze iedereen aanraden.

image description

Wij hebben een volledige zeer luxe renovatie van onze badkamer uit laten voeren door Derwort Loodgieters. Dit was onze eerste opdracht aan Derwort Loodgieters. Erg professionele medewerkers en hoge kwaliteit van afwerking.

image description

Half jaar geleden intake gesprek voor de verbouwing van de badkamer en wc gepland met Derwort. Nadat de persoon in kwestie op de dag zelf de afspraak was vergeten, kwam deze de volgende dag wel langs. Intake verliep goed en er zou een offerte worden opgesteld voor de werkzaamheden. Na een maand kregen we echter te horen dat we geen offerte meer zouden krijgen omdat er op dat moment een opname stop was ingesteld. Werkelijk belachelijke gang van zaken aangezien we dit al maanden van te voren hadden besproken. Duidelijk een partij waar men niet op kan bouwen.

image description

Positief: - reageren en afspraak maken is snel en makkelijk gegaan. Negatief: - te duur: 1,5 uur x 2 personen (blijkbaar komen ze altijd met 2 mensen) voor 3 doppen op de leidingen van al afgetapte CV te zetten en CV weer op te vullen (219?). Grotendeels was alleen 1 man aan het werk. - probleem met de leidingen was niet opgelost, de offerte van de oplossing daarvan (950?) was niet echt professioneel opgesteld. - uiteindelijk heb ik besloten om toch met een andere loodgieter door te gaan.

image description

Erg tevreden. Zeer vriendelijke en vakkundige mensen. Recent hebben ze een nieuwe cv-ketel geplaatst, dat is vlot en erg netjes gedaan. De ketel werkt goed en het zit er prachtig in. Geen onverwachte kosten bij het plaatsen omdat er van te voren al tijd was genomen goed te kijken naar de mogelijkheden bij ons in huis. Ook voor de jaarlijkse controle van de ketel en overig loodgieterswerk ben ik erg tevreden over Derwort.

image description

Prima service bij vervangen verwarmingsketel. Alles volgens offerte uitgevoerd. Verwarming werkt perfekt. Ondanks dat de monteur wegens ziekte van collega Het werk alleen moest doen, prima werk geleverd in één ochtend. Keurig en schoon opgeleverd.

image description

In september heeft Derwort bij ons twee badkamers vervangen. Vanaf het eerste contact dat we met Remco hadden, liep alles zoals het zou moeten lopen; afspraken worden nagekomen, offertes worden tijdig en juist opgesteld en bij vragen was hij altijd bereikbaar. Uiteindelijk zijn ze zo'n zes weken bij ons over de vloer geweest, maar het resultaat mag er zijn. De laatste puntjes die recent op de i zijn gezet, maken dat we nu met veel plezier van onze twee badkamers kunnen genieten. Remco, Thomas én Kees super bedankt voor alles! Ik raad Derwort zeker aan!!

image description

We wilden cv-leidingen verplaatsen en radiatoren vervangen. Derwort zorgde voor de beste oplossing en voerde het werk naar een hoge standaard uit. Ze hadden het erg druk, dus het kostte wat tijd om het uit te zoeken, maar uiteindelijk zijn we erg blij.

image description

Ontzettend netjes geholpen en ze waren echt wel effe bezig.

image description

Oude CV-ketel, boiler vervangen door een nieuwe Intergas HRE ketel met aanpassingen aan het leidingwerk en dakdoorvoeringen. De afspraken die vooraf waren gemaakt zijn op tijd en volledig nagekomen. Er is professioneel en keurig gewerkt. Alles is weer tip top achtergelaten. En niet onbelangrijk: in één keer goed. Ik kan op basis van mijn ervaringen Derwort van harte aanbevelen.

image description

Ik heb onlangs de oude en rumoerige wtw-installatie in mijn woning laten vervangen door Derwort. Ik ben in het voortraject goed geadviseerd over de mogelijkheden voor een stille installatie (Brink Flair) en er was veel ruimte om zelf mee te denken. De installatie zelf is zeer netjes en professioneel uitgevoerd en voldoet ruimschoots aan de verwachtingen. De kosten waren redelijk en binnen het budget dat ik vooraf had aangegeven. Ik kan Derwort dan ook van harte aanbevelen als je op zoek bent naar een deskundig en professioneel installatiebedrijf.

image description

Twee installateurs van Derwort hebben bij ons eind november oude CV-combiketel vervangen door een nieuwe en enkele radiatoren en radiatorknoppen vervangen. Deze operatie is geheel volgens offerte en planning in 2 dagen vakkundig, zorgvuldig en netjes uitgevoerd. Tijdens de werkzaamheden is er ook nog iemand langsgeweest met extra materialen en om te checken of alles naar wens verliep. Ook hebben ze alle oude materialen meegenomen en geen troep achtergelaten . Al met al bleef daardoor de overlast voor ons tot een minimum beperkt. Complimenten voor de mensen van Derwort! Die maken waar wat ze beloven en dat kom niet vaak meer tegen. Harry & Corrie Schelfhout

image description

Derwort heeft bij ons Warp vloerverwarming gelegd. Zeer kundige mensen en ko.men afspraken na. Vriendelijk personeel en zeer netjes werk afgeleverd. Grote complimenten

image description

Vandaag 20 februari is een nieuwe CV ketel geplaatst door Derwort Loodgieters. Het vinden van een goede CV installateur bleek niet gemakkelijk. De ervaring met Derwort Loodgieters is een uitstekende. Vriendelijke deskundige mensen, goede uitleg en uitvoering conform offerte.

image description

Derwort heeft onze nieuwe badkamer gemaakt, na de oude gesloopt te hebben. De mensen van Derwort maken goede afspraken, werken netjes. De algemene ruimten in ons appartementengebouw werden netjes afgedekt en dagelijks toonbaar gehouden. De afwerking is heel goed, de service achteraf is zoals het hoort. Geen gezeur, gewoon goed. We zijn erg tevreden!

image description

Michael en Remco van de firma Derwort hebben onze douche lekkage in de buitenmuur bijzonder vakkundig verholpen. Oude troep er uit en een nieuwe Smartcontrol laten plaatsen. Vakwerk

image description

De firma Derwort heeft bij ons de CV-ketel vervangen nadat de oude ketel het had begeven. Prima! Snel: woensdagochtend contact opgenomen en foto's opgestuurd van de bestaande situatie, woensdag eind van de ochtend lag er een offerte. Na overleg over enkele aanpassingen werd de offerte door ons op donderdag getekend met de toezegging dat de nieuwe ketel maandagochtend zou worden geplaatst. Maandagochtend om 8:15 werd er aangebeld en om 15:00 was het huis weer warm. Prettig: het contact met de firma Derwort verliep efficiënt via telefoon en Whatsapp. De twee monteurs waren prettig, netjes en vakkundig. Goed: het installatiewerk is netjes uitgevoerd, de nieuwe ketel functioneert uitstekend.

image description

Nieuwbouwwoning casco op laten leveren. Derwort heeft vanaf de oplevering alles perfect geregeld en op een vakkundige wijze de badkamer en toilet begane grond geinstalleerd. De coordinatie tussen de verschillende partijen (elektra/cv/tegelzetter/stucadoor) was optimaal. Ondanks deze werkzaamheden viel het ons op dat na iedere werkdag de ruimtes zonder afval e.d. waren achtergelaten. Kortom Top ! en Remco bedankt voor de goede zorgen.

image description

Na 2x een lekkage aan mijn dakkapel fa Derwort gevraagd om een inspectie te doen. Zij hadden net de dakbedekking bij mijn zoon vervangen naar volle tevredenheid dus het adres was snel gevonden. Na een gedegen inspectie bleek de dakbedekking van de dakkapel 15 jaar geleden door de toenmalige leverancier hiervan vrij slordig erop gelegd te zijn waardoor er nu lekkages ontstaan. Door fa Derwort is een uitgebreide offerte gemaakt waar we op in zijn gegaan. Het lastige was dat er zonnepanelen op het dak stonden die eerst losgekoppeld en daarna door de zonnepanelen leverancier weer aangesloten moesten worden. De afstemming van de werkzaamheden is uitstekend gegaan en ook is op de slechte weersomstandigheden goed geanticipeerd. De werkzaamheden verliepen vlot en veroorzaakte weinig overlast en nu zit er weer een droog en veilig dakbedekking op onze dakkapel. Doordat de onderlaag nog helemaal goed was hoefde die niet vervangen te worden wat uiteindelijk een minderwerk van ? 205 euro opleverde. Er is uitstekend werk geleverd en de afstemming en uitvoering verliep bijzonder soepel een aanrader dus.