Elektro Kersten

  1. Home
  2. Limburg
  3. Kerkrade
  4. Elektro Kersten

Zonnepanelen installateur Elektro Kersten

Toupsbergstraat 87, 6468 AB Kerkrade, Nederland
Dit is een citaat van Elektro Kersten zelf:

Wij zijn een jong bedrijf dat ruim 30 jaar bestaat. Ervaring op het gebied van elektra en alles wat erbij komt. Zowel domotica oplossingen als beveiliging.

Elektro Kersten

Elektro Kersten is dé specialist op het terrein van elektrotechniek. Bij ons zijn alle elektrotechnische werkzaamheden in veilige en bekwame handen. U kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van elektrotechnische installaties, voor beveiligings-, intercom- en alarminstallaties, data- en telecommunicatie, domotica en zonnepanelen. Wij werken al jarenlang voor tevreden opdrachtgevers in geheel Zuid-Limburg.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

11 beoordelingen over Elektro Kersten van Google My Business

image description

Betrouwbaar en breed deskundig E en I bedrijf. Heb met Kersten een renovatie project uitgevoerd waarbij prettig en professioneel werd samengewerkt binnen het projectteam.

image description

Altijd goede service en advies!

image description

Heel vakkundig en bekwaam bedrijf met een hele goede service.

image description

Goede service, denken mee om het werk netjes achter te laten en kostenbesparend te werken, top kwaliteit voor een top prijs.

image description

Uitstekend advies en ditto uitgevoerde werkzaamheden. Er wordt met je meegedacht. Prompte actie bij onvoorziene dringende werkzaamheden.

image description

Elektro Kersten heeft bij ons super mooi werk geleverd. Het breekwerk was een stuk minder dat verwacht en alles is erg mooi weggewerkt. Vriendelijke heren over de vloer en bovendien ook nog sneller dan verwacht klaar. Complimenten!

image description

Goede service en zijn eerlijk houdrn zo

image description

Goede service, vakmensen en goede prijs/kwaliteit verhouding. Echte aanrader.

image description

Eerlijke vakmensen