Elektro Scheppers

  1. Home
  2. Limburg
  3. Weert
  4. Elektro Scheppers

Zonnepanelen installateur Elektro Scheppers

Celsiusstraat 17, 6003 DG Weert, Nederland
Dit is een citaat van Elektro Scheppers zelf:

Elektro Scheppers is al sinds 1949 een begrip in midden- en zuid-Nederland als erkend installateur. Met name opdrachtgevers in de woning en utiliteitsbouw en het midden- en kleinbedrijf kennen ons als een betrouwbare partner voor de aanleg en het onderhoud van elektrische installaties.

Elektro Scheppers

Iedereen kan besparen op de energiekosten door stroomverbruikers uit te schakelen op het moment dat je die niet meer nodig hebt. Je kan ook zelf energie opwekken door middel van windmolens of zonnepanelen. Vervang je gastoestel tijdig door een elektrische warmtepomp en de conventionele verlichting door LED met minder verbruik en een langere levensduur. Pas daarbij bewegingssensoren en dimmers toe en plaats slimme meters zodat je het verbruik kunt monitoren en het gedrag aan kunt passen. Laat u in ieder geval even adviseren door een van onze specialisten voordat u een definitieve keuze maakt.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

13 beoordelingen over Elektro Scheppers van Google My Business

image description

Professioneel bedrijf. Aan te raden.

image description

Zonnepanelen van meer dan 6.000 Euro waar vrijwillig voor is bij betaald door alle bewoners van het project zonder wifi module echt waar wat een flut bedrijf. Zou nog even verder zoeken.

image description

S avonds gebeld voor een stroomstoring, kreeg snel een monteur aan de telefoon en die kwam binnen een half uur

image description

Prima. Enkele jaren geleden de volledige electra laten leveren. Van groepenkast tot aan de lamp en alles daartussen.

image description

In 2018 hebben wij een nieuwbouwhuis (projectontwikkeling) gekocht waarin Elektro Scheppers de elektra heeft aangelegd. Tijdens de bouw hebben zij zich veel moeite genomen om alles gemaakt te krijgen zoals wij het wilde. En uiteindelijk ook gelukt. De monteurs waren zeer fijn in omgang. Dit jaar hebben wij aangebouwd en heeft Elektro Scheppers de uitbreiding gemaakt. Ook nu weer alles naar behoren gemaakt en goede begeleiding gekregen.

image description

De mannen hebben netjes gewerkt en alles mooi afgewerkt! En dit alles nog op tijd ook :)

image description

Heel erg te spreken over de service en het advies ivm een nieuwbouw woning. hele vriendelijke mensen, en het was gewoon allemaal goed geregeld. Goed contact, kwamen op tijd en er werd ook de tijd genomen om dingen uit te leggen. Overall dus echt zeer tevreden en ik wil jullie nogmaals bedanken!

image description

Ik heb elektro Scheppers gevraagd om de etalageverlichting van onze zaak te repareren en aan te passen zodat deze 's morgens aan gaat en 's avonds weer uit. De totale doorlooptijd is 10 maanden geweest. Meerdere keren gebeld, meerdere keren was men het vergeten of vergeten te bestellen, of vergeten in te plannen. Vervolgens ultimatum gesteld. Is niet helemaal gelukt maar uiteindelijk opgeleverd. Helaas werkte niet, er moest nog een onderdeel komen (repeater). Na lange tijd geïnstalleerd, op de factuur staat 25 keer getest en het werkt. Nou het heeft nog niet 1 dag gewerkt. ? 1000,= verder en geen werkend systeem. Ik kon het niet meer opbrengen om te bellen dus heb het een ander laten maken. Binnen 2 weken een werkend systeem. Heb Elektro Scheppers toen per mail gevraagd of ze dan uit coulance de repeater terug wilden nemen (? 187,= ex. btw). Op deze mail wordt niet eens gereageerd. Ik heb nog nooit een negatieve recensie geschreven, dit is mijn eerste, maar dit is echt zeer slecht. Ik ga ze echt nooit meer bellen of aanbevelen.

image description

Zeer vriendelijk! Konden mij uiteindelijk niet helpen, maar hebben wel advies gegeven waar ik verder zou kunnen informeren.

image description

Goed bedrijf die weet wat ze doen

image description

Prima bedrijf! Denken mee met de klant en hebben alles netjes conform afspraak geleverd en geregeld.

image description

In bouwteam verband hebben wij een aantal projecten gemaakt met Elektro Scheppers. Ze hebben veel tijd gestoken in de ontwerpfase om aan onze wensen te kunnen voldoen. Tijdens de uitvoering verliep alles volgens planning. De nazorg en onderhoud van de installaties worden steeds naar tevredenheid uitgevoerd.