Elektro Technische Installatie N G J van Vugt

  1. Home
  2. Noord-Brabant
  3. Giessen
  4. Elektro Technische Installatie N G J van Vugt

Zonnepanelen installateur Elektro Technische Installatie N G J van Vugt

Ambachtstraat 12, 4283 JD Giessen, Nederland
Dit is een citaat van Elektro Technische Installatie N G J van Vugt zelf:

N.G.J. van Vugt BV is een gerenomeerd bedrijf wat al 50 jaar actief is in de elektrotechniek, in de ruimste zin van het woord. In deze 50 jaar zijn de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd.

Elektro Technische Installatie N G J van Vugt

Zoals u vast om u heen kunt zien verschijnen er op steeds meer daken zonnepanelen.

Door de huidige subsidie regeling en de btw verlaging naar 6% op de arbeid is het nu de ideale tijd om te investeren in zonnepanelen.

Wij hebben inmiddels een ruime ervaring in het aanleggen van zonnepanelen, wij verzorgen voor u het gehele traject. Allereerst komen wij bij een langs en bespreken met u de mogelijkheden, waarna wij voor u een geheel vrijblijvende offerte maken.

Naast het installeren van de panelen en omvormer verzorgen wij ook voor u de koppeling met het elektriciteitsnet incl. eventuele uitbreiding van uw groepenkast. Verder regelen wij samen met u de subsidie aanvraag en indien noodzakelijk het vervangen van de KWH meter van het energiebedrijf.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

5 beoordelingen over Elektro Technische Installatie N G J van Vugt van Google My Business

image description

De mannen van Arjan van Vught hebben nog nooit teleurgesteld. Ook nu weer bij kortsluiting, netjes opgespeurd?. aardige gasten en zeer klantgericht!!

image description

Werkzaamheden zijn correct uitgevoerd en plezierig contact. Zeker aanbevolen!

image description

Erg net bedrijf met eerlijk personeel ?