Feenstra Groningen

  1. Home
  2. Groningen
  3. Groningen
  4. Feenstra Groningen

zonnepanelen installateur Feenstra Groningen

Emdenweg 5, 9723 TA Groningen, Nederland

Samen met Vattenfall heeft Feenstra een online adviestool ontwikkeld. Deze slimme adviestool geeft binnen 2 minuten een schatting van het aantal panelen dat er op uw dak past, de benodigde investering en het rendement.

Over Feenstra Groningen

Feenstra biedt daarnaast de Zon Prestatie Check. Dit is een periodieke controle van de opwek van zonnepanelen. Hierbij wordt naar verschillende aspecten van de installatie gekeken.

Feenstra voorziet u van techniek die bij u past. Vervolgens kunt u erop rekenen dat die techniek goed blijft functioneren, dankzij regelmatig en betrouwbaar onderhoud. Als het er écht op aankomt, bij een storing of reparatie, is het goed om te weten dat u Feenstra overal in Nederland kunt vinden. Ook bij u in de buurt. Daardoor zijn we snel ter plaatse om u uit de problemen te helpen.
Feenstra houdt het helder. We kunnen u alles vertellen over nieuwe mogelijkheden en innovaties, en dat doen we op een duidelijke en overzichtelijke manier. Het gaat er tenslotte vooral om wat al die techniek u oplevert aan comfort, veiligheid en besparingen. Van Feenstra mag u een eerlijk advies verwachten. Een advies waar uw woning of uw bedrijfspand beter van wordt.

5 beoordelingen

image description

Onmenselijk bedrijf! Heb anderhalf dag in de koud gezeten en zonder warm water met mijn BABY en PEUTER. Omdat ze geen monteur ter beschikking hadden. Ja sorry mevrouw misschien kunt u dekens pakken of bij familie op bezoek. Toen eindelijk de monteur kwam, bleek het ook nog eens zo te zijn dat een onderdeel van de cv gloeiend heet was en BRAND had kunnen veroorzaken! Het gaat hier wel om kinderen. Blijkbaar boeit het ze geen reet. Misschien moeten jullie meer monteurs gaan aannemen.

image description

Nou kan er nu nog niks over zeggen.

image description

Nadat er 4x een monteur was geweest die het probleem (drukverlies) NIET had opgelost, werd mij geadviseerd een lekdetectiebedrijf in te schakelen. Dat bedrijf constateerde dat er een probleem met de warmtewisselaar in de cv-ketel was :-( Zij merkten terecht op dat het raar was dat Feenstra dat probleem nog niet had aangepakt. Uiteindelijk is de door het lekdetectiebedrijf geadviseerde reparatie door Feenstra uitgevoerd, onder de mededeling dat het daar waarschijnlijk niet aan kon liggen. Toen was het probleem inderdaad voorbij, maar nu ik ben wel 479 euro armer doordat Feenstra niet meteen doorgepakt heeft... Nagekomen bericht: naar aanleiding van deze review heeft Feenstra de kosten vergoed.

image description

Waardeloze service. Zojuist met de klantenservice gebeld om te vragen of ze een bepaald onderdeel in de auto hebben omdat ik morgen een onderhoudsbeurt krijg. Sta ik 1 uur en 6 minuten in de wacht!!!!! Terwijl ik na 8 minuten te horen kreeg dat ik de 1e wachtende was. Dus het vorige gesprek duurde ongeveer een uur??????? Uiteindelijk opgehangen en weer gebeld, maar nu maar de storingsdienst. Toen kreeg ik al ma 5 minuten iemand aan de lijn. Een geweldige vrouw die mij begreep, maar ze werkte er nog maar 3 dagen...... Dus als je belt met een vraag, bel direct de storingslijn. Absurd dat dit moet, maar het geeft aan hoe 'hoog' Feensta zijn klanten heeft zitten. Ik ben volledig door mijn beltegoed heen, door Feenstra. Nog even afwachten, want de dame van de spoedlijn verzekerde me dat ik mijn belkosten vergoed kreeg. Als dit een lachertje is, ben ik weg bij Feenstra. Waardeloos!!!!

image description

Mijn ouders zijn 84 en 82, zitten nu 2 dagen in de kou. Ze bellen niet , en komen niet langs???? Service amahoela, dag en nacht bereikbaar???? Echt niet, een monteur aan de lijn ja mw er moeten ook monteurs zijn?? En dat ze geen contract of abbonnent hebben , ze hebben een waterpomp installatie en moeten daarvoor altijd een contract hebben. Wat voor mensen werken hier??? Een boze teleurgestelde dochter