Floris Comfort

  1. Home
  2. Noord-Holland
  3. Heerhugowaard
  4. Floris Comfort

Zonnepanelen installateur Floris Comfort

Handelsstraat 4, 1704 AB Heerhugowaard, Nederland
Dit is een citaat van Floris Comfort zelf:

Wij zijn een installatiebedrijf in Heerhugowaard, dat in heel Noord-Holland actief is. Wij dragen al tientallen jaren met succes zorg voor het comfort van onze klanten; het comfort van behaaglijke warmte, koeling, ventilatie, een lage energierekening én van een installatie zonder zorgen.

Floris Comfort

Bij ons profiteert u niet alleen van de ervaring, kennis en kunde van een familiebedrijf dat al drie generaties werkzaam is in de installatietechniek, maar ook van onze drang om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van warmte, ventilatie, koeling en energiebesparing. Naast alle werkzaamheden op het gebied van water, gas, riolering, dak, sanitair, zinken goten, cv-installaties en onderhoud, is Floris Comfort hét adres voor kwaliteit op het gebied van:

Floris Comfort installeert al geruime tijd zonnepanelen in Heerhugowaard en omstreken.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

13 beoordelingen over Floris Comfort van Google My Business

image description

Uitstekende service bij mijn oppashuis waar de cv er mee ophield.

image description

Geweldige vriendelijke vakmensen!

image description

Vriendelijke mensen met verstand van zaken! Alles netjes gemonteerd en opgeruimd.

image description

Nieuwe ketel laten plaatsen. Geweldig om zo'n vakman aan het werk te zien. Prijs/kosten heel prettig.

image description

Weet niet Jullie hebben bij mijn buren een hybride warmte pomp, geïnstalleerde, dus hij verwarmt het water tot 35° daarna neemt de ketel het over Heb nu 3 jaar achter elkaar gezien dat hij meer kubieke m3 verstookt dan mijzelf Wij stoken zo'n beetje de zelfde temperatuur en ja met 14 panelen is zijn electra nihil of krijgt 25 euro toe maar ik zie het niet in gas verbruik Ik ga het dit jaar weer winnen van hem heb nu sinds 23 februari 300m3 kwijt stook ketelwater op 45° heb sinds 1 september een gewone 220v boiler 120 liter die 2,75 KWh gebruikt in 1x 24 uur Nog 3m3 voor koken per maand ipv 10m3 per maand voor alleen douchen Boiler word in de middag opgeladen dus zomers kost me dat niks Heb zelf triple glas begane grond mijn buurman heeft dan hr++ met kunststof kozijnen Ik heb daar integen een serre met schuin geplaatst liggend glas erin staan hier wel meer in de molenwijk en openslaande deuren zijn met hr++ Vandaar mijn twijfels bij alle mooie verhalen Oh ja kruipruimte beganegrond van beide woningen door zelfde firma gedaan en geen muur isolatie kan niet met deze stenen en ik heb mijn gehele dak geïsoleerd ook de bergingen Mijn buurman niet maar er zit bij hem een verlaagd plafond in

image description

Deze mannen verstaan hun vak uitstekend. Ze werken netjes en zoeken altijd de beste oplossing. Je merkt dat ze kwaliteit willen leveren. Ze zijn prettig in de omgang en een stap extra maken is geen probleem. Bij ons hebben ze een multi-split airco met 4 units geplaatst.

image description

Floris comfort voor een goede, betrouwbare snelle service

image description

Super goede service en vakmanschap

image description

Ik ben zeer tevreden over de vlotte afhandeling van zaken ketel plaatsen binnen een week helemaal toppie!!!! Een goed bedrijf