Floris Comfort

  1. Home
  2. Noord-Holland
  3. Heerhugowaard
  4. Floris Comfort

zonnepanelen installateur Floris Comfort

Handelsstraat 4, 1704 AB Heerhugowaard, Nederland
Dit is een citaat van Floris Comfort zelf:

Wij zijn een installatiebedrijf in Heerhugowaard, dat in heel Noord-Holland actief is. Wij dragen al tientallen jaren met succes zorg voor het comfort van onze klanten; het comfort van behaaglijke warmte, koeling, ventilatie, een lage energierekening én van een installatie zonder zorgen.

Over Floris Comfort

Bij ons profiteert u niet alleen van de ervaring, kennis en kunde van een familiebedrijf dat al drie generaties werkzaam is in de installatietechniek, maar ook van onze drang om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van warmte, ventilatie, koeling en energiebesparing. Naast alle werkzaamheden op het gebied van water, gas, riolering, dak, sanitair, zinken goten, cv-installaties en onderhoud, is Floris Comfort hét adres voor kwaliteit op het gebied van:

Floris Comfort installeert al geruime tijd zonnepanelen in Heerhugowaard en omstreken.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

8 beoordelingen over Floris Comfort van Google My Business

image description

Deze mannen verstaan hun vak uitstekend. Ze werken netjes en zoeken altijd de beste oplossing. Je merkt dat ze kwaliteit willen leveren. Ze zijn prettig in de omgang en een stap extra maken is geen probleem. Bij ons hebben ze een multi-split airco met 4 units geplaatst.

image description

Floris comfort voor een goede, betrouwbare snelle service

image description

Super goede service en vakmanschap

image description

Ik ben zeer tevreden over de vlotte afhandeling van zaken ketel plaatsen binnen een week helemaal toppie!!!! Een goed bedrijf