Groene-Woningen

  1. Home
  2. Zuid-Holland
  3. Katwijk
  4. Groene-Woningen

Zonnepanelen installateur Groene-Woningen

Valkenburgseweg 28B, 2223 KD Katwijk, Nederland
Dit is een citaat van Groene-Woningen zelf:

Groene-Woningen adviseert particulieren en bedrijven over de opwekken, opslaan en gebruiken van duurzame energie via zonnepanelen, warmtepompen, accusystemen en laadpalen.

Groene-Woningen

Groene-Woningen installeerde in de Bollenstreek duizenden zonnesystemen, waarbij we ons vooral richten op kwaliteit en service.
Dat betekent voor ons de Duitse degelijkheid van Solarwatt zonnepanelen of de hoogvermogen zonnepanelen van SunPower. Wat betreft omvormers werken we met het  SMA, SolarEdge en Fronius. Ons advies is altijd eerlijk en ons installatieteam is van het allerhoogste niveau.

We installeren veel zonnesystemen, maar gaan het liefst een paar stappen verder. Dus ook voor warmtepompen, accusystemen, laadpalen en energiemanagement bent u bij Groene-Woningen aan het juiste adres. Voor uw woning, maar net zo goed voor uw bedrijf
Verkopen doen we niet bij Groene-Woningen, wij geven advies.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

30 beoordelingen over Groene-Woningen van Google My Business

image description

Bedrijf heeft 10 zonnepanelen geplaatst. Installatie ging voorspoedig en de gebruikte materialen zijn van goede kwaliteit. De monteurs zijn vakbekwaam en bedrijf geeft goede garanties en service na installatie.

image description

In 2012 heb ik een volledige zonne installatie aangeschaft bij dit bedrijf. Verleden week is mijn SMA omvormer defect gegaan en heb ik via de mail een offerte/prijsopgave gevraagd voor een nieuwe omvormer. Vandaag (5 dagen later)kwam de eigenaar van dit bedrijf met een fles wijn aan de deur omdat er door de drukte nog geen reacties was geweest op de mail.

image description

Er zijn bij ons zonnepanelen gelegd door dit bedrijf. De communicatie was prima. We werden steeds geïnformeerd over de leveringsdatum en de prijs. Zeer betrouwbaar prettig bedrijf met zeer professionele werknemers. De elektricien deed zijn werk uitstekend en de mannen op het dak werkten snel en zorgvuldig. Een klein probleem werd zeer snel opgelost. De panelen doen hun werk perfect. We zijn er blij mee!

image description

De installatie van de zonnepanelen en gelijktijdig de renovatie van de meterkast is zonder problemen en in ca. een halve dag uitgevoerd. Het personeel was absoluut zeer ter zake kundig en wij profiteren inmiddels al ca 2,5 maand van de zonnepanelen en die hebben inmiddels ruim een derde van het geprognotiseerde jaar vermogen opgewekt, weliswaar gesteund door een uitstekende zonnemaand juni, maar toch wel substantieel. Onze verwachting is daarom dat het geprognotiseerde jaar vermogen zeker gaan halen omdat ook op bewolkte dagen het opgewekte vermogen gemiddeld ruim 50% is van het vermogen op een heel zonnige dag, kortom zijn wij vooralsnog super tevreden met onze beslissing om glas op glas panelen van Groene-Woningen te kiezen ondanks dat wij wel vrij lang op de installatie moesten wachten.

image description

Op onze carport en op ons dak liggen in totaal 48 panelen. Toen de carport aan groot onderhoud toe was, moesten de panel eraf. Een perfect moment om de oude panelen te vervangen door de nieuwste soort. De opbrengst hiervan zou 1,5 keer zo hoog zijn als de oude. Het verwijderen van de oude was in een dag geregeld, zodat het onderhoud van de carport conform planning kon worden uitgevoerd. Toen was het tijd voor de nieuwe panelen die ook in één dag werden gemonteerd door een leuk en enthousiast team. Alles keurig opgeruimd achtergelaten en de zon kon zijn werk gaan doen. En hoe! De opbrengst was zelfs tweemaal de oude opbrengst. Ik was even bang voor een telefoontje van de netwerk beheerder dat het toch echt teveel was voor het net. Twee weken later was ons dak aan de beurt. Dit team was twee keer zo groot want ook nu moest het in een dag gebeuren. Na 10 minuten werd er aangebeld. Er zat een wespennest onder de panelen. Direct een verdelger gebeld die gelukkig binnen een uur kon komen. Het team ging echter gewoon door met de werkzaamheden. ?Beetje minder stampen op het dak, dan komt het wel goed?. Einde dag waren ze allemaal vervangen en de dagen erna zagen we hier ook een verdubbeling van de opbrengst. Kortom een perfect uitgevoerde klus door zeer prettige en vakkundige mensen. Kan iedereen die zonnepanelen overweegt aanraden hier een advies te vragen en ga niet voor de goedkoopste want de kwaliteit van deze Duitse panelen is top en de service van groene-woningen ook.

image description

Groene-Woningen heeft vanaf het eerste contact altijd gezorgd voor duidelijke informatie en goed antwoord op onze vragen. Bij de installatie gingen ze onverwachte problemen - waardoor de installatie een stuk langer duurde dan verwacht - voortvarend te lijf zodat we toch aan het eind van de dag gewoon een werkende installatie hadden. Ook na de installatie wordt er goed contact gehouden en vragen snel en duidelijk beantwoord.

image description

Lokale bedrijven hebben wat ons betreft de voorkeur, Groene-woningen heeft dat met de installatie van onze zonnepanelen volledig waargemaakt. Vanaf het allereerste begin is de communicatie prima in orde, vragen via de mail worden snel met een belletje of antwoordmail beantwoord. Daarbij is er geen sprake van opdringerigheid, er wordt niet gepusht. Het hele proces is transparant, vanaf de initiële schouw tot en met (na) de plaatsing. Installatie binnen een dag prima verlopen door vakmensen, professioneel, vriendelijk en leveren alles netjes op. Tussendoor nog even inspectie vanuit het bedrijf. Na de acceptatie van de offerte heeft het even geduurd (tekorten aan personeel en materieel, ook daar werd duidelijk en maandelijks over gecommuniceerd), maar de kwaliteit van de installatie en het geleverde werk maakt het dat allemaal waard. Kortom, zeer tevreden en blij met onze zonnepanelen!

image description

Het was even wachten op de glas-glas panelen maar ze liggen superstrak op ons lastige tegelpannendak. Geen uitdaging te groot voor dit mooie lokale bedrijf.

image description

Installatie zonnepanelen fantastisch uitgevoerd vanaf offerte tot aan installatie en in bedrijfstelling! Geweldig klantgericht bedrijf en idem installatie-service! Alle positieve reviews als zodanig ervaren, een absolute aanrader voor ontzorgd zakendoen op het gebied van zonnepanelen en zonne-energie!

image description

Onze zonnepanelen zijn vakkundig en in één dag geïnstalleerd. De bedrading is mooi weggewerkt richting de meterkast. Het wachten waard.

image description

Wij zijn heel blij met de keuze voor Groene-Woningen. Vanaf het begin tot en met de montage super tevreden. Prima contacten met zowel receptie, voorbereiders en uitstekende monteurs. Alle afspraken zijn voor 100% nagekomen en kunnen het bedrijf zeker aanbevelen!

image description

Nadat we in februari hadden getekend voor het installeren van de zonnepanelen was het 12 oktober dan eindelijk zover. Eerst konden de zonnepanelen niet geleverd worden, daarna de omvormers van APS niet. De monteurs stonden stipt 8 uur voor de deur en voor we het wisten lagen ze ook al op het dak. Om ongeveer 14.30 uur lagen de 14 panelen er op en waren ze ook aangesloten. De monteurs waren erg snel, vriendelijk, netjes en professioneel. Zelfs de dakgoot hebben ze even schoongemaakt, ze waren toch op het dak. Super. Groene Woningen zal niet de goedkoopste zijn, maar qua service en kwaliteit voor ons 5*? Erg tevreden met onze panelen.

image description

Vandaag de panelen met de lang naar uitgekeken omvormers geinstalleerd. Net de App bekeken en de eerste Watts door de 16 glas-glas panelen zijn sinds vanmiddag geproduceerd. Op naar meer. Vanaf het eerste moment een goed gevoel bij Groene Woningen. Duidelijke offerte, extra verzekering, nette back-office die altijd bereid is de status van je bestelling te monitoren en te informeren. De gekende problemen met de omvormers kende ook een voordeel, kregen de allernieuwste van APS. De mannen op het dak, ze deden het super. Snel, humorvol, uitermate correct, netjes en professioneel. Niets dan lof voor front en backoffice bij Groene Woningen. Een aanrader. Misschien optisch sec op prijs niet de goedkoopste, uiteindelijk qua service en kwaliteit voor ons de hoogste score meer dan waard. 5*++

image description

Groene Woningen heeft bij mij zonnepanelen geplaatst samen met het aanpassen van het elec. circuit. De ervaring die ik heb met dit bedrijf is heel positief. Prettig contact met de medewerkers zowel per telefoon, mail als op locatie bij mij thuis. Prettig samen gewerkt. De informatievoorziening is uitgebreid en duidelijk. Er wordt netjes gewerkt en opgeruimd. Ik kan Groene Woningen van harte aanbevelen.

image description

Wat een top bedrijf. Onlangs heb ik bij hun mijn glas-glas zonnepanelen gekocht en door hun laten plaatsen. Echt een bedrijf waar kwaliteit boven kwantiteit staat. De monteur was een echte vakman met veel verstand van zaken. Hij werkte zowel veilig als netjes. Over het algemeen hele vriendelijke en duidelijke communicatie. Vanaf begin af aan. Ook na het plaatsen is er nog steeds hele goede communicatie. Iets wat tegenwoordig ook zeldzaam is??. En het hele systeem werkt fantastisch. Al met al grote klasse.

image description

Goed advies, goede levering, goede service. Zeer goed geholpen. Uitleg bij vragen is keurig beantwoord. Indien een boodschap achtergelaten, zijn we altijd keurig teruggebeld. De installatie van ze zonnepanelen is op de vooraf afgesproken datum en tijd uitgevoerd en is goed verlopen. De installateurs zijn netjes te werk gegaan en het systeem ligt nu ruim een week goed werkend op het dak.

image description

Van begin tot eind super behandeld. Altijd vriendelijk en duidelijk. Nogmaals bedankt

image description

Perfect! Alle afspraken nagekomen; altijd tijdig bericht; goede informatie; vlotte installatie, met dank aan Salah en Wim! Ik beveel dit bedrijf van ganser harte aan!

image description

Groene-woningen heeft zonnepanelen op ons dak geplaatst. Dat is naar volle trevredenheid gebeurd, zowel in voortraject als tijdens installatie. Deskundige mensen. Ze geven goede en uitgebreide informatie vooraf. Bij installatie wordt netjes gewerkt. En nog aardige lui ook. Van harte aanbevolen!

image description

Installeren zonnepanelen met alle bijkomende werkzaamheden. Professioneel en top uitgevoerd. Werken netjes en opgeruimd!

image description

Zonnepanelen geïnstalleerd. Het bedrijf houdt zich stipt aan de afspraken en reageert bij een post-installatiestoring onmiddellijk. Jammer dat de coole app, waarmee we de prestaties van ons systeem zouden kunnen monitoren, met geen tien paarden aan de gang is te krijgen.

image description

Bij Groene-Woningen zonnepanelen aangeschaft en laten installeren. Via mail en een bezoek voldoende en bruikbare informatie en advies ontvangen om een goede keus te maken. Goed en prettig contact en de offerte was duidelijk en volledig. Het plaatsen van de omvormer en de panelen ging snel en professioneel, de monteurs waren erg klantvriendelijk en vakkundig. De nazorg is ook erg prettig. Al met al blij dat ik voor Groene-woningen heb gekozen!

image description

Zonnepanelen van Solar Edge geplaatst, heel professioneel georganiseerd, het plaatsen ging vlot en probleemloos, goede uitleg door de monteur , ook al veel instructies en duidelijke uitleg via de mail, al met al een hele goede ervaring !

image description

Vorige week zonnepanelen laten leggen door Groene-Woningen. Voorafgaand goed begeleid en veel informatie ontvangen via telefoon, webinar en bezoek aan de showroom en bezoek aan huis. Offerte was duidelijk. Het leggen van de panelen en installeren van de omvormer verliep heel soepel door vriendelijke monteurs. Daarom zeer tevreden.

image description

Het heeft even geduurd voor ik voor Groene woningen koos. Ze hebben hun best gedaan om mij te overtuigen, maar uiteindelijk gaf hun product (glas-glas panelen) voor mij de doorslag. Wel iets duurder maar ik heb echt voor de lange termijn gekozen en dus niet voor de goedkopere glas-folie panelen gekozen. Nadat de offerte was getekend regelde Groene woningen heel snel alle zaken die nodig zijn bij de aanschaf van panelen zoals o.a. het aanmelden bij de electra leverancier. De communicatie daarover liep erg goed. Ook de vervolgstappen nu de panelen geplaatst zijn pakken ze goed en snel op zoals bijv het regelen van de 5 jaar gratis verzekering op de Solarwatt panelen. Het plaatsen verliep ook naar grote tevredenheid. Op mijn verzoek heeft de monteur de kabel vanaf zolder naar de meterkast geleid via de spauwmuur. Dat heeft er toe geleid dat er op zolder vrijwel geen kabels te zien zijn (zie foto) en ook in de meterkast is het prima uitgevoerd met een aparte groep voor de zonnepanelen. Samenvattend: Ik ben zeer tevreden over Groene Woningen en zou ze zeker aan kennissen aanbevelen.

image description

Wij zijn zeer tevreden met de geplaatste zonnepanelen, het werkt perfect.

image description

Keurig op tijd een belletje met de vraag waar hij moest zijn. De hele dag door gewerkt en 's middags rond 16.00 de mededeling "meneer het is gereed." Nog even alles nagelopen, de app geïnstalleerd en uitleg helemaal top. Afgelopen dagen met weinig zon toch nog productie dus we gaan het meemaken van de zomer.

image description

Het traject met Groene-woningen is van A tot Z naar wens verlopen. Na een eerlijk en deskundig advies (voor plat dak) hebben wij gekozen voor Solarwatt glas-glas panelen i.c.m. SMA omvormer. Tijdens de periode vóór de installatie zijn wij qua communicatie goed op de hoogte gehouden van de voortgang en zijn wij goed geïnformeerd omtrent de voorbereidingen die wij moesten treffen. De installatie verliep vlekkeloos. Wij hadden een vakman die alles netjes heeft geïnstalleerd en goed mee heeft gedacht in een oplossing voor de bekabeling van de omvormer. Bedankt Groene-Woningen

image description

Wij zijn zeer tevreden over de plaatsing van de panelen door goede vakmensen

image description

Groene Woningen geeft heel goed advies en zorgt voor een keurige installatie. De stille omvormer is van het betrouwbare Solar Edge, de panelen in ons geval zijn glas-glas panelen van SolarWatt en ze gebruiken zeer stevige bevestigingsmaterialen. Wij kozen voor geheel zwarte panelen, die op ons zwarte dak heel mooi staan. Ons huis is Oost-West en door de verdeling hebben we zo een vrij gelijkmatige opbrengst over de dag heen. De installateurs werken rustig en netjes. Grote klasse!