Gunst Warmtetechniek

  1. Home
  2. Zuid-Holland
  3. Den Haag
  4. Gunst Warmtetechniek

Zonnepanelen installateur Gunst Warmtetechniek

Hennebergweg 61B , 2552 BD Den Haag, Nederland
Dit is een citaat van Gunst Warmtetechniek zelf:

Als erkend comfort installateur levert GUNST Warmtetechniek uit Den Haag al sinds 1991 de beste installaties voor comfortabel, veilig én energiezuinig wonen.

Gunst Warmtetechniek

U kunt bij ons terecht voor gas- en waterinstallaties; cv-ketel installatie, onderhoud en reparatie, duurzame installaties zoals warmtepompen, zonneboilers en warmtepompboilers, radiatoren, vloerverwarming en vervanging en onderhoud van mechanische ventilatie.

Als installateur in Den Haag zijn we lokaal actief en kennen we onze klanten en de woningen. We zijn daardoor gemakkelijk bereikbaar voor u als consument en we kunnen u van het beste advies voorzien, zodat u altijd kiest voor de juiste zonneboiler, Jaga Low-H2O lagetemperatuurradiatoren, vloerverwarming en cv-ketel/warmtepomp. Onze monteurs zorgen altijd voor een vakkundige installatie.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

13 beoordelingen over Gunst Warmtetechniek van Google My Business

image description

Heel erg blij met deze toppers die mij hebben geholpen met een storing! Nu gelukkig weer in een warm huis :)

image description

Nemen geen nieuwe klanten aan ondanks dat ze op hun website beschrijven dat je bij storingen aan verwarming contact met ze kan opnemen. Bij bellen gelijk een bandje dat ze geen nieuwe klanten aannemen . Helaas

image description

Eerste telefonische contact was prettig. Monteurs precies op tijd voor eerste check en onderhoud. Complimenten voor Luca! Een echte vakman. Spontaan en je kan zien dat hij zijn werk met plezier doet en vooral weet wat hij doet. Vertelt wat hij doet, heb dit nog niet eerder meegemaakt. Zowel hij als Bo bijzonder prettig in de omgang. Uiterst tevreden!

image description

Snel een afspraak kunnen maken na storing van CV ketel, erg goed geholpen door vriendelijke monteur, Luca.

image description

De fa. Gunst Warmtetechniek heeft een een HR ketel + boiler bij ons geinstalleerd. Vanaf de eerste kennismaking en de offerte t/m de oplevering is alles uitstekend verlopen. Alle toezeggingen zijn conform afspraak en op tijd nagekomen. Het aardigst was misschien nog wel om te merken hoeveel plezier ze erin hadden om goed werk af te leveren, Gedegen vakmanschap dus. Ik kan deze firma van harte aanbevelen!

image description

Wij zijn meer dan tevreden over de installatie van onze nieuwe C.V.-ketel, ventilatie en een aantal jaga convectoren. De monteurs waren prettig in de omgang, er was goede communicatie, ze werken buitengewoon netjes en verstaan echt hun vak. Daarnaast denken ze ook met je mee en doen hun uiterste best om je in je wensen tegemoet te komen. We hebben daarom ook een onderhoudscontract bij Gunst afgesloten. Wat wij ook van grote waarde vinden, is dat we eerst uitgebreid geïnformeerd zijn (kosteloos!) over de vele (duurzame) verwarmingsmogelijkheden, zodat we een weloverwogen keuze konden maken. Kortom: een professioneel en betrouwbaar bedrijf met monteurs die verstand hebben van hun vak.

image description

Door de firma Gunst drie radiatoren laten plaatsen in een appartement met blokverwarming. Ik ben vriendelijk geholpen bij de aanvraag, voorzien van goed advies, de klus is zonder problemen uiterst vakkundig uitgevoerd. Na bevestiging van de offerte was alles in no-time gebeurd. De monteurs waren ook nog eens aardige + nette gasten. Soepele communicatie. Ik weet waar ik moet zijn voor een volgende klus.

image description

Zondag na thuiskomst van vakantie een storing met de ketel. Contact opgenomen en direct actie door Gunst. Bleek een lek in een leiding. Binnen de korste keren een monteur bij mij thuis, die het probleem (vervangen van een stuk leiding) binnen het uur haf gefixt!. Grote dank en waardering voor snelle reactie en actie!

image description

Goed onderhoud van CV ketel. Goede adviezen. Ook via e-mail geven ze direct antwoord! Kundig en vriendelijk personeel.

image description

Zeer goed gedaan. Vriendelijke Haags bedrijf met goede werknemers. Alles gedaan zoals beloofd. Very good service. Friendly Den Haag firm with good employees. Everything was done as promised.

image description

Ben al 23 jaar zeer tevreden klant van Dick Gunst en zijn team. 2x huis verbouwd waarin zij compleet nieuwe installatie aangelegd hebben en nu al jaren hun servicecontract.Vakwerk door echte specialisten.

image description

Ben al 23 jaar zeer tevreden klant van Dick Gunst en zijn team. 2x huis verbouwd waarin zij compleet nieuwe installatie aangelegd hebben en nu al jaren hun servicecontract.Vakwerk door echte specialisten.

image description

Vandaag de servicemonteur van Gunst op bezoek gehad. Een warmwaterprobleem wat eerder door een ander bedrijf niet opgelost kon worden is door deze monteur direct gelokaliseerd en uiteindelijk ook snel en zeer vakkundig gerepareerd. We kunnen weer warm douchen! Direct een onderhoudscontract afgesloten. Een compliment is hier zeker op zijn plaats!