HD Solar

  1. Home
  2. Noord-Brabant
  3. Someren
  4. HD Solar

zonnepanelen installateur HD Solar

Vaartje 60, 5712 BA Someren, Nederland
Dit is een citaat van HD Solar zelf:

HD Solar wil groene energie oplossingen, en dan met name zonnepanelen, beschikbaar maken voor een zo breed mogelijk publiek. HD Solar gelooft in kracht door samenwerking, flexibilisering en scherpe prijsstelling.

Over HD Solar

Wij werken samen met diverse gerenommeerde bedrijven op het gebied van zonne-energie systemen. Eén daarvan is solar-systemen.nl, een landelijke franchise organisatie met meer dan 12 jaar ervaring in de branche. Dat maakt van ons een betrouwbare en stabiele partner in de snel veranderende en groeiende sector van zonne-energie.

Door een landelijke inkoop kunnen wij A-kwaliteit leveren met zeer goede garanties en tegen scherpe tarieven. Wij maken alleen gebruik van panelen van beursgenoteerde bedrijven en werken met Europese dealers zodat wij uitgebreide garanties kunnen geven tot 25 jaar. Wij hebben goede afspraken met deze dealers en kunnen zelf een relatief grote voorraad aanhouden. Daardoor zijn de levertijden kort.

Verder werken wij samen met gespecialiseerde, door Sterkin erkende, lokale installateurs zodat uw zonnepanelen gegarandeerd goed worden geïnstalleerd tegen een gunstige prijs.  

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

12 beoordelingen over HD Solar van Google My Business

image description

Op 20 juni samen met de buren installatie zonnepanelen door HD solar laten plaatsen. Super goed bedrijf! Alles is perfect uitgevoerd. Zeer tevreden!

image description

Top bedrijf!! Maken goede duidelijke afspraken en werken zeer compleet en netjes. Reageren snel op mailtjes. Afgelopen week 22 panelen laten plaatsen op 2 daken alles klaar na een halve dag, zeer vriendelijk personeel die je altijd te woord staan.

image description

Vandaag een PV installatie laten aanleggen door HD solar. Het bedrijf werd mij aangeraden op basis van een positieve ervaring en ik kan bevestigen dat dit de partij is om mee samen te werken. De aanloopfase van offerte tot planning liep geheel naar wens. Alle voorbereidingen worden uit handen genomen, binnen een halve dag was de installatie up and running en bovendien gaan ze keurig te werk. Kortom een aanrader.

image description

Stipt van A tot Z. Van het maken van de offerte bij ons thuis waar alle tijd voor werd genomen, tot het tussentijds contact met de mensen op de zaak en een groot compliment aan de uitvoerende ploeg. Keurig op tijd, erg vriendelijk en correct en super snel! Dit bedrijf 'moet' het hebben van mond op mond reclame ... en dat gaat helemaal goed komen. Klasse!

image description

Super bedrijf, na een belletje binnen 5dagen één van hun adviseurs op de stoep om een offerte op te maken. Alles netjes uitgelegd met diverse verschillende panelen en de verschillen er tussen de voor ons beste oplossing gekozen. Offerte binnen 1dag binnen. Afspraak gemaakt voor het plaatsen en op de dag zelf waren de heren er mooi op tijd 11u30 (tussen 11u00 en 13u00 aangegeven) en om 16u00 waren ze weer weg en alles aangesloten. Tijdens het plaatsen zijn ze door de regengoot gestapt (had ik al in gecalculeerd vanwege de staat ervan) maar dit werd direct keurig opgelost. In de toekomst wil ik wellicht nog een 2e installatie op e garage plaatsen en dan mogen ze weer langs komen.,

image description

Vriendelijk personeel vanaf de eerste afspraak. Komen op tijd op de afspraken. Het leggen zelf ging snel en erg netjes.

image description

HD solar heeft vandaag naar volle tevredenheid een pv installatie bij ons opgeleverd.

image description

Goed bedrijf. Prettige mensen, komen afspraken netjes na, nemen al het werk uit handen, en hebben bij de plaatsing keurig werk geleverd. Aanrader.

image description

HD Solar heeft op mijn verzoek de (terug)geplaatste zonnepanelen gecheckt en daar waar nodig gecorrigeerd. Ben zeer te spreken over de snelle en adequate reactie van deze ploeg en HD Solar. Pluim.

image description

Goede afspraken, netjes en snel geplaatst.erg tevreden over de service.

image description

Hdsolar heeft bij ons een perfect in-roof systeem geleverd. Ze hebben o.a. een eigen slim montagesysteem ontwikkeld, dat ziet er super uit. Toen ik later nog een paar panelen erbij wilde, bleken ze niet meer leverbaar. Geen probleem, ik heb ergens een restpartij kunnen kopen en HDsolar heeft ze voor ons bij het bestaande systeem erbij gezet. Gewoon top dus, een echte aanrader.

image description

Onlangs contact gehad over mijn zonnepanelen die te veel te weinig opleverden. Panelen waren door een ander bedrijf geplaatst dat inmiddels falliet is. HD Solar heeft dit voor mijn opgepakt en onder garantie opgelost. Ik ben daar heel blij mee voor deze perfecte service.