Hanbank Installatietechniek

  1. Home
  2. Noord-Holland
  3. Cruquius
  4. Hanbank Installatietechniek

Zonnepanelen installateur Hanbank Installatietechniek

Crommelinbaan 3, 2142 EX Cruquius, Nederland
Dit is een citaat van Hanbank Installatietechniek zelf:

HANBANK Elektra, Beveiliging en Zonnepanelen uit Cruquius verzorgt elektrotechnische installaties voor ?luxe? woningbouw en bedrijven.

Hanbank Installatietechniek

Eén van onze kernwaarden is de persoonlijke benadering. Het gebied waarin wij actief zijn, is Kennemerland, van Alkmaar tot Leiden en de belangrijke plaatsen Hoofddorp, Bloemendaal, Aerdenhout, Heemstede en Overveen.

Het aanschaffen van een zonnestroomsysteem is geen gemakkelijke opgave. Het is soms moeilijk te achterhalen is wat voor uw situatie de beste oplossing kan zijn. Bovendien is ieder pand uniek of het nou een woning of een bedrijfspand betreft. De aanschaf van een zonnestroominstallatie vraagt om maatwerk die meestal van een afstand niet goed en/of volledig in te schatten is. Onze adviseur Léon Schoonbeek komt graag persoonlijk bij u langs voor een vrijblijvend en eerlijk advies.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

20 beoordelingen over Hanbank Installatietechniek van Google My Business

image description

Zeer goede ervaring. Duidelijke uitleg, nam veel tijd voor mijn vragen en reageerde snel op alle vragen. Uitvoering snel gebeurt en zeer netjes. Elke stap goed uitgelegd en bevestigd met foto's. Goed overleg over beslissingen die genomen moesten worden ? ook dachten ze goed mee over de beste en meest esthetische uitvoering

image description

Wij hebben 13 zonnepanelen laten plaatsen door HANBANK. Professioneel en aardig personeel. Heldere en complete offerte. Communicatie vanaf de offerte t/m de plaatsing van de panelen was prima. Ook werd goed meegedacht over de details, want elk huis is tenslotte weer anders. Betrouwbaar bedrijf, een echt een aanrader dus.

image description

Super tevreden met de service van Hanbank! Snel geïnstalleerd en helder in de communicatie. Na het inmeten van de zonnepanelen werden alle vervolgstappen doorgenomen en werd de installatie afspraak snel ingepland. Op de dag van installeren zijn de heren keurig netjes te werk gegaan. Ik kan Hanbank iedereen aanraden!

image description

Vorige week zijn de zonnepanelen geïnstalleerd. Het traject vooraf was zeer positief, duidelijke offerte, goede uitleg ervan en zeer vriendelijk. De zonnepanelen en omvormer alsmede het ombouwen van de groepenkast zijn gedaan door zeer enthousiaste en zeer bekwame vakmensen. Ik kan niet anders dan tevreden zijn. Hanbank is een echte aanrader.

image description

Het advies en de uitleg van de heer Heurter was zeer correct. De afspraken worden netjes nagekomen. De monteurs zijn vriendelijk en enthousiast. Wij zijn blij met onze zonnepanelen en nog meer met de opgewekte energie natuurlijk. Kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

image description

De installatie van mijn zonnepanelen was indertijd al goed en vakkundig verlopen. Heel blij mee. Nu een probleempje met de software van mijn omvormer. Het was best even werk maar werd als service verholpen. Perfecte service!

image description

Samen met de buren zonnepanelen aangeschaft. Eerste informatiegesprek met heer Heurter voelde goed. Duidelijke offerte, A kwaliteit zonnepanelen en randapparatuur. Deskundige en enthousiaste vakmensen hebben vorige week de zonnepanelen gelegd alsmede bij ons een nieuwe groepenkast. Vijf sterren meer als waard! Gerard van Went

image description

HANBANK heeft bij ons de zonnepanelen gemonteerd en geïnstalleerd. Bij de eerste keer bellen kwam het contact tot stand. Twee dagen later zat de directeur, de heer P. Heurter, bij ons thuis aan tafel. ?s-Middags hadden we de offerte in de bus welke wij uiteraard hebben getekend. De heer Heurter maakte heel duidelijk dat hij alleen met SolarEdge werkt en optimizers onder iedere plaat. Zeer goed gemotiveerd trouwens. Goed, volgens inschatting eind Q2 2023 zou de installatie volgen. En ja hoor, dat klopte als een zwerende vinger. Gisteren zijn de platen er perfect opgelegd. Gewoon super strak. Vandaag is de installatie aangesloten aan het net. De monteurs zijn uitermate deskundig, geconcentreerd bij wat ze doen en ook vriendelijk en reuze aardig. Prima kerels alle drie! Na het aansluiten krijg je de info voor de app en is het monitoren van onze ?energiecentrale? begonnen. Helemaal top. Zeer blij mee. HANBANK ?. Hartstikke bedankt voor de perfecte service en de hoogstaande kwaliteit. Mvg/ Jan Fransen

image description

Fijn bedrijf welke naast een nette offerte, ook uitstekende service biedt op gebied van de producten die ze leveren (zonnenpanelen en de systemen) en goed met je meedenkt. Bij vragen ook keurig, snel en geduldig te woord gestaan.

image description

Na een vervelende stroomstoring (zwevende nul) heeft Han Bank mij snel en deskundig geholpen met het herstellen van de stroomvoorziening in huis

image description

Keurig de zonnepanelen geïnstalleerd. Betrouwbare vakmensen, een aanrader om je werkzaamheden aan te laten uitbesteden!

image description

Super goed en snel geholpen door Hanbank toen onze groepenkast defect ging. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een goede installateur.

image description

Super service en snelle plaatsing van 10 zonnepanelen. Fijne en heldere communicatie.

image description

Heel duidelijk advies. Heel veel beter dan andere partij waar we mee gesproken hebben. Maatwerk was geen enkel probleem. Goede duidelijke offerte met een prima prijs. De afwerking is perfect geweest, met extra uitdaging die opgelost werd. Geen lelijke kabels langs de buitenkant van het huis maar alles netjes weggewerkt via bestaande (regen)pijpen. Nette plaatsingsploeg die kennis van zaken hebben.

image description

Goeie informatie

image description

Hier zonnepanelen, mechanische ventilatie en groepenkast gekocht eind 2019, geinstalleerd begin 2020. Alles volgens afspraak afgehandeld tot volle tevredenheid. Prijs was competitief. Zeer kundige medewerkers en prettig in de communicatie.

image description

12 zonnepanelen (360WP) aangeschaft bij Hanbank. Goed en vakkundig geholpen, snelle en netjes werkende monteurs. Prima prijs/kwaliteit.

image description

Wij zijn geweldig geïnformeerd door Hanbank voor de aankoop van 14 zonnepanelen. Deze werden op de afgesproken dag keurig geleverd en gemonteerd. De mannen werkten erg vlot en netjes. Alles werkt prima, zijn dan ook erg blij dat wij in zee gegaan zijn met deze firma. De prijs was prima, en van familie hoorde ik dat dit bedrijf doet wat men beloofd, en dat kan ik dan ook beamen, dus geen noodzaak om allerlei offertes op te vragen.

image description

Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en deskundigheid van Hanbank Installatietechniek. Je hebt continue het gevoel dat je investeert in goed materiaal en kennis. Van A tot Z goed begeleid en op de hoogte gehouden. Wil je zonnepannelen dan zou ik zeker contact opnemen met dit bedrijf. Daniel Zandvoort

image description

15 Zonnepanelen laten installeren met een Solar Edge Omvormer , Resultaat was boven verwachting met het mooie weer afgelopen jaar. Investering wordt op deze manier goed terug verdiend. Prijs / Kwaliteit / Services is erg goed.