Havelaar

  1. Home
  2. Zuid-Holland
  3. Leerdam
  4. Havelaar

Zonnepanelen installateur Havelaar

Techniekweg 4, 4143 HV Leerdam, Nederland
Dit is een citaat van Havelaar zelf:

Wat zonne-energie u kan opleveren? Havelaar B.V. adviseert u graag over de mogelijkheden.

Over Havelaar

Vaak wordt ons gevraagd wat we allemaal doen. Het korte antwoord? Alles op het gebied van afwatering, verwarming en ventilatie. Zowel voor bedrijven als voor particulieren. Het lange antwoord? Buitenriolering, binnen riolering, gasinstallatie, cv-ketel, verwarmingsinstallatie, koperwerk, zinkwerk en loodwerk, vloerverwarming, wandverwarming, warmtepompen, zonnepanelen. Kortom: eigenlijk alles van wat tussen de fundering en de nok van een gebouw zit.

Flink besparen op uw energierekening? Leg dan zonnepanelen aan en gebruik de zon als energiebron. Zo bent u niet afhankelijk van een energiebedrijf, helpt u de natuur een handje en investeert u in uw eigen duurzame toekomst. Wat zonne-energie u kan opleveren? Havelaar B.V. adviseert u graag over de mogelijkheden.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

15 beoordelingen over Havelaar van Google My Business

image description

Nu tweede keer Havelaar over de vloer gehad voor cv ketel onderhoud. Had snel een afspraak en tegen een zeer redelijke prijs.

image description

Eindelijk een site waar de informatie goed te vinden was.

image description

Onvriendelijk te woord gestaan door Havelaar. Had een verzoek gedaan voor het plaatsen van een warmtepomp. Het gesprek verliep stroef en proefde aan alles dat meneer er geen zin in had. Het ging over levertijden etc en als je een vaag merk zoals een "habibabi" pomp zou nemen, dan kon deze wel snel geplaatst worden. Van elk merk is er een levertijd van 6 maanden. Ik had al aangegeven dat we geen haast hadden en dat dit geen probleem was, maar goed. Toen ik zei, ik denk niet dat je er zin in heb, werd de telefoon erop gegooid. Komt op mij over als standje "overspannen".

image description

Goed bedrijf, goede service. Medewerkers met kennis van zakan

image description

Wat ben ik goed geholpen !. Vanmorgen gebeld, afspraak en nu (middag) zit ik alweer heerlijk in een warm huis. Monteurs met verstand van zaken. Bedankt voor de service !! N.B. Diverse bedrijven (zal de namen rond Culemborg allemaal niet noemen) kunnen daar nog veel van leren.

image description

al 30 jaar vaste klant bij dit bedrijf. Deze week weer vakkundig , snel en praktisch geholpen door Koen. Een bedrijf dat zich aan zijn woord houdt, met je meedenkt en zoekt naar de beste oplossing voor jou. Zoiets vind je niet snel meer. Bij Havelaar moet je zijn. Astrid Kant

image description

Havelaar heeft bij ons een airco geleverd en geïnstalleerd en dat is ons uitstekend bevallen. Bieden verschillende mogelijkheden en denken goed mee met belangen klant. Prettig in communicatie, zeer sympathiek en echte vaklieden die gaan voor kwaliteit en een tevreden klant. Ik kende Havelaar nog niet, maar vanaf nu gaat ook mijn cv in onderhoud bij hen en ik beveel ze van harte aan bij anderen! Een dikke 10 voor de dienstverlening, precies zoals je het graag wil.

image description

Hebben een zeer mooie en vooral chique wat past bij ons industriele interieur LG airco systeem laten aanleggen. Meeste zijn wit wij hebben gekozen voor twee zwarte units op wifi en werken bijzonder goed . Vanaf eerste moment offerte tot aan de uiteindelijke installatie zeer vakkundig gedaan word goed meegedacht maar vooral alle kabels netjes weggewerkt. Kan het bedrijf Havelaarbv.nl zeer aanraden .

image description

Goede adviezen en service klant vriendelijk en behulpzaam zou ze bij iedereen aanraden

image description

Echt een top bedrijf met hele goede vakmannen die weten waar ze over praten. Hier kan je met vol vertrouwen terecht voor uw installaties.

image description

Een bedrijf met een zeer slechte en onbeschofte service: vorig jaar heeft de monteur zichzelf toegang gegeven via de schuur en in een leeg huis ongevraagd onderhoud uitgevoerd. Dit jaar opnieuw: Men was vergeten de planning aan de klanten te sturen en ondanks dat onze kinderen aangaven nergens vanaf te weten opnieuw ongevraagd onderhoud uitgevoerd, terwijl niemand (meer) thuis was. Sluit me ook aan bij een vorige review dat het een heel vervelende man is, die de planning doet: op ons verzoek of desbetreffende monteur wel aangesproken wordt op zijn gedrag (wegens huisvredebreuk): weet niet of het lukt want om 4 uur is het weekend. Voor ons nooit geen Havelaar meer.

image description

Rotbedrijf dat geen service kent. Zeer chagerijnige man aan de telefoon gekregen die malifide praktijken aanbood om verzekering op te lichten in plaats van schuld toe te kennen geven ze het advies je betaald je toch blauw.

image description

Afgelopen week heeft Havelaar bij ons drie units in huis geplaatst waar ik echt alleen maar complimenten over kan geven!! Aangezien het een nieuwbouwhuis van een jaar oud is en onze afwerking nogal strak te noemen is waren wij erg voorzichtig om een bedrijf binnen aan de gang te laten gaan. Op aanraden van een klant van hun (kennis van ons) hebben wij Havelaar de opdracht gegund en vol verwachting afgewacht hoe de heren drie dagen lang bij ons aan het werk waren. Alles ging in geweldig overleg en niets was te veel. Keurige afwerking en serieus vakkundige mannen!! Geen gezeur na afloop w.b.t. een meerwerk rekening enkel de vraag of wij tevreden waren!! Wat een top bedrijf is dit zeg!! @Havelaar: Ga zo door!!