Hoekstra Installatie

  1. Home
  2. Flevoland
  3. Urk
  4. Hoekstra Installatie

Zonnepanelen installateur Hoekstra Installatie

Vlieter 5, 8321 WJ Urk, Nederland
Dit is een citaat van Hoekstra Installatie zelf:

Of het nu gaat om een kleine wijziging of om het ontwerpen en realiseren van een complete installatie, wij kunnen dit tot in de puntjes voor u verzorgen.

Hoekstra Installatie

Als totaalinstallateur bieden wij u vakmanschap, kwaliteit en service, gebaseerd op jarenlange ervaring. Sinds 1993  realiseren wij projecten van zeer uiteenlopende aard en omvang, zoals bedrijfspanden, showrooms, scholen, fabrieken,  woningen en woonarken. Ook mogen wij woningbouwverenigingen tot onze klanten rekenen.

Hoekstra Installatie  is dé specialist op het gebied van zonnepanelen. Door onze jarenlange ervaring in het adviseren, leveren en plaatsen van zonnepanelen zijn wij een betrouwbare partner voor uw duurzame investering.

De visie van Hoekstra Installatie is het toegankelijk maken van duurzame energie voor particulieren en bedrijven. Wij zijn van mening dat duurzame energie, dus ook zonnepanelen, de toekomst heeft. Steeds meer mensen worden bewust wat fossiele brandstof doet met onze aarde en onze portemonnee. De vraag naar betrouwbare duurzame energie krijgt steeds meer de voorkeur.

Al meer dan duizenden panelen zijn door onze monteurs geïnstalleerd.  Hoekstra installatie heeft al veel ervaring opgedaan:

Zo hebben wij al grote kantoor panden, auto garages, scholen, woningen en kerkgebouwen voorzien van zonnepanelen.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

11 beoordelingen over Hoekstra Installatie van Google My Business

image description

Had onderdelen nodig voor zonnepanelen en vroeg om advies. Erg behulpzaam daar bij Hoekstra en goed advies gekregen. Blij dat er nog bedrijven zijn die daar tijd voor maken.

image description

Zeer goed bedrijf, goede service. Hardwerkend personeel zoals het overal zou moeten horen!

image description

Goede uitleg over zonnepanelen gekregen. Mooi bedrijf.

image description

Wat een mooi en goed georganiseerd bedrijf met enthousiaste mensen.

image description

Snelle service en reactie en alles goed uitgelegd. Ging bij mij om zonnepanelen.

image description

Hier wordt vakwerk afgeleverd

image description

Netjes bedrijf, goed opgeleide monteurs.