Hol Installatietechniek

  1. Home
  2. Zuid-Holland
  3. Nieuw Lekkerland
  4. Hol Installatietechniek

Zonnepanelen installateur Hol Installatietechniek

Veenweideweg 9, 2957 LD Nieuw Lekkerland, Nederland
Dit is een citaat van Hol Installatietechniek zelf:

Hol Installatietechniek is al 90 jaar een betrouwbaar adres voor alles wat met installatietechniek te maken heeft. Dat betekent anno 2019 dat we een compleet dienstenpakket aanbieden op het gebied van verwarming, koeling, luchtbehandeling, sanitaire installaties, duurzame energie-oplossingen en regeltechniek.

Hol Installatietechniek

Bij Hol zijn alle medewerkers gewend om met de klant mee te denken. Dat resulteert in een proactieve en klantgerichte werkwijze. Omdat de technische oplossingen in woningen en gebouwen steeds complexer worden is het voor onze klanten prettig om samen te werken met een partner die de kennis van alle disciplines in huis heeft. Hierdoor werken we voor zowel particulieren en bedrijven als woningcorporaties.

Groenwaarts levert zonnepanelen als complete pakketten. Dat wil zeggen: inclusief de omvormer, kabels en montagemateriaal. We adviseren echter om de installatie over te laten aan een vakkundig installateur. Zowel uit het oogpunt van veiligheid als behoud van de garantie. Bij Groenwaarts kunt u zelf kiezen uit één van de aangesloten vakbekwame installateurs.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

12 beoordelingen over Hol Installatietechniek van Google My Business

image description

Bij ons diverse installaties aangelegd. Interne circulatie met in- en uitgang in het dak naast elkaar wat onjuist is. Kan niet meer verholpen worden. Als de vloerverwarming het binnen de garantietermijn in de winter begeeft, is dat geen reden tot spoed hulp. Binnen de garantietermijn is minimaal drie keer bellen een noodzaak. Je moet bijna smeken om de tekeningen en pompnummers van de vloerverwarming op schrift te krijgen. Het zijn best aardige mensen maar zodra er betaald is, zijn ze niet of nauwelijks meer te bereiken. Ons advies: kijk nog eens verder.

image description

Terug bellen vergeten ze blijkbaar dat is waar ze goed in zijn niet Terug bellen Zeg dan gewoon dat het druk is en er geen tijd is voor meer werk aan te nemen en wimpel niet iemand af met we bellen u Terug 4 x geprobeerd zonder terug gebeld te zijn

image description

Ik werd vriendelijk en snel geholpen

image description

Heel goed geholpen! Dankjulliewel.

image description

Dit bedrijf verdient 5 sterren! Goede service, klantgerichte en kundige monteurs. Dit mooie bedrijf bevelen wij bij iedereen aan!

image description

Wat een fantastisch bedrijf. We zitten sinds een week in quarantaine vanwege 2 positief geteste gezinsleden Tot overmaat van ramp gaat de combiketel stuk. 4 bedrijven benaderd zelfs grote komen niet. En dan belt de firma Hol... wij laten u niet in de kou zitten. Monteur in volledig beschermende kleding en na een half uurtje hebben we weer warmte en warm water Met recht zijn het helden bij de firma Hol Hartelijk dank Fam. L. de Vos Alblasserdam

image description

Wow.....wat een super goed bedrijf ! Keurige vakkundige nette snelle afhandeling ! Wij zijn trots op de mannen die onze lekkage en verstopping hebben verholpen. Waren alle bedrijven maar zo goed ,en eerlijk ! Wij zijn blij cliënt te mogen zijn van de firma Hol !