Zonnepanelen installateur IBZ

Het Rip 1, 4493 RL Kamperland, Nederland
Dit is een citaat van IBZ zelf:

Steeds meer huizen worden enegiezuinig gebouwd. Met de aanleg van zonnepanelen bespaart u veel energie. Vraag vrijblijvend een offerte aan, wij helpen u graag.

IBZ

In 1991 startten wij vanuit een loods aan de Veerweg in Kamperland.
Wij voldoen aan alle eisen van innovatie, kwaliteits- en veiligheidsnormen en mogen ons daarom all-round gecertificeerd installateur noemen. Met 10 vakmensen in alle disciplines kunnen wij elke klus aan. De kennis van onze organisatie houden wij op peil door onze mensen voortdurend bij te scholen.

Naast vakinhoudelijke kennis willen wij vooral ook op een eerlijke en prettige manier zaken doen met onze opdrachtgevers. Korte lijnen en heldere communicatie binnen het bedrijf zorgen voor een goede afstemming tussen ons en de opdrachtgever.

Of wij nu werken voor een particulier of een grote organisatie maakt voor ons geen verschil. Elke opdracht behandelen wij met zorg en respect!

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

12 beoordelingen over IBZ van Google My Business

image description

Komen afspraken na, nog niet zo lang mee samengewerkt

image description

Zeer snel een afspraak kunnen maken en heel vriendelijk personeel.

image description

Snel gehandeld met mijn lekkage.

image description

Vriendelijke en snelle service

image description

Na twee maal überhaupt niet op een afspraak te zijn verschenen, om begrijpelijke redenen, maar zonder enige vorm van bericht, om vervolgens, na een afspraak mede te delen dat dit bedrijf toch afziet van de werkzaamheden. Dit bedrijf hoeft er voor ons niet meer in ieder geval.

image description

Goede en snelle service , en vriendelijk personeel .

image description

Verstopte wc, er komt water onder de pot uit. Twee keer komen kijken en riool inspectie laten komen. Wc pot niet eens eraf gehaald. Mijn moeder is 3 keer uit Roermond naar Zeeland gereden hier voor. Er is niks aan de hand. Na klacht, volgens riool inspectie zitten er wortels in afvoer? Oké maar daar doen we niks mee? Ik heb zelf de wcpot weggehaald en er zat een 60 jaar oude afdichting die totaal vergaan was. Reactie misschien hadden we daar naar moeten kijken, maar dat is makkelijk praten achteraf. Er is een probleem en we kijken er niet naar. Ja kan gebeuren. Goedbezig ga zo verder.

image description

Für uns als Ferienhausbesitzer unverzichtbar. Immer gute Arbeit.

image description

Al heel veel jaren de vaste installateur voor ons bedrijf, prima ervaringen.

image description

immer gute Erfahrungen gemacht - schnelle Hilfe, Preise ok

image description

krankzinnig duur, rekende het dubbele (bleek achteraf) van andere zouden hebben gerekend. Daarnaast ook slecht aangelegd. Beheerder was stomverbaasd over enige door IBZ aangelegde constructies en vroeg zich af of die wel legaal waren. Lieten elektromonteur aan een gasleiding werken, wat prompt mis ging. Bij pogingen tot contact met IBZ steeds een ongeïnteresseerde houding, niet terugbellen, niemand aanwezig, dat soort dingen absolute afrader