Installatiebedrijf Boot

  1. Home
  2. Zuid-Holland
  3. Zuid Beijerland
  4. Installatiebedrijf Boot

Zonnepanelen installateur Installatiebedrijf Boot

Jan van der Heydenstraat 3, 3284 WB Zuid Beijerland, Nederland
Dit is een citaat van Installatiebedrijf Boot zelf:

Bij Installatiebedr.Boot bent u op het juiste adres voor oa het verhelpen van een storing of vervangen van uw cv-ketel, dak- en loodgieterswerkzaamheden.

Installatiebedrijf Boot

Installatiebedrijf Boot is een echt familiebedrijf, dat zijn oorsprong heeft in 1867. Sinds 2005 is het bedrijf in handen van Dirk-Jan van Leening. Wij zijn gevestigd in Zuid-Beijerland en zijn werkzaam in en om de Hoeksche Waard, maar ook in Rotterdam e.o. weten klanten ons te bereiken.

Bij Installatiebedrijf Boot staat het leveren van kwaliteit voorop. Dit blijkt niet alleen uit het feit dat het bedrijf garant staat voor de door haar geleverde producten. Onze kracht zit ook voor een belangrijk deel in de zelfstandigheid van ons team en de betrokkenheid bij het bedrijf.

Deze combinatie maakt dat wij u snel en vakkundig van dienst kunnen zijn.

Dus bent u op zoek naar een betrouwbare installateur, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Zonnepanelen voorzien op een duurzame manier geheel of gedeeltelijk in de stroombehoefte van uw huishouden. Zonlicht is onuitputtelijk en elektriciteitsproductie met zonnepanelen veroorzaakt geen uitstoot van broeikasgassen.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

16 beoordelingen over Installatiebedrijf Boot van Google My Business

image description

28 juni in de avond problemen gekregen met de ketel. De volgende ochtend gebeld, dezelfde dag nog langsgeweest om te kijken, en de volgende dag om 13.00 uur hing de nieuwe ketel er al. Duidelijke afspraken, goed vooraf geinformeerd, fijne gezellige monteurs en super service aan de telefoon! Wij zijn helemaal blij!!

image description

Erg vriendelijk en goede service ?. Ben bovenal erg positief over de vriendelijkheid en de geweldige service van het personeel

image description

Nick van Prooijen kwam langs en jongens jongens wat een geweldige jongen snelle service en ongelofelijk charismatisch.

image description

Een fijn bedrijf. Ze hebben bij mijn woning een dakgoot vervangen, en aan de andere kant de dakgoot en afvoer gerepareerd. Tevreden over beide en wat mij betreft is installatiebedrijf Boot een dikke aanrader.

image description

Oude CV laten vervangen door een nieuwe zuinigere Nefit. Alles is netjes opgeleverd inc wat kleine extra verzoeken die tijdens installatie zijn besproken. Erg tevreden!

image description

Fijn bedrijf,je wordt snel geholpen.

image description

Vandaag gebeld, vandaag geholpen. Super service!

image description

Vakmensen en heel net werk geleverd!

image description

Prima installatiebedrijf goede service en snelle afhandeling.

image description

Had een lekkage onder mijn vloer. Eerst werd ik telefonisch geholpen met nuttige tips. Vervolgens kwamen 2 heren dezelfde dag langs en loste de lekkage binnen 30 minuten op. Niet twijfelen aan Boot. Topservice.

image description

Goede service! Na werktijd gewoon nog langsgekomen om een storing in de cv ketel op te lossen!

image description

Top bedrijf, komen alles na.

image description

Geweldige service en ook na werktijd nooit te beroerd om te helpen. Zo zijn er maar weinig!