Installatiebedrijf Den Doorn

  1. Home
  2. Noord-Brabant
  3. Nieuwendijk
  4. Installatiebedrijf Den Doorn

Zonnepanelen installateur Installatiebedrijf Den Doorn

Ippelseweg 31, 4255 HW Nieuwendijk, Nederland
Dit is een citaat van Installatiebedrijf Den Doorn zelf:

Den Doorn Installatietechniek is een innovatief totaalinstallatiebedrijf. Al meer dan 45 jaar richten wij ons op de installatie en onderhoud van klimaat, sanitaire en elektrotechnische installaties. Vanuit ons bedrijfspand in Nieuwendijk (Noord-Brabant) adviseren, realiseren en beheren wij met zo?n 65 medewerkers deze installaties door bijna heel Nederland.

Over Installatiebedrijf Den Doorn

De kracht zit in onze mensen. Wij zijn een jong bedrijf met een geweldig team medewerkers. Dit zijn gedreven vakmensen, engineers, voorbereiders en projectleiders die al vele jaren bij ons bedrijf werken. Daarnaast zorgen we continue voor verjonging door stages en leer/werkplekken (BBL), bijvoorbeeld vanuit vakopleidingen en scholen in de directe omgeving van ons bedrijf. Zo leert jong aan oud en omgekeerd.


Waar staan wij voor
Den Doorn werkt vanuit 5 kernwaarden. Deze kernwaarden vormen ons als bedrijf en geven ons dagelijks inspiratie, richting en houvast.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

7 beoordelingen over Installatiebedrijf Den Doorn van Google My Business