Installatiebedrijf Deurloo

  1. Home
  2. Zeeland
  3. Noordgouwe
  4. Installatiebedrijf Deurloo

Zonnepanelen installateur Installatiebedrijf Deurloo

Kloosterweg 15, 4317 NE Noordgouwe, Nederland
Dit is een citaat van Installatiebedrijf Deurloo zelf:

Installatiebedrijf Deurloo BV is een samenwerkingsverband van vakmensen met als doel zo efficiënt mogelijk realiseren en in stand houden van energiebesparende en duurzame installatietechniek.

Installatiebedrijf Deurloo

Verwarming, ventilatie, sanitaire installaties en elektrotechniek integreren we op een slimme manier, zodat ze op een veilige en comfortabele manier gebruikt kunnen worden. We doen dit in vele soorten gebouwen, van woningen tot bedrijven, van industrie tot zorg en van kaakchirurgie praktijken tot kerken.

Vanuit Schuddebeurs op Schouwen-Duiveland bedienen we de installatiemarkt in geheel Zuid West Nederland en voor een aantal opdrachtgevers zijn we ook landelijk actief.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

14 beoordelingen over Installatiebedrijf Deurloo van Google My Business

image description

Jaren klant bij Deurloo en altijd tevreden geweest maar helaas laatste tijd schandalige behandeling en exorbitant hoge rekeningen. Ik had een afspraak gemaakt voor het vervangen van drie kranen. Monteur had verkeerde materialen (verkeerde maat kraan) meegekregen voor de geplande werkzaamheden. Maar na telefonisch contact met kantoor zouden de onderdelen wel even gebracht worden door een collega. Maar de collega die ze zou komen brengen, dronk wel eerst even koffie zei hij door de telefoon. We hebben een dik uur zitten wachten op de onderdelen. (Terwijl het 13 minuten rijden is). Op zich geen punt zou je denken. Maar helaas kreeg ik kreeg de rekening gepresenteerd van hun fout en werd een volledig uur wachten ten bedrage van ?90 ex BTW in rekening gebracht!!! Uiteraard heb ik daarover gezegd en dat het wel heel onredelijk is dat ik de koffie pauze van zijn medewerker moest betalen. Het antwoord van meneer Deurloo kwam er op neer dat ik blij mocht zijn dat het nog dezelfde dag werd uitgevoerd en dat werknemers nu eenmaal recht hebben op koffie. Let wel , de werkzaamheden waren op afspraak! Geen storing of zo waarbij onbekend is wat voor onderdelen nodig zijn om de storing te verhelpen! Na de reparatie had ik overigens geen druk meer in de warm water toevoer. Daar zijn ze later voor terug gekomen en het oordeel van de monteur was dat dat wel vaker is na het vervangen van kranen op de waterleiding?? hadden ze dus beter na de kraan reparatie kunnen controleren toen ik zei dat de druk niet goed was? Uiteraard wel weer voorrijkosten en wederom dikke rekening. Totaal voor die drie flut kraantjes ?750 ! Waanzin!

image description

Zeer goede ervaring met het team en kwaliteit van het werk. Bij ons zijn zonnepanelen geplaatst, meterkast aangepast en vloerverwarming aangelegd. Nette mensen die hun vak verstaan, pro-actief meedenken en meehelpen. Kortom: zeer tevreden over het gehele traject.

image description

Vlotte service.

image description

Echte aanrader. Het zijn vaklui

image description

Ik was bij mijn moeder en de verwarming deed het niet meer. Ik zag niet wat er aan de hand was. Gebeld met Deurloo. Geen wachtrij geen ?er zijn nog 10 wachtende voor u?. Een vriendelijke mevrouw hoorde me aan, heeft even overleg en verteld dat er zeker vandaag nog iemand langskomt. Prima geregeld. Ik heb de telefoon nog in mijn hand, daar gaat de bel. U begrijpt het wel Deurloo was toevallig in de buurt. Probleem snel opgelost. En weg was hij weer. Wat een service. Super tevreden en mijn moeder zit er weer warmpjes bij. Bedankt.

image description

Voorbereid op de zomer en airco in mijn woning aan laten leggen door Deurloo. Goed advies, goede prijs en netjes uitgevoerd.

image description

Zoals ook gedeeld en gemaild met Jan Kort van installatiebedrijf Deurloo hadden wij een zeer teleurstellende ervaring met dit bedrijf. Eerst twee maanden wachten op een offerte en twee keer nabellen en vervolgens een offerte ontvangen welke prijstechnisch zeer ruim boven het gemiddelde ligt. Dit bedrijf gaf ons het gevoel dat ze niet op ons als klant zaten te wachten.

image description

Netjes en snel geholpen, nadat mijn verwarming was uitgevallen. Super vakmensen!

image description

Goede ervaring met het uitvoeren van een defect aan onze ketel die pas 3 jaar oud was. Pomp moest vervangen worden waar de monteur al van zei "dit komt vaker voor als je de ketel uit en aan zet, dan lopen die pompen weleens vast". Toen de rekening kwam schrokken wij wel even die was maar liefst bijna ?500.-. Wij gebeld de volgende dag dat dit toch wel een hele hoge rekening was, nou dat vond de mevrouw wel meevallen! Nou om het verhaal niet te lang te maken, uiteindelijk na een aantal mails, waarin ik ook duidelijk maakte dat de rechten van de consument voor kostloze reparatie ook verder dan 2 jaar reikt (volgens het Ned.Burgerlijk Wetboek), kregen we toch een credit van ongeveer ?300.- Dus al bij al zeer netjes opgelost door de Fa.Deurloo. Maar wat schetst nu onze verbazing, toen ik afgelopen week belde om een afspraak te maken voor het jaarlijkse onderhoud, werd er mij verteld dat ze ons niet wilde helpen omdat er in het verleden onenigheid was geweest over de factuur.............................. DUS VAN EEN JUISTE EN GOEDE AFHANDELING VAN EEN REPARATIE, TOCH EEN NARE SMAAK VAN OVER GEHOUDEN, JAMMER HOOR.

image description

deurloo heeft taakvakvolwassen medewerkers, werkzaamheden worden uitstekend uitgevoerd. Compliment!

image description

Fantastisch bedrijf!!!!

image description

We hebben een vakantiehuisje in de buurt. Zowel voor problemen als voor de keuring van onze boiler kwam er snel iemand langs en werden we heel efficiënt geïnformeerd en geholpen. Ook de prijzen zijn correct voor de geleverde service. Aanrader !

image description

Ik werk hier. Leerzaam bedrijf