Installatiebedrijf J de Visser

  1. Home
  2. Zeeland
  3. Middelburg
  4. Installatiebedrijf J de Visser

Zonnepanelen installateur Installatiebedrijf J de Visser

Koudekerkseweg 163, 4335 SN Middelburg, Nederland
Dit is een citaat van Installatiebedrijf J de Visser zelf:

Al ruim 30 jaar biedt ons bedrijf zijn diensten aan voor particulieren, bedrijven, overheidsorganisaties en woningcorporaties. Vanuit onze vestiging in Middelburg staan we met ons team van 10 à 12 medewerkers klaar voor alle installatiewerkzaamheden, inclusief service en onderhoud.

Installatiebedrijf J de Visser

U kunt bij ons terecht voor uw cv-installatie, airco en ventilatie systemen. Voor gas-, water- en rioleringswerkzaamheden, sanitair, complete renovaties en dak- en zinkwerk. We kunnen u ook adviezen geven over energiebesparing. Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor het plaatsen van een zonneboiler en/of zonnepanelen.  

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

17 beoordelingen over Installatiebedrijf J de Visser van Google My Business

image description

Onze ketel was stuk. De Visser komt dezelfde dag en lost het probleem op. Snel en vakkundig en duidelijk. Wat wil je nog meer? De rekening moet ik nog krijgen, maar die was vorige keer heel redelijk. Ik raad dit bedrijf van harte aan!

image description

Al jaren onze loodgieter. Altijd fijn contact en je wordt direct geholpen.

image description

Goede en nette vakmensen. Betrouwbaar. Communicatie over nieuwe producten mag beter, maar heeft meer te maken met grootte van bedrijf dan met kwaliteit.

image description

Snelle en goede service

image description

Goede service nette bediening veeeel kennis

image description

Vriendelijk en behulpzaam personeel en aandacht voor onderhoud en reparatie, zeer tevreden.

image description

De eerste schouwing + offerte gaf me al veel vertrouwen in dit bedrijf. Kennis van zaken, meedenken etc. De heren hebben gisteren en vandaag een mooie zonnepanelen set op mijn dak gelegd. Vriendelijke gasten, die met het juiste respect omgingen met ons oude huis. Namen ook de tijd om het systeem uit te leggen. Kon niet beter, ik kan J. de Visser dan ook zeker aanbevelen als installateurs van zonnepanelen. -update- half jaar later: de BTW teruggave wordt uitbesteed aan een 3e partij, die dat traject voor je overnemen. Nul zorgen om gehad, keurig!

image description

Heb een offerte voor zonnepanelen aan gevraagd, maar nooit gekregen. Dan maar naar ander toe

image description

Heb een offerte voor zonnepanelen aan gevraagd, maar nooit gekregen. Dan maar naar ander toe

image description

Keurig bedrijf,heeft bij ons een binnen kraantje bevestigd.nu mail gestuurd voor een buiten kraan.tot op heden nog geen reactie, maar service is vaak prima

image description

Communicatie kennen ze niet. Service ook niet 3 weken met een kapotte kraan gezeten.

image description

Ja wallah habibi crock installatie kkr goeie, ja gast ik kom maar je huis terwijl je slaaptekort hebt

image description

gwn croc installatie da wil je toch a niffauw ja aj

image description

gab ik kom en ik installeer een crockverwarming bij jou he a neef geen discussie doe ik gwn oke?

image description

Gebeld voor onderhoud van de c.v. ketel, konden vrij snel komen. Onderhoud is vlot en netjes uitgevoerd, zeer sympathieke monteur. Heeft ook nog tips gegeven met betrekking tot de vloerverwarming.

image description

Super tevreden over de zonnepanelen die vandaag bij mij zijn geplaatst. Kwaliteirswerk tegen een zeer acceptable prijs. Monteurs werken heel netjes en de samenwerking gaat prima. Dit bedrijf is een echte aanrader!

image description

Wij hebben ons hele huis laten verbouwen door installatiebedrijf J. de Visser. Vloerverwarming, elektra, alle sanitair, zonnepanelen, CV ketel, kortom alles wat een huis comfortabel maakt hebben de mensen van de Visser voor ons geregeld. Wij zijn erg blij met dit bedrijf, en ik kan dit bedrijf een ieder aanbevelen.TOPPERS