Installatiebedrijf Van Buuren Bunnik

  1. Home
  2. Utrecht
  3. Bunnik
  4. Installatiebedrijf Van Buuren Bunnik

Zonnepanelen installateur Installatiebedrijf Van Buuren Bunnik

Groeneweg 3A, 3981 CK Bunnik, Nederland
Dit is een citaat van Installatiebedrijf Van Buuren Bunnik zelf:

Al sinds 1976 is Installatiebedrijf Van Buuren Bunnik een begrip in Bunnik en omstreken. Naast het installeren en onderhouden van CV-installaties, het aanleggen van gasleidingen en loodgieterwerk, verzorgen wij ook complete badkamers.

Installatiebedrijf Van Buuren Bunnik

Installatiebedrijf Van Buuren Bunnik streeft duurzaamheid na. Daarom kunt u bij ons kiezen uit diverse typen zonneboilers van Vaillant en Nefit. Zo realiseert u een aanzienlijke energiebesparing en draagt u uw steentje bij aan een lagere CO2-uitstoot.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

11 beoordelingen over Installatiebedrijf Van Buuren Bunnik van Google My Business

image description

Werken netjes en komen hun afspraken na.

image description

Snelle en deskundige service.

image description

Bij het stellen van een beleefde vraag heb ik een zeer bot antwoord gekregen van deze meneer. Vriendelijkheid is klantcontact lijkt me niet teveel gevraagd. Een punt van aandacht voor deze organisatie.

image description

Een korte recensie : het was een is een feest! Supergoed gelukt en bij iedere stap top meegedacht.

image description

Vakkundig advies, snel en erg klantgericht.

image description

Monteur bleef terugkomen totdat het probleem verholpen was, want dit liet zich niet in één keer vinden. Hij was erg vriendelijk in de omgang, heeft meegedacht in de kosten en onze CS-ketel uiteindelijk gerepareerd met onderdelen uit een andere ketel. We zitten er nu weer warmpjes bij en vinden dat er een heel schappelijk bedrag berekend is voor de diensten. Bedankt! ?

image description

Super vlot afspraak geregeld. Vriendelijke mevrouw aan de telefoon en keurige monteur. Probleem snel opgelost. Gelukkig zijn er nog dit soort lokale ondernemers die je snel en vakkundig helpen. Dank.

image description

Altijd goed werk geleverd en komen altijd snel bij calamiteiten. Top.