Installatiebedrijf van Nimwegen de Vries

  1. Home
  2. Utrecht
  3. Woerden
  4. Installatiebedrijf van Nimwegen de Vries

Zonnepanelen installateur Installatiebedrijf van Nimwegen de Vries

Barwoutswaarder 3j, 3449 HE Woerden, Nederland
Dit is een citaat van Installatiebedrijf van Nimwegen de Vries zelf:

Installatiebedrijf van Nimwegen de Vries is ontstaan in 2004 door het samengaan van Installatiebedrijf van Nimwegen (Jerro van Nimwegen) gevestigd te Woerden met bijvoeging van Leo de Vries. Samen hebben we een professionele organisatie neergezet goed voor 40 jaar werkervaring.

Installatiebedrijf van Nimwegen de Vries

Voor opdrachtgevers in de nieuwbouw, renovatie, kleine utiliteit en particulieren  voeren we een totaal pakket aan installatiewerkzaamheden uit. Met het totaal pakket bedoelen wij verwarming en onderhoud, ventilatie, loodgieterswerk, dakwerk,  zinkwerk, zonnestroompanelen(pv panelen) en zonneboilers.

Ons werkgebied bestrijkt de gehele randstad en indien nodig daar buiten. Elk werk benaderen we serieus, met een frisse blik en met als doel een tevreden klant.

Voor het behoud van onze aarde, is het belangrijk onze energieconsumptie terug te brengen. Naast maatregelen om energie te besparen, zijn er ook andere duurzame oplossingen voorhanden. Of het nu voor bestaande- of nieuwbouw is, voor een klein of wat groter budget, er zijn diverse mogelijkheden. Waarbij comfort vanzelfsprekend voorop staat.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

11 beoordelingen over Installatiebedrijf van Nimwegen de Vries van Google My Business

image description

Hele goede service. Leo had ons goed en snel geholpen aan een nieuwe cv voor een goede prijs!

image description

Nadat ik het antwoordapparaat had ingesproken werd ik snel terug gebeld. Maar helaas, dit bedrijf neemt geen nieuwe klanten meer aan.

image description

Eerlijke en goed uitgedachte adviezen, persoonlijk contact en het werk zeer netjes afleveren. Een absolute aanrader!

image description

Zeer goed bedrijf. Kundig advies en een prima service.

image description

De douche bleef koud. Ik kreeg het nummer van de storingsdienst, maar dat werd tijdens de bouwvak niet opgenomen. Toen maar een andere loodgieter benaderd.

image description

Goede,snelle service.

image description

Mijn ketel is nu 23 jaar bij hun in onderhoud, en doet het nog uitstekend

image description

Ze werken netjes en lossen de problemen op