Installatiebedrijf van de Velde Yerseke

  1. Home
  2. Zeeland
  3. Yerseke
  4. Installatiebedrijf van de Velde Yerseke

Zonnepanelen installateur Installatiebedrijf van de Velde Yerseke

Kreeft 5, 4401 NZ Yerseke, Nederland
Dit is een citaat van Installatiebedrijf van de Velde Yerseke zelf:

Installatiebedrijf van de Velde biedt een breed scala aan diensten en staat bekend als direct, open en persoonlijk betrokken. Al meer dan zestig jaar binnen en buiten Zeeland een vertrouwd adres.

Installatiebedrijf van de Velde Yerseke

Installatiebedrijf Van de Velde Yerseke is open, direct en compleet. Dat betekent dat we in een breed scala aan diensten gespecialiseerd zijn. En dat we de lijnen kort en de communicatie helder houden.

Van verwarming en koeling tot zinkwerk en duurzame energie: Van de Velde heeft alle kennis en ervaring in huis om aan elke mogelijke installatievraag te voldoen. Dat geldt zowel voor het maken van een installatieplan als voor het uitvoeren daarvan. Ook het onderhouden van installaties behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.
Installatiebedrijf Van de Velde bestaat inmiddels ruim zestig jaar. En in die zestig jaar is ons bedrijf uitgegroeid tot een zeer complete, moderne en innovatieve organisatie met zowel particuliere klanten als opdrachtgevers in de utiliteitsbouw en industrie. Het enige wat door de jaren hetzelfde is gebleven, is onze manier van werken. Direct, open en persoonlijk betrokken.

Duurzame energie is energie die wordt opgewekt uit bronnen als zon, water, wind, biomassa en aardwarmte. Duurzame energie is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor de portemonnee. Met zonnepanelen wordt elektriciteit opgewekt die terug geleverd wordt aan het energiebedrijf.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

27 beoordelingen over Installatiebedrijf van de Velde Yerseke van Google My Business

image description

Slecht!! Hele ochtend zitten wachten en dan liegen dat ze 2x zijn geweest en een briefje achter hebben gelaten.geen excuses niets.. bah

image description

Heb niet echt een mening want ik heb verschillende keren geprobeerd te bellen, maar ze zijn gewoon niet te bereiken...

image description

Als je amateuristisch broddelwerk en knudde communicatie wenst is dit wel the place to be.

image description

Ze kwamen niet op de afgesproken tijd.

image description

Kwaliteit, duurzaamheid, flexibiliteit

image description

Inmiddels telefonisch contact gehad met het bedrijf, en een nieuwe afspraak gemaakt. De dame aan de telefoon was erg begripvol en bood haar excuses aan voor het gedrag van deze monteur. De CV is nogmaals nagekeken, dit keer is dit serieus en uitstekend gedaan door een nette, vriendelijke monteur. Zal me benieuwen of ze dit door gaan bereken aan de woningcorporatie, want vind het niet meer dan logisch dat ze dit gratis zouden doen na de verschrikkelijke ervaring die ik gehad heb met de vorige monteur. Onderhoudsbeurt voor de cv werd goed en ruim van te voren gemeld via een kaartje door de brievenbus. Tijdvak was ook goed te doen, tussen 7.30u en 12.30u. Een aardige meneer kwam aan de deur voor de cv. Maar daar had je het ook mee. Meneer kwam rond 10.15u en is tegen 13.00u pas weggegaan. Meneer heeft een hele aparte manier van de cv onderhouden, heeft in mijn ogen niks gedaan als er een stoffertje door gehaald, bakje gespoeld en de zooi dicht gedaan en getest. Vriendelijke man, maar hij bleef maar praten en praten. Over opvang van wilde dieren en dat hij deze tam wist te maken, dierentuinen enz. Prima hoor een praatje, maar kon d'r niks tussen krijgen. En zat er nou ook niet op te wachten zo'n levensverhaal aan te horen... Deze man hoeft hier van mij echt nooit meer te komen.

image description

Onderhoudsbeurt voor de cv werd goed en ruim van te voren gemeld via een kaartje door de brievenbus. Tijdvak was ook goed te doen, tussen 7.30u en 12.30u. Een aardige meneer kwam aan de deur voor de cv. Maar daar had je het ook mee. Meneer kwam rond 10.15u en is tegen 13.00u pas weggegaan. Meneer heeft een hele aparte manier van de cv onderhouden, heeft in mijn ogen niks gedaan als er een stoffertje door gehaald, bakje gespoeld en de zooi dicht gedaan en getest. Vriendelijke man, maar hij bleef maar praten en praten. Over opvang van wilde dieren en dat hij deze tam wist te maken, dierentuinen enz. Prima hoor een praatje, maar kon d'r niks tussen krijgen. En zat er nou ook niet op te wachten zo'n levensverhaal aan te horen... Deze man hoeft hier van mij echt nooit meer te komen.

image description

We belde om 14.30u om een gaslekkage ze stonden om 15:30 eral en ergerde snel gewerkt top service

image description

Wat een waardeloos bedrijf. Van me kind van 8 jr kunnen ze nog heel wat van leren. Hier moest ik het mee doen. Zelfs bij me oudere buren staat netheid niet boven aan. Alles getairapt moest goedkoop.

image description

Als werknemer gezegd: een top werkgever. Als particulier gezegd: reparaties in huis goed en vlot opgelost door loodgieter en electricien.

image description

Installatie advies via de telefoon gekregen waar ik wat aan had

image description

De ervaring is dat het je heeeeeeel veel geduld moet hebben

image description

Wat een waardeloos bedrijf. Van me kind van 8 jr kunnen ze nog heel wat van leren. Hier moest ik het mee doen.

image description

Wat een waardeloos bedrijf. Van me kind van 8 jr kunnen ze nog heel wat van leren. Hier moest ik het mee doen.

image description

Denken goed mee over alle facetten van installatiewerk?komt een hoop voor kijken als je een huis bouwt?

image description

Prachtig bedrijf in een prachtig pand !

image description

Fantastische service zelf in de bouwvak. Monteur heeft een aansluiting voor een inductie fornuis aangelegd zodat mijn ouders sneller kunnen verhuizen. Top gedaan, ook telefonisch goed en prettig geholpen.

image description

Voor het eerst geweest om elektriciteitplan te bespreken van ons nieuwe huis. Geweldig mee gedacht om iets te creëren!

image description

Gisteravond om 20:00uur er achter gekomen dat de cv stuk was, vanmorgen om 07:45uur gebeld en gevraagd of er eventueel iets mogelijk zou zijn voor een nieuwe ketel, hier kreeg ik te horen we bellen u straks terug we gaan kijken wat kan. Ik werd gebeld een uurtje later met het bericht dat er een gaatje is gemaakt Vanmiddag om 17:00uur hing er al een nieuwe cv aan de muur geïnstalleerd en klaar voor gebruik! Ik wil even dit bedrijf bedanken voor de super snelle en goeie service top! Mvg Wesley provoost& Ramona De haze

image description

Bel je op dat je waterlekkage hebt in de meterkast,zeggen ze we hebben een krantenstijl. Ze hebben het zelf aangelegd??kijk maar effe wat je doet. Hoezo klantvriendelijk??!

image description

Mooi nieuw modern pand. Dit heeft vd Velde de professionele uitstraling die zij verdienen. Top

image description

Fijn bedrijf, super allround

image description

Una empresa grande con buenos profesionales y mejores personas.