JD energy Systems

  1. Home
  2. Noord-Brabant
  3. Helmond
  4. JD energy Systems

zonnepanelen installateur JD energy Systems

Vossenbeemd 108, 5705 CL Helmond, Nederland
Dit is een citaat van JD energy Systems zelf:

JD Energy Systems is dé leverancier voor zonnepanelen, infraroodpanelen, opslag van duurzame energie en klimaatoplossingen.

Over JD energy Systems

Vanuit het kantoor in Helmond wordt u begeleid, maken we een afspraak aan huis en zorgen we voor een weloverwogen aanschaf.

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van zonnepanelen, Accu's, Infraroodpanelen.
Met een deskundig advies bij u aan huis adviseren wij u over de mogelijkheden tot besparing voor uw huis.
Om kwaliteit te kunnen waarborgen kiezen wij uitsluitend voor A-merk producten met de beste garanties, daarnaast is uw installatie ten alle tijde gecertificeerd aangesloten volgens alle normen.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

26 beoordelingen over JD energy Systems van Google My Business

image description

Half april offerte aangevraagd. Gelijk daarna bezoek op locatie door Lex. 2 offertes opgemaakt. Eind april heb ik knoop doorgehakt en 1 offerte akkoord bevonden. Bevestiging ontvangen en gelijk datum bepaald voor plaatsing (3 augustus). 2 augustus gebeld door JD Energy Systems BV dat medewerkers de volgende dag rond een bepaalde tijd er zouden zijn. Medewerkers waren er op tijd voor plaatsen zonnepanelen en de monteurs waren niet veel later ook aanwezig. Plaatsing zonnepanelen is vakkundig gebeurd en ook de monteurs (aanpassen meerkast en omvormer plaatsen) hebben vakwerk geleverd. Binnen 3 uren waren ze klaar. Op 4 augustus tel contact met bedrijf gehad. Vroegen hoe het was gegaan en ik kreeg tekst en uitleg over BTW teruggave, aanmelden energieleverancier.nl en de te gebruiken app voor bijhouden opwekking energie. Al met al een goede begeleiding in het voor- en natraject. Dit bedrijf is zeker een aanrader.

image description

Goed werk, goeie prijs en goede communicatie. Jammer dat ik overal peuken terugvond in mijn tuin, anders waren het 5 sterren geweest.

image description

Heel tevreden over zowel het plaatsen van de zonnepanelen als de service van JD Energy Systems. Prettig contact met verkopers Lex en Mike. Ze hebben duidelijk verstand van zaken en zijn goed bereikbaar voor vragen. Helaas hebben ook zij last gehad van leveringsproblemen, maar ze denken hierbij mee in oplossingen voor de klant door bijv. een fixe korting te geven op een upgrade van het systeem. Hierdoor geen last gehad van leveringsproblemen.

image description

Helaas niemand komen opdagen op de gemaakte afspraak en ook niet even een belletje om af te zeggen. Sorry maar laat die offerte dan ook maar zitten.

image description

We zijn nu 1 jaar verder. Lekker zonnig weer gehad, dus veel energie opgewekt. Alle gewekte verwachtingen bij het info-gesprek met Mike zijn voor 100% uitgekomen, dus héél tevreden. Tijdens het info-gesprek met Mike (ruim een jaar geleden dus) heldere uitleg gekregen, wat de keuze voor JD Energy heeft vergemakkelijkt. Het leggen van de panelen en de daarbij behorende werkzaamheden perfect uitgevoerd, door aardig en vriendelijke medewerkers. Vragen, die later nog bij me opkwamen, werden direct en helder beantwoord. Ook de BTW-teruggave heeft JD Energy volledig en probleemloos geregeld !! Kortom: een vertrouwd adres en dus beveel ik ze ook aan. Succes JD Energy !!

image description

Zonnepanelen lagen er binnen dag strak op en dat was nogal een uitdaging met het enorm schuine dak. Daarnaast hebben de mannen enorm creatief meegedacht voor ?meterkast?-probleem. Al met al volle bak aanbeveling voor JD Energy!

image description

In mrt 2021/ 7 panelen en een laadpaal EV auto geplaatst geen rekening gehouden om een slimme laadpaal te plaatsen/geen ervaring mee.dus geen extra stroom om electrisch te rijden .Alleen huishoudelijk verbruik genomen in aantal panelen. veel te weinig zonnepanelen/alleen gericht op huishoudelijk gebruik. 10-12 -2021 ivm veel tegenslag en slechte installatie /teruggave totale aankoop en verwijderen gehele installatie/afspraak 10-12-2021 alles vast op mail bevestigd /echter de directeuren muysers en leyten zijn zoals het spreekwoord zegt mensen zonder inhoud "wij zijn niet thuis en komen op 10-12-2021 niet opdagen"Snelle zakkenvullers die waarschijnlijk 4 a 5 opdrachten per dag plaatsen. Snelle cowboys. Deze Cowboys niet nemen/besteed u geld aan een erkend bedrijf wat bij de brancheorganisatie zonnepanelen is aangesloten/vergeet niet dat u ook na installatie garantie moet hebben. zie diverse review,s van de directeur muysers

image description

Op 18 mei 2022. 7 zonnepanelen laten leggen door jd energysysteems 4 offertes laten maken.jd energysysteems kwam als beste uit de bus. Geen spijt vriendelijke mensen.sjon de elektricien denk mee en geeft advies . Ik ben heel blij met de instalatie. Ik kan dit met trots aan andere laten zien ,die ook plannen hebben voorzonnepanelen

image description

Prettig personeel om contact mee te hebben en er wordt goed meegedacht tijdens de eerste afspraak en de daaropvolgende gesprekken. Onze zonnepanelen werden snel en vakkundig gelegd en aangesloten door de eigen monteurs van JD.

image description

Ze hebben vorige week 10 panelen gelegd op ons huisje zeer netjes gedaan en zeer netjes aangesloten en dan nu laat de zon maar schijnen ?? JD Energy Systems bedank voor de mooie zonne panelen

image description

Via dit bedrijf zonnepanelen en laadpaal laten installeren. Professioneel en fijn voorgelicht door Lex. Snelle levering en alle afspraken werden nagekomen. Zeker aan te raden dit bedrijf.

image description

We hebben meerdere leveranciers gesproken die ieder zo hun eigen tactieken hebben. Geheel online, opbrengst garantie die gewoon in de prijs is berekend en natuurlijk veel gedoe over kwaliteit van panelen. JDE kwam bij ons het beste uit het vergelijk mbt Tier1 zonnepanelen (daar draait het op de lange termijn om), natuurlijk prijs maar ook de nuchtere en eerlijke aanpak. Dit bleek bij plaatsing een goede keuze, was een grote installatie en de installateurs hebben top werk geleverd. Ook contact achteraf bij aanmelden terugleveren en BTW teruggave helemaal top.

image description

Alleen maar pluspunten: - Verkoper kwam aan huis om de offerte en het legplan te maken op basis van de situatie aan huis - Installatie was vlot, netjes en alles is keurig weggewerkt (de omvormen hebben ze zelfs in de meterkast kunnen hangen) - Lange garantie op goede producten

image description

Vakkundige uitleg door Roy van Hoof en goede contact en uitleg met Jeroen Borsboom. Ook de installatie van de monteurs vakkundig gedaan en door de electro monteur. Ben zeer tevreden en raad dit bedrijf zeker aan

image description

We zijn uitgebreid geïnformeerd door sales. Het is duidelijk dat ze weten waar ze het over hebben. Ze pushen niet en laten de klant in hun waarde. Ook de monteurs denken goed mee om alles netjes te leggen en bekabeling e.d. uit het zicht te laten, zowel binnen als buiten. Nazorg met betrekking tot formulieren wordt volledig uit handen genomen en vragen worden snel en vakkundig beantwoord. Chapeau! en bedankt allemaal.

image description

Prettig mensen , goed en snel werk geleverd . Bij vragen kan ik gewoon even bellen en krijg dan antwoord . Fijn dat er voor een offerte ook even iemand langs komt om de zaak terplaatse even te bekijken.

image description

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van JD Energy Systems uit Asten. Ondanks een goed aanbod uit de collectieve inkoop Zonnepanelen van vereniging Eigenhuis heb ik gekozen voor deze firma. Een prettig en verhelderend gesprek met de verkoper, goede afstemming met de planning, een keurig uitgevoerde installatie en goede nazorg maken dat ik uiterst tevreden ben over JD Energy Systems.

image description

In het kader van milieumaatregelen heb ik besloten om o.a. zonnepanelen te laten plaatsen. Na een aantal offertes ontvangen te hebben ben ik uiteindelijk met JD Energy Systems in Asten in zee gegaan. Luuk Deelen heeft mij op een meer dan voortreffelijke manier door de informatie geloodst. Dit heeft ertoe geleid dat zij de order uit mochten voeren. Geheel volgens afspraak zijn de panelen gemonteerd door de monteurs. Op een bekwame en vakkundige wijze is een en ander aangesloten. Na montage gereed hebben de heren monteurs alles perfect opgeruimd en ook de plaats waar de omvormer hangt (zolder) was geen stofje meer te bekennen. Alle complimenten en zeker een aanrader voor zonnepanelen!!

image description

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt!! Zo kan ik de ervaringen met JD Energy wel omschrijven, waarbij gisteren 4 Januari 2022 mijn zonnepanelen in een paar uur keurig werden gelegd zonder enig probleem. Ten allen tijde duidelijk, meedenken met de klant en de afspraken worden keurig nagekomen. Veder zijn de contacten met medewerkers zonder uitzondering positief. Ik kan enkel concluderen: Chapeau!!

image description

Als je waarde hecht aan afspraken dat moet je hier niet zijn. Verschillende keren heb ik met Dirk Muysers (directie) afspraken gemaakt. Keer op keer worden deze niet nagekomen en reageert hij amper op berichtjes, en neemt de telefoon zelden op. Laat staan dat hij even netjes terug belt. Ben je op zoek naar goede partner in zonnepanelen dan zou ik je Zonneplan adviseren. Zij komen letterlijk alle afspraken na. En regelen alles voor je. Zelfs de financiering via de gemeente en de belasting subsidie.

image description

Wat een fijn team! Een verkoper die er niet omheen draait en verteld hoe het werkt, wat de kosten zijn en wat het bedrijf doet. De installatie ging top en mochten we ook meekijken als we dit wilde. De afwikkeling en het installeren werd ons duidelijk uitgelegd waardoor je zonder problemen geniet van een perfecte investering voor de toekomst. En tot 25 jaar garantie!!

image description

Na aanvraag offerte snelle reactie en een uitgebreid gesprek gehad met de adviseur. Hij nam ruim de tijd en heeft alles goed uitgelegd. Meerdere opties besproken. Na goedkeuring offerte snelle levering. Netjes uitgevoerd door hardwerkend vriendelijk personeel. Op de afgesproken tijd aanwezig. Na plaatsing nog telefonisch contact gehad voor evt vragen van onze kant. We zijn zeer tevreden.

image description

Ik ben zeer tevreden over JD. Wij kochten een nieuw huis. Op het dag van het plaatsen was mijn dak een beetje slecht. Hierdoor werd de plaatsing uitgesteld. Dit was geen probleem. Er werd een niewe datum geprikt en goed meegedacht. Nu ben ik trotse eigenaar van 12 panelen.

image description

Prima bedrijf!. Goed advies, afspraken nakomen en prima geïnstalleerd!

image description

Zeer tevreden over het bedrijf komen afspraak na en de installatie . super , zeer vakkundig en prijs top .raad het iedereen aan

image description

Na lang zoeken uiteindelijk toevallig terecht gekomen bij JD Energy Systems. Dit bleek een hele goede keuze. Een supernette installatie en afwerking door de monteurs en het ziet er ook nog eens mooi uit van de buitenkant. Betreft de communicatie en het ontvangen van alle benodigde informatie zijn wij ook erg tevreden. Zeker een aanrader!