Koster Installatietechniek

  1. Home
  2. Groningen
  3. Veendam
  4. Koster Installatietechniek

Zonnepanelen installateur Koster Installatietechniek

Transportweg 86, 9645 KX Veendam, Nederland
Dit is een citaat van Koster Installatietechniek zelf:

Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om zowel particulieren als bedrijven te helpen bij het leefbaar maken van uw huis of bedrijfspand, zowel bij nieuwbouw als in bestaande gebouwen. Wij zijn gespecialiseerd in innovatieve, milieubewuste en energiebesparende technieken.

Koster Installatietechniek

We houden ons al vanaf onze oprichting bezig met dergelijke milieubewuste oplossingen. Daardoor hebben we veel kennis op dat gebied opgebouwd. Omdat dit ook een gezamenlijke verantwoordelijkheid is van de installatiebranche zijn we lid van de Groene Installateur. In dit samenwerkingsverband bundelen verschillende Noordelijke installatiebedrijven kennis en ervaringen uit over milieubewuste energiesystemen. Kennis waarvan u profiteert wanneer u op zoek bent naar betaalbare alternatieven voor verantwoorde energie- en watervoorzieningen.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

8 beoordelingen over Koster Installatietechniek van Google My Business

image description

Ik heb geen koster gesproken of E mail van deze firma gehad.Dus geen sterren.

image description

Goed en competent

image description

Prima bedrijf met eerlijke diagnose en prijs en snel reparatie.

image description

veelzijdig heid van de uitbater

image description

Uitstekende service en op zeer korte termijn geregeld. Kapotte CV ketel op lastige plek makkelijk vervangen. Waar de Energiewacht ?1200,- rekende aan installatiekosten (mede ivm (onnodig) meerwerk) werd de installatie door hen in 2,5 uur perfect gedaan. Inclusief CV iets meer dan ?1200,-. Aanrader!

image description

Goed advies van een vriendelijke leuke man

image description

Kennis en goede adviezen