Langeland-Borgman

  1. Home
  2. Drenthe
  3. Coevorden
  4. Langeland-Borgman

zonnepanelen installateur Langeland-Borgman

Krimweg 34B, 7741 KJ Coevorden, Nederland
Dit is een citaat van Langeland-Borgman zelf:

Zoekt u een bedrijf dat met u meedenkt? Dan bent u bij Langeland-Borgman aan het juiste adres. Tenminste, als u betrouwbaarheid, kwaliteit en vakmanschap belangrijk vindt!

Over Langeland-Borgman

Langeland-Borgman is een allround installatiebedrijf dat altijd kiest voor kwaliteit en service. Het bedrijf staat te boek als een betrouwbare, flexibele en meedenkende organisatie die alle vakdisciplines binnen de installatietechniek tot in detail beheerst.

Volledig gecertificeerd verzorgen wij het ontwerp, de realisatie, service en het technisch onderhoud van uw installatie. Met het oog op de toekomst kunt u uiteraard ook voor duurzame en energiezuinige oplossingen bij ons terecht.

Zonnepanelen zijn zogenaamde 'fotovoltaïsche installaties' (PV-installaties). Deze zonnepanelen zetten het zonlicht, dat op de panelen valt, om naar elektrische stroom. De duurzaam zelfstandig opgewekte stroom kunt u gebruiken voor uw huishouden of terugleveren aan uw energieleverancier.

 

Wanneer u zonnepanelen installeert wekt u energie op (uitgedrukt in kilowattuur: kWh), en hoeft die energie niet in een krachtcentrale worden opgewekt. Mede door deze duurzame uitvinding kunnen de volgende generaties ook nog genieten van een leefbare en gezonde aarde.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

12 beoordelingen over Langeland-Borgman van Google My Business

image description

Goed installatie bedrijf.

image description

Henk en Henk hebben ruim 21 meter aan zinken dakgoot vervangen, bij zonnige perioden. Gouden koppel deze 2, binnen 3 dagen over hindernissen. Lof over professionaliteit en onderlinge samenwerking. Wow! Langeland-Borgman moet ze maar eens zien te vervangen als ze afzwaaien.

image description

super snelle service , werkzaamheden verstopping wc/ bad kamer!! top.

image description

Vriendelijke bedrijf

image description

lekkage aan verwarming (ouderdom) snel en zeer netjes gerepareerd, vakkundig en vriendelijk personeel dat netjes werkt. dit bedrijf is zeker een aanrader.

image description

Snelle service ook voor kleine dingen.

image description

Zeer goed bedrijf,