Lanting Technische Installaties

  1. Home
  2. Groningen
  3. Groningen
  4. Lanting Technische Installaties

zonnepanelen installateur Lanting Technische Installaties

Kieler Bocht 39, 9723 JA Groningen, Nederland

Lanting B.V. is een reeds lang gevestigde naam in de installatietechniek en een begrip in Haren en omstreken.

Over Lanting Technische Installaties

Lanting B.V. is al jarenlang bekend in de installatietechniek en wij kunnen u ook van dienst zijn met het plaatsen van zonnepanelen. Steeds meer mensen kiezen voor zonnepanelen en waarom? Omdat het beter is voor het milieu en omdat u hierdoor veel geld kunt besparen. Wilt u hier ook gebruik van maken en wilt u graag weten wat wij daarin voor u kunnen betekenen? Dan kunt u nu bij ons de mogelijkheden opvragen en dan zorgen wij er voor dat u voorzien wordt van een antwoord op al uw vragen.

Voordelen panelen op uw dak
Er zijn verschillende redenen om voor zonnepanelen te kiezen. U kunt hiervoor kiezen omdat u aan het milieu denkt, maar ook omdat u op een duurzame manier energie op wilt wekken. Het is goed dat u hier aan mee wilt doen want het is ook goed voor uw portemonnee. De investering in de zonnepanelen heeft u snel weer terug verdiend dus maakt u daar ook gebruik van zodat u de voordelen ook echt in de praktijk kunt ervaren. Als u om u heen kijkt ziet u al bij veel mensen de panelen die op het dak zijn geplaatst en zij profiteren nu al van de voordelen!

 

5 beoordelingen

image description

Ik had m'n probleem uitgelegd, en foto's gestuurd. Sturen ze een jongeman die verwacht dat hij een lampje moet vervangen. Hij is teleurgesteld dat het probleem ingewikkelder ligt. Terwijl ik duidelijk ben geweest. Ik blijf achter met het probleem.

image description

VOOR AL UW INSTALLATIEWERK. VAN KLEIN TOT GROOT

image description

Enexis is langs geweest om een slimme meter te plaatsen, er is daarbij een gaslekkage ontdekt in de cv bij het gasblok. Ik heb lanting laten komen om het probleem op te lossen. Hiervoor is alle tijd genomen om het te repareren, wel 3 en een half uur en nog eens het gasblok van 100 euro dat eroverheen komt. In totaal heeft het 300 euro gekost. Enexis gaf aan dat het doormeten binnen 30 minuten, ik kan er niet bij dat ze 3 en een half uur bezig zijn geweest om het probleem te verhelpen.