Leussen Installatiebedrijf

  1. Home
  2. Overijssel
  3. Dalfsen
  4. Leussen Installatiebedrijf

Zonnepanelen installateur Leussen Installatiebedrijf

Goldkampstraat 12, 7722 RN Dalfsen, Nederland
Dit is een citaat van Leussen Installatiebedrijf zelf:

U kunt bij ons terecht voor onder andere: deskundig advies m.b.t. zonnepanelen en omvormers, uitsluitend A-merken, installatie van zonnepanelen in of op het dak

Leussen Installatiebedrijf

De grootste energiebron schijnt iedere dag voor niets! Het hele jaar door, ook bij bewolking of winterkou kunt u profiteren van energie uit de natuur. Zonnepanelen leveren fors meer rendement op dan welke spaarrekening dan ook. Zelf stroom opwekken is goed voor het milieu én de portemonnee.

“Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?” “Wat is de terugverdientijd?” “Kan ik monitoren wat de opbrengst is?” Zomaar een paar vragen die ons regelmatig worden gesteld. Wij zijn professional op het gebied van zonnepanelen. U wordt voorzien van deskundig advies en natuurlijk worden zonnepanelen door onze installateurs vakkundig geïnstalleerd.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

9 beoordelingen over Leussen Installatiebedrijf van Google My Business

image description

Vlot en goed werk geleverd.

image description

Fijn bedrijf. Professioneel, pro-actief, flexibel en helder in de communicatie. Wij hebben een paar dagen Paul bij ons aan het werk gehad. Hij is een harde werker en is flexibel. Werkzaamheden: cv ketel plaatsen, vloerverwarming aansluiten, radiatoren verwijderen en in de kruipruimte cv leidingen aanpassen.

image description

Fantastische vaklui in razend tempo, we kunnen weer........thanks.

image description

Jan Willem reageert snel en denkt mee met de planning en heeft verstand van het vak. Ontzettend blij met installatiebedrijf van Leussen en het werk wat zij leveren. Ik zal hen zeker in de toekomst weer bellen!

image description

Gewoon een eerlijk en vakkundig bedrijf! Goede vakmensen,die weten waar ze over praten! Echt een aanbeveling waard!!

image description

Albert is een vakman van de oude stempel: geen gezeur, meteen aan het werk en alles wordt opgelost. Mooi is dat Albert me een aantal keren liet meekijken zodat ik er ook wat van leerde. Niet iedereen vindt het goed om op zijn vingers gekeken te worden, ik heb Albert bij diverse klussen een beetje mogen helpen (bijlichten, dingen vasthouden of aangeven) en dat vond ik erg leuk en vooral instructief.