Loodgietersbedrijf Simon

  1. Home
  2. Zuid-Holland
  3. Sliedrecht
  4. Loodgietersbedrijf Simon

Zonnepanelen installateur Loodgietersbedrijf Simon

Stationsweg 70, 3363 GA Sliedrecht, Nederland
Dit is een citaat van Loodgietersbedrijf Simon zelf:

Loodgietersbedrijf Simon B.V., uw allround installateur en loodgieter uit Sliedrecht. Met meer dan 30 jaar ervaring en een gedreven team van 30 professionals helpen wij u graag met al uw wensen op het gebied van centrale verwarming, duurzaamheid, badkamerrenovatie, ventilatie, riolering, dakbedekking, waterontharders en meer.

Loodgietersbedrijf Simon

Door de jaren heen hebben wij al menig woning of bedrijfspand in de regio Sliedrecht, Gorinchem, Papendrecht, Dordrecht, Alblasserdam en Hardinxveld-Giessendam mogen voorzien van een mooi staaltje techniek en vakkundig installatiewerk.

Installateur van zonnepanelen in regio Sliedrecht en Alblasserdam
De installatie van zonnepanelen, ook wel PV-panelen genoemd, vergt veel expertise en precisie. Niet alleen voor een goede werking van de panelen, maar ook voor de veiligheid van uzelf, uw gezin en uw woning. Bij Loodgietersbedrijf Simon B.V. hebben we gedreven vakmannen in dienst met passie voor duurzaamheid. Zij zorgen ervoor dat uw zonnepanelen goed hun werk doen zodat u zorgeloos kunt genieten van de vele voordelen van deze bijzondere techniek.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

17 beoordelingen over Loodgietersbedrijf Simon van Google My Business

image description

Neemt nog niet de moeite om terug te mailen.

image description

Dankjewel allen die bij ons geweest zijn om een prachtige nieuwe toilet te realiseren en diverse andere klussen in huis te doen. Wat zijn wij blij met het resultaat?? Gegarandeerd dat ik jullie gaat aanbevelen bij anderen ???

image description

Erg lang moeten wachten!! Met alles, ook als er iets mis is. Contact erg slecht. En slordige en onnette mails verstuurd. verwarmingsinstallaties hebben een storing, en nog steeds niet opgelost. ZEKER GEEN AANRADEN!!! Zoek een ander bedrijf!!!

image description

Zeer goed geholpen. Fijne bedrijf met veel kennis in huis. Wat mij betreft is Simon B.V. een aanrader.

image description

Dit bedrijf maakt een dak op de bankastraat te dordrecht. lawaai (vermoedelijke ) zwartwerkers. houdt de buurt wakker (beginnen 6 uur met herrie ) en nog op zondag ook! niet mee beginnen.

image description

Ondanks de drukte ( bij alle loodgieters momenteel) snel en goed mijn toilet gerepareerd. Vriendelijk personeel bovendien.

image description

Klantvriendelijk en prima service

image description

Geweldig behulpzaam, meedenken. Goede service. Vriendelijk en attent!

image description

Altijd goede service

image description

5 maanden moeten wachten op de daadwerkelijke reparatie. Veel onduidelijkheden. De mannen die uiteindelijk de reparatie kwamen uitvoeren waren wel vakmannen. 2 jonge knullen met een goede dosis enthousiasme en werk ethiek.

image description

Fijn geholpen! Mooie winkel.

image description

Goede en snelle service na de melding dat onze cv installatie niet goed werkt

image description

Super, we hadden niet echt een grote klus, desondanks kwam er iemand van simons langs om even te kijken. Snel, volgens afspraak en niet te duur uitgevoerd.

image description

Ik wil zeggen dat jullie echt een goed bedrijf en goed personeel hebben, vooral Robert van de Rhee. Hij heeft vandaag buiten werktijd goed advies gegeven. Jullie hebben afgelopen jaren altijd goed werk geleverd bij ons, cafetaria plaza het haventje, en het personeel was altijd vriendelijk en verantwoord.

image description

Top service, klantgericht, snel en vakkundig !!!

image description

Prima GRATIS service van een specialist: ik dacht twee nieuwe kranen nodig te hebben in huis,maar door goed advies kan ik voor een fractie van het verwachte bedrag met een paar losse onderdelen mijn bestaande kranen weer gebruiken.