MarEtec

  1. Home
  2. Zeeland
  3. Vlissingen
  4. MarEtec

Zonnepanelen installateur MarEtec

Handelsweg 40, 4387 PC Vlissingen, Nederland
Dit is een citaat van MarEtec zelf:

Al sinds de jaren 90 is MarEtec leverancier van zonnepaneelsystemen.

MarEtec

Wij zijn dan ook met recht ervaringsdeskundige. Dat kan ook niet anders, want met 45.000 panelen per jaar behoren wij inmiddels tot één van de grootste leveranciers in Nederland. Als het om zonnepaneelsystemen gaat, zijn wij uw partner. Voor hoofdzakelijk MKB- en agrarische bedrijven en installatiebedrijven.

MarEtec is 100% gefocust op zonnepanelen. Met een organisatie van meer dan 15 personeelsleden zijn wij dé zonnepanelenspecialist, die de gehele keten omvat. Van inkoop tot installatie. Onze schaalgrootte maakt het mogelijk om de systemen rechtstreeks van de fabrikanten af te nemen. Zonder tussenhandel. Ook wat montage betreft is onze kwaliteit gewaarborgd; wij werken uitsluitend met eigen installatieteams. Tenslotte leveren wij aan een uitgebreid distributienetwerk van lokale installateurs.

Wat onze toekomst betreft: MarEtec onderhoudt langlopende onderhoudscontracten met zusterbedrijf SunUnited en met andere partijen. Dit maakt MarEtec een solide bedrijf met een goede basis voor de toekomst.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

5 beoordelingen over MarEtec van Google My Business

image description

Viel allemaal wel wat tegen: 1. Diegene die de maten opnam weet niet dat bij oudere huizen er een bepaalde afstand vanaf de nok gemeten moet worden. 2. Slechts 4 i.p.v. 6 zonnepanelen geplaatst. 3. De monteurs lieten dermate veel installatiematreriaal in de dakgoot na, dat we een half jaar na dato overstroming kregen!