Meppelink - Thuis in warmte

  1. Home
  2. Drenthe
  3. Hoogeveen
  4. Meppelink - Thuis in warmte

Zonnepanelen installateur Meppelink - Thuis in warmte

Industrieweg 9, 7903 AH Hoogeveen, Nederland
Dit is een citaat van Meppelink - Thuis in warmte zelf:

Meppelink is al sinds 1939 thuis in warmte. Begonnen als kachelsmid in Hoogeveen is onze firma in de loop der jaren uitgegroeid tot een allround installatiebedrijf.

Meppelink - Thuis in warmte

Bij alles wat we doen, staat service voorop. Onze jarenlange ervaring garandeert een goed en eerlijk advies. Samen met u zoeken we het juiste product voor uw situatie. We bieden u hierbij de keus uit verschillende kwaliteitsmerken. Zo leveren we cv- en combiketels van Vaillant en Nefit: topfabrikanten met een betrouwbare staat van dienst. Onze goede service ziet u ook terug in het onderhoud. Bijvoorbeeld in onze uitgebreide onderhoudsabonnementen en een dag en nacht bereikbaar telefoonnummer voor storingen.

We zijn gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van centrale verwarming en sfeerverwarming. Als Bespaarinstallateur geven we u ook adviezen geven over energiebesparing. Tevens hebben wij ruime ervaring met het plaatsen van zonneboilers en zonnepanelen. Maar u kunt ook bij ons terecht voor loodgieterswerk, zoals het aanleggen of aanpassen van gas- en waterleidingen of riolering in uw nieuwe keuken of badkamer. Ook dak- en zinkwerk behoren tot onze diensten, net als het aanleggen of aanpassen van elektra.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

31 beoordelingen over Meppelink - Thuis in warmte van Google My Business

image description

Lekkende keukenkraan op 2 januari binnen 2 en een half uur vervangen, super.

image description

Goede uitleg en had tijd voor je

image description

Super bedrijf. Betrokken en deskundig.

image description

Vakmensen welke je vertrouwen waard zijn

image description

Meppelink is een modern bedrijf met een ouderwets goede service! We zijn geholpen met een opmerkelijk eerlijk advies. Topbedrijf!

image description

Moeten nog terug bellen.

image description

Uitstekend bedrijf !! Gisterenavond geen warm water meer vanochtend om 09:15 gebelt en binnen het uur was er al een monteur en het werkt weer. Super !!!

image description

super goed bedrijf met verstand van zaken

image description

Top geholpen en zeer bekwaam

image description

Een heel fijn, betrouwbaar en vakkundig familiebedrijf. Uitstekende communicatie en dito werk. Ik kan dit bedrijf iedereen van harte aanbevelen! Egge Tiemens

image description

Professioneel, komt afspraken na

image description

Een prima bedrijf voor verwarmings apparatuur.

image description

Leuke jongen die het vak kent Was snel klaar

image description

Top bedrijf en vakkundige medewerkers.

image description

Heel goede ervaring mee

image description

Perstang nodig en zonder problemen mee geholpen. Toppie

image description

Leuke mensen met passie voor hun vak!

image description

Goed bedrijf om mee samen te werken als je geduld hebt. 5+ maanden alleen om de WTW-eenheid te repareren.

image description

Ter zake desku dige mensen en erg behulpzaam

image description

Ervaren monteurs met kennis van zaken.

image description

Ben daar naar binnen gegaan voor informatie over een kachel in de keuken Aardig personeel en alle tijd om mij over kachel in een keuken uit te leggen.

image description

Een goede firma die uitstekende informatie verstrekt

image description

Vriendelijk en behulpzaam bedrijf. Doet al jarenlang hier het jaarlijkse onderhoud. Heeft onlangs de problemen met de meterkast verholpen. De installateur van de aannemer had deze aangelegd en de groep van de deurbel los met bedrading naast de meterkast aangelegd. In ieder geval viel het stroom steeds (meer dan een jaar) uit bij het koken als alle pitten werden gebruikt en deed de bel het niet. De monteur van Miele attendeerde hierop. Volgens de installateur van de aannemer was het geen probleem en moest er gewoon met minder pitten gekookt worden. Gelukkig bestond/bestaat er dit bedrijf en is het resultaat heel mooi geworden. Bijgevoegd een foto hoe het is geworden en hoe het daarvoor was.

image description

Bedrijf met een slechte service. Je belt met het verzoek om een afspraak te maken. "mevrouw, u heeft de CV niet bij ons gekocht dus u kunt geen afsprak maken"? Hoe zo, .. het gaat dus blijkbaar te goed met de firma Meppelink. En als dit de eerste slechte ervaring was... toen we de cv wilden kopen hadden ze geen tijd voor advies..... Gelukkig zijn er meer zaken en die willen vast en zeker wel het onderhoud doen en kijken ook verder dan de neus lang is.....

image description

Prima zaak vakmanschap !!!

image description

Heb je weer een wat speciale installatie ding nodig dan hebben ze het :)

image description

Mijn vaste adres voor verwarming en sanitair. Wat ik waardeer in noodgevallen wordt ik zo spoedig mogelijk geholpen. Favoriete monteur: een zekere John.

image description

Prima installateur die afspraken goed nakomt.

image description

Geweldige mensen, vaklui en ze staan zelfs héél goed bekend bij controleurs/inspecteurs. Wij hebben een houtkachel gekocht voor onze opvang, een geweldige kachel, Jacobus, geadviseerd door Meppelink en wat een énorm plezier beleven wij eraan. Goede uitleg, prima geïnstalleerd en gewéldige mensen om mee samen te werken. Niets anders dan lof!

image description

Prima installatiebedrijf om je klus uit te besteden. Vriendelijk personeel. Maar ook wanneer je thuis klust denken ze graag mee. Veel kennis en ervaring maakt dat ze je van gedegen advies kunnen voorzien. Ook wanneer je specialistisch gereedschap zelf niet hebt, leen je het hier met de juiste gebruiksaanwijzing.