Michorius Installatiebedrijf

  1. Home
  2. Overijssel
  3. Haaksbergen
  4. Michorius Installatiebedrijf

Zonnepanelen installateur Michorius Installatiebedrijf

Handelsstraat 9, 7482 GW Haaksbergen, Nederland
Dit is een citaat van Michorius Installatiebedrijf zelf:

Michorius Installatiebedrijf. Voor u al 50 jaar een betrouwbare partner!

Michorius Installatiebedrijf

Wilt u het een en ander weten over duurzame maatregelen? Bijvoorbeeld: Wat zijn de kosten? Wat levert het mij op ? Waar moet ik aan denken om een warmtepomp aan te schaffen? Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen? Wat kan ik met een hout gestookte cv-(pellet) kachel- ketel? Dit zijn veel gestelde vragen bij onze klanten.

Wij zijn er van overtuigd dat duurzame energiesystemen zoals zonne-energie, biomassa installaties en warmtepompen de toekomst hebben, al dan niet in combinatie met traditionele systemen. In ons assortiment hebben wij systemen voor het opwekken van elektriciteit en warmte door middel van zonne-energie. Dit zijn de PV-systemen en de zonneboilers. Daarnaast hebben we biomassakachels, warmte-terugwin (WTW) ventilatie units en warmtepompen in ons assortiment. Duurzame energiesystemen vragen om kennis en ervaring. Wij kunnen u deskundig adviseren over de diverse duurzame producten en zorgen er vanzelfsprekend voor dat de systemen vakkundig geïnstalleerd worden.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

11 beoordelingen over Michorius Installatiebedrijf van Google My Business

image description

Komt afspraak na

image description

Onze cv ketel hier in onderhoud gehad. Eerste tijd ging het goed. Toen kwamen ze en hadden de verkeerde pakking bij zich. Kan gebeuren, maar uiteindelijk werden de voorrijkosten voor het terug moeten komen aan ons doorberekend. Toen ik hier vragen over stelde hoe dit zat en dat ik dat niet helemaal eerlijk vond, omdat hun in eerste instantie de verkeerde pakking hadden besteld, werd de haak er op gegooid.

image description

Helaas ging er bij ons vanalles mis. Als je dan netjes te woord wordt gestaan was dit nog geen probleem geweest, maar dat was niet aan de orde. Jammer.

image description

vriendelijk, komen afspraken na en leveren goed werk en goede nazorg. echt een bedrijf om aan te bevelen

image description

Nemen de tijd om alles netjes uit te werken. Bieden goede service

image description

Prima service, goed advies, snelle en correcte afhandeling.

image description

Snelle, goede service door kundige mensen die meedenken.

image description

Al jaren onze vaste installateur op gebied van W-installaties. Deze partij is zeer betrouwbaar, ze komen afspraken na, geven goed advies en goede service en zijn daarnaast zeer klantvriendelijk.

image description

De firma Michorius staat op alle mogelijke momenten voor je klaar. Onvoorwaardelijk hulp is altijd aanwezig. Top.

image description

Tevreden met het plaatsen van een nieuwe rookgasafvoerventilator in onze pellet kachel. Monteur en leerling monteur zeer vriendelijk in de omgang en in contact met Nordic Fire zeer leergierig ingesteld. Jammer van 2 afgebroken boutjes maar hebben heen invloed op het rookgedrag. Boor ze bij volgend onderhoud wel uit en vervang ze.

image description

De ontkalker is snel en goed geleverd. Daarnaast hebben wij een goede uitleg van Dennis gehad en dat alles tegen een redelijke prijs. Mijn complimenten!