MuusDontje

  1. Home
  2. Drenthe
  3. Assen
  4. MuusDontje

zonnepanelen installateur MuusDontje

Amerikaweg 46, 9407 TM Assen, Nederland
Dit is een citaat van MuusDontje zelf:

MuusDontje; totale service op het gebied van Duurzame energie, Klimaatbeheersing, Loodgieterswerk en Renovatie.

Over MuusDontje

MuusDontje is een bedrijf gespecialiseerd in installatie- en renovatiewerkzaamheden. Denken in klanttevredenheid is ons uitgangspunt. Flexibel, oplossingsgericht, kosten en levertijd binnen de afgesproken kaders.

Door onze duidelijke en flexibele werkwijze zien klanten ons als een verlengstuk. Dat merk je aan de informele en formele contacten, een oplossingsgerichte instelling en werkzaamheden op tijd en binnen het budget realiseren.  

Door na te denken over duurzame oplossingen, spaart u niet alleen het milieu, maar ook nog eens uw portemonnee. Keuzes op gebied van duurzaam wonen en bouwen spelen hierbij een grote rol. Wij werken uitsluitend met producten van gerenommeerde merken en voeren van de meesten zelfs een exclusief dealerschap. Wilt u ook duurzaam leven, maar daarnaast veiligheid en comfort? Wij komen graag kennis met u maken om de mogelijkheden te bespreken.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

3 beoordelingen over MuusDontje van Google My Business

image description

Afgelopen weekend onze CV-Ketel defect en Gerard Muus(dontje) heeft deze vandaag, met spoed, proberen te repareren, maar helaas. Onze Vaillant vervangen voor een mooie Remeha Calenta ketel +iSense. En dit allemaal in één middag. Vakkundig, eerlijk en netjes! Top bedrijf!