New Energy Systems

  1. Home
  2. Limburg
  3. Schimmert
  4. New Energy Systems

Zonnepanelen installateur New Energy Systems

De Steeg 15, 6333 AT Schimmert, Nederland
Dit is een citaat van New Energy Systems zelf:

New Energy Systems is dé specialist op het gebied van zonnepanelen, warmtepompboilers en warmtepompen. We adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden.

New Energy Systems

New Energy Systems, gevestigd in Schimmert, is gespecialiseerd in systemen voor de opwekking van duurzame energie, zoals zonnepanelen, warmtepompboilers en warmtepompen. Wij adviseren, ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden deze systemen voor particulieren, bedrijven en agrariërs, en hebben sinds onze oprichting in 2008 al enkele duizenden projecten door heel Nederland en België gerealiseerd. Een actueel overzicht van alle gerealiseerde projecten vindt u op onze website onder het menu 'projecten'.

Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring behoren veel particulieren en (agrarische) bedrijven, van Zuid-Limburg tot en met de Waddeneilanden, tot onze klantenkring. Daarnaast maken diverse organisaties gebruik van de expertise van New Energy Systems (een actueel overzicht van alle partners vindt u op onze website). Tevens zijn we aangesloten bij brancheorganisaties HollandSolar en Uneto-VNI, hebben we een SEI-erkenning (KvINL), zijn we Elite Partner van SunPower, zijn we VCA**-gecertificeerd en zijn we bovendien in het bezit van het keurmerk Zonnekeur-installateur voor zowel zonnestroom als zonnewarmte.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

19 beoordelingen over New Energy Systems van Google My Business

image description

Afgelopen dinsdag kwam ik erachter dat er een storing was in mijn zonnepanelen systeem. Na een telefoontje kwamen we er al snel achter dat de omvormer het had begeven. Gelukkig binnen de garantie. En vandaag ( donderdag) kreeg ik al een telefoontje of ze vandaag een nieuwe konden komen hangen. Dus binnen 3 dagen weer alles netjes opgelost. Hele fijne service om het zo snel op te lossen.

image description

Afgelopen jaar zonnepanelen laten installeren?. Van opname tot aan de oplevering alles goed begeleid en verzorgd chapeau voor de monteurs die de moeite nemen om met de klant meer te denken.

image description

12 Jaar geleden een groot pv systeem aan laten leggen. Nu al 3x gebeld voor storing aan pv systeem omdat een omvormer te weinig opwekt. Ook na scope 12 keuring een mail gestuurd om deze na te kijken en contact op te nemen. De hele tijd krijg je geen terug koppeling. Een bedrijf naar mijn gevoel wat graag verkoopt maar voor service zijn ze niet thuis

image description

4 jaar geleden zonnepanelen laten plaatsen. Nog steeds perfect in orde. Nooit iets aan gehad, geen storingen. Een aanrader!

image description

Beste New Energy Systems. Ik zou jullie telefonisten ietwat betere manieren bijbrengen. Ik had een brutale telefoniste aan de lijn die mij onbeschoft aansprak. Een opname stop en ik moest niet menen dat ze vandaag of morgen mij zouden terugbellen.... Ik heb uw reactie gelezen. Een 'opnamestop' is geen enkel excuus om potentiële klanten onbeschoft te woord te staan.

image description

Alles snel en super geïnstalleerd en gemonteerd. Zeer vriendelijke monteurs. Vak mensen.

image description

Ruim twee weken geleden, hebben de heren van New Energy Systems, het dak van ons huis mogen voorzien van mooie zonnepanelen. Wij zijn erg tevreden over het geleverde werk. Alles werkt naar behoren en ons huis is weer netjes achtergelaten. Eén van de installateurs kwam zelfs de dag erna terug omdat hij vergeten was een plintje te monteren. Iets wat ons zelf nooit was opgevallen. Verder bleken veel van onze dakpannen aan vervangen toe te zijn. Gelukkig had ik er nog wat op voorraad. Deze werden door New Energy Systems gratis voor ons vervangen. Super!! Kortom: wij raden dit bedrijf zeer zeker aan. Goede producten en vooral een top service!

image description

In oktober 2020 zijn wij verhuisd naar onze nieuwbouwwoning, waar we compleet gasloos verwarmen. Bij NES een warmtepomp en waterboiler aangeschaft. Tot nu toe heel tevreden over deze installatie. Zowel op de koude winterdagen (prima verwarming) als op de warme zomerdagen (lichte verkoeling). Kleine 'tweaks' aan het systeem werden achteraf zonder moeite uitgevoerd, dus ook over de service erg te spreken.

image description

Dikke 10 als het mogelijk zou zijn. De eerste afspraak om te kijken naar de mogelijkheden en uitleg over de manier van werken en de soorten systemen was zeer aangenaam medewerker dacht mee en kon op al onze vragen eerlijke en goede antwoorden geven. Vandaag zijn de panelen geplaatst en ook hiervoor geld een zeer vriendelijk team wat netjes en beleeft was. Ook wat betreft de corona maatregelen hielden de heren zich netjes aan alle regels en afspraken. Zelfs op het verzoek of we wat foto's vanuit het dak konden krijgen voor zoonlief zijn spreekbeurt over zonne-energie werd enthousiast gereageerd en gelijk geregeld voor hem. Kortom een bedrijf wat er is voor zijn klanten met een goed en net personeel bestand en een top service.

image description

Wij hebben voor onze nieuwe woning weer gebruik gemaakt van de vakkundige installatie van onze zonnepanelen door NES omdat wij al goede ervaringen hadden met dit bedrijf bij onze vorige woning. Wij kunnen NES bij iedereen die van kwaliteit, vakkundigheid en goede service houdt aanbevelen.

image description

Top. Goede communicatie en heel netjes geplaatst. Fijne afhandeling en duidelijk informatie boekje gekregen.

image description

15 panelen laten plaatsen waarvan 12 op een schuin dak en 3 op een vlak dak. Hierbij ging mijn voorkeur uit bij het plat dak van zo weinig mogelijk in het zicht. Dit erg netjes geplaatst, snel en erg vakkundig. Hierdoor beveel ik NES voor iedereen aan!

image description

Vandaag 11 Sunpower 360 panelen geplaatst. Deze panelen gekozen in verband met breedte woning. Zeer tevreden over het eindresultaat. Uitstekend advies van Louis van Wersch en vakkundig geinstalleerd door Jair, Brian en Devin met een prima afwerking. Ik zal New Energy Systems zeker aanraden bij vrienden en bekenden.

image description

Na een lange zoektocht bij NES uitgekomen. Fijn bedrijf. Zaken zijn goed geregeld. Informatie vooraf is perfect. Er wordt goed mee nagedacht over de hele installatie. Men is niet opdringerig. Nette duidelijke offerte. De goeie ervaring die ik had met verkoop had ik ook met planning en met de uitvoering en de medewerkers van de uitvoering. Stuk voor stuk fijne mensen die weten waar ze het over hebben. De installatie wordt met zorg gedaan en er wordt aandacht besteed aan details zoals plaats omvormer, doorvoeren van kabels etc. Bovendien wordt gebruik gemaakt van de modernste en beste materialen. Wellicht iets duurder als menig concurrent maar volgens mij wordt dat ruimschoots gecompenseerd door de kwaliteit en garantie die geleverd wordt icm extra hoger rendement en duurzaamheid op termijn. Maar liefst 25 jaar garantie op de volledige installatie. Met 15 sunpower panelen (MAX3-375-BLK) heb ik de afgelopen dagen al geregeld de 5000 watt overschreden. Mooi om te zien dat de meter terugloopt ipv vooruit. De Sunpower panelen zijn overigens mooi zwart wat bij ons een voorwaarde ws om het aanzicht van het huis zo minimaal mogelijk te verstoren. Ik zou zeker weer voor New Energy Systems kiezen. Ik heb overigens geen aandelen maar het viel gewoon op hoe netjes hier alles geregeld was. Garantie kan ik nog niks over zeggen en ik hoop dat dat ook zo blijft maar ook op dat punt heb ik in ieder geval ook een goed gevoel.

image description

zeer tevreden,goede informatie gehad,goed geadviseerd door de verkoper van New Energy Systeems.Maandag zijn de zonnepanelen gemonteerd door de monteurs van New Energy Systeems is zeer vakkundig gebeurd weinig of geen troep gemaakt.zeer goed afgewerkt.mijn dank daar voor.

image description

Deze week zonnepanelen laten installeren door NES BV. Het voortraject is prima verlopen, een medewerker thuis op bezoek gehad om de wensen door te spreken. Zeer punctueel op de dag van plaatsing. Een enthousiast team van medewerkers die in overleg prima werk hebben geleverd. Ik ben zeer tevreden.

image description

Een bedrijf dat de klant serieus neemt. Een goed en degelijk advies op maat door de adviseur aan huis. De montage snel en degelijk uitgevoerd door twee vriendelijke en deskundige monteurs. Aanrader voor iedereen die op zoek is naar goede kwaliteit en klantgerichtheid.

image description

Zeer tevreden, temeer het ook begrijpbaar is voor de "ouderen" onder ons. Werkt prima en dagelijks even kijken.

image description

Een heel fijne service vanaf het eerste contactmoment t/m het aanbrengen van de zonnepanelen, gisteren. De adviseur aan huis nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen en hij en het team waren nadien telefonisch en per mail prima bereikbaar voor nadere vragen. De offerte was keurig en helder opgesteld. De twee monteurs werkten netjes en zorvuldig en dachten goed mee v.w.b. de details in de uitvoering. Zowel met de service als met het resultaat heeft NES een uitstekend visitekaartje afgeleverd. Zeer aan te bevelen.