New Solar Limburg

  1. Home
  2. Limburg
  3. Brunssum
  4. New Solar Limburg

Zonnepanelen installateur New Solar Limburg

Pastoor Savelbergstraat 54, 6441 AP Brunssum, Nederland
Dit is een citaat van New Solar Limburg zelf:

Wij van New-Solar-Limburg VOF streven naar een duurzame wereld, die volledige op duurzame energie draait, waarbij het maatschappelijk belang voor ons voorop staat.

New Solar Limburg

Niet alleen de verkoop van zonnepanelen, maar ook een degelijk advies aan de klanten staat voorop. Doe mee aan de missie om de wereld duurzamer te maken.

New Solar Limburg is een dynamisch bedrijf dat zonnepaneel installaties aanbiedt voor schone duurzame zonne-energie. Volledig op maat van uw budget en situatie. Wij adviseren, verkopen en plaatsen bij zowel particulieren als bedrijven.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

11 beoordelingen over New Solar Limburg van Google My Business

image description

plaatsen ok maar probeer ze nooit meer te bereiken nadat betaald is is ..... excuses genoeg

image description

Plaatsen geen probleem maar after sales service of garantie ho maar ..... wacht al 2 jaar op een bezoek om een paar zaken na te lopen

image description

2 jaar geleden zonnepanelen laten monteren. Ging allemaal perfect. Nu na 2 jaar al 3 a4 maanden met ze bezig dat de WiFi niet meer werk zodat ik niet meer in de app kom. Geld verdienen gaat goed bij hun maar service komt niet voor in hun woordenboek

image description

Na 3 jaar ging mijn wifi logger kapot en na contact met new-solar-limburg kon ik gratis een nieuwe data logger ophalen. Prima service en zeker aan te bevelen.

image description

Helemaal tevreden, goede uitleg, btw teruggaaf wordt verzorgd, alles netjes afgeleverd, top!

image description

Zonnepanelen laten plaatsen in Valkenburg. Prima service, alles netjes afgewerkt. BTW-teruggave wordt gratis geregeld. Kortom een aanrader.

image description

Ik kan iedereen die zonnepanelen wil, aanraden eens met Nico en Marcel te gaan praten. Wat ze beloven voeren ze ook zeer bekwaam uit. Betrouwbare en sympathieke vaklui.

image description

Zeer nette levering. Werken zeer netjes , zijn zeer vakkundig en vriendelijk. Een absolute aanrader.?

image description

Professioneel bedrijf. Hardwerkende aardige vakmensen. Een aanrader! Top werk afgeleverd in Landgraaf.

image description

Zeer professioneel bedrijf. In 2015 bij ons de zonnepanelen geplaatst. Werken zeer netjes. Tot nu toe meer opbrengst dan van te voren berekend. Dit bedrijf is echt een aanrader.