Next Generation Woning

  1. Home
  2. Flevoland
  3. Almere
  4. Next Generation Woning

Zonnepanelen installateur Next Generation Woning

Neonweg 80, 1362 AG Almere, Nederland
Dit is een citaat van Next Generation Woning zelf:

Op zoek naar een energieneutrale en duurzame oplossing voor je woning? Next Generation Woning helpt jou in de wirwar van mogelijkheden. Met helder advies, toegesneden op jouw woning en jouw energieverbruik.

Next Generation Woning

Next Generation Woning heeft beschikking over een breed assortiment aan PV-producten van een hoge kwaliteit. Wij leveren zonnepanelen voor verschillende toepassingen en configuraties, geheel afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen. De juiste omvormers, montagesystemen, kabels & connectoren die hiervoor nodig zijn worden hierbij niet vergeten!

Kwaliteit, continuïteit, betrouwbaarheid en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij leveren uitsluitend producten die nauwkeurig zijn getest en hun dienst in de markt hebben bewezen. Onze A-merk zonnepanelen worden door onze toeleverancier vooraf middels een streekproef getest. Dit gebeurt door External Sun, een onafhankelijk onderzoeksinstituut. Zo bent u verzekerd van kwaliteit, zowel in poly-, mono- als full black-panelen.Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

6 beoordelingen over Next Generation Woning van Google My Business

image description

Afgelopen zomer hebben wij zonnepanelen door CGE , Jan Otter laten plaatsen. Jan is zeer betrokken en behulpzaam geweest. Sinds het eerste moment heeft hij met ons meegedacht en ons geholpen om tot de beste oplossing te komen. Plaatsen van zonnepanelen ging voorspoedig en de nazorg heeft hij goed gedaan. Al met al zijn wij uitermate tevreden met CGE en Jan voor het totale service. Bedankt Jan! MVG Sandra

image description

Sinds maart 2018 heb ik zonnepanelen. Jan Otter heeft me destijds geadviseerd. Het voelde meteen goed: eerlijk verhaal en deskundig advies. De zonnepanelen werden binnen 1 dag geplaatst. Ik ben zeer tevreden over de panelen en de kostenbesparing die ze mij leveren. Wat ik ook belangrijk vind is goede service en die heeft Jan hoog in het vaandel staan!

image description

Het systeem hebben we nu sinds half maart 2019 en levert nu al een forse besparing op. We hebben ons uitvoerig laten voorlichten en op basis daar van een goed werkend systeem uit gezocht. Binnenkort de inductie kookplaat aansluiten en warmwater boiler plaatsen. Daar ik stroom over heb kan ik daar mijn gas en transportkosten betalen. Al met al de juiste keuze gemaakt.