NoCo2

  1. Home
  2. Drenthe
  3. Emmen
  4. NoCo2

Zonnepanelen installateur NoCo2

Nijbracht 148, 7821 CE Emmen, Nederland
Dit is een citaat van NoCo2 zelf:

Het doel NoCo2 is het toegankelijk maken van duurzame energie & warmte voor particulieren, het MBK, industrie en agrarische bedrijven.

NoCo2

NoCo2 is een innovatief bedrijf met alle mogelijke expertise op het gebied van duurzaamheid.
Wij begeleiden bedrijven, organisaties en particulieren bij de verduurzaming en zijn specialist op het gebied van zonnepanelen, infrarood panelen, led verlichting en warmtepompen.

NoCo2 is de specialist op het gebied van zonnepanelen, infrarood panelen, windturbines, Led verlichting en warmtepompboilers. Door onze jarenlange ervaring zijn wij een betrouwbare partner voor uw duurzame investering. Het doel NoCo2 is het toegankelijk maken van duurzame energie & warmte voor particulieren, het MBK, industrie en agrarische bedrijven. Wij menen dat duurzame energie, dus ook zonnepanelen, windturbines, Led verlichting en warmtepompboilers, de toekomst hebben, omdat er steeds meer mensen bewust worden van wat fossiele brandstof doet met onze aarde.

De vraag naar deze vorm van energie & warmte krijgt steeds meer de voorkeur. De mogelijkheden van duurzame energie & warmte zijn erg groot, denk hierbij aan zonnepanelen, wind en water energie, brandstofcel technologie, biomassa en nog veel meer. Duurzame energie heeft de toekomst.  

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

10 beoordelingen over NoCo2 van Google My Business

image description

vorig jaar 2019 zonnen panelen laten plaatsen door noco2, alles netjes geplaatst. echter met de stormen die we de laatste tijd hebben waaide er twee zijstukken af. door snel en adequaat op te treden van de monteur/firma zijn er ongelukken voor komen. een bedrijf waar je op aan kan.

image description

Ik raad dit bedrijf niet aan , ik heb slechte ervaringen met dit bedrijf. Veel dingen gingen niet zoals afgesproken. Ik ben van mening van mening dat er slordig/ onveilig werk is afgeleverd. September 2018

image description

Fijn contact gehad met Noco2, ze hebben mij alles uit handen genomen, denk hierbij aan een finaciering en btw teruggave. Korte lijnen en zeer vriendelijke, kundige monteurs.

image description

Ik stond verbaasd wat er allemaal speelt op het gebied zonnepanelen, na diverse afspraken gekozen voor Noco2. Prima werk geleverd, al met al een zeer tevreden klant.

image description

Wij hebben een groot dak, wij hebben met succes een SDE subsidie aanvraagt, mede dankzij de goede begeleiding van Noco2. We starten dan ook zeer tevreden over de plaatsing van 2000 panelen.

image description

Lang getwijfeld om over te gaan op zonnepanelen. Als echte Nederlander veel informatie ingewonnen. Uit eindelijk gaf de kundigheid en het advies de doorslag. Ik ben er wel achter gekomen dat prijs niet altijd leidend moet zijn. Puik werk Noco2!

image description

Prima voorgelicht, mooi bedrijf!

image description

Absoluut geen kundige firma. Ze liegen en bedriegen de boel. Ze zijn bij mij wezen schouwen. Totaal geen verstand van zaken. Ben blij dat ik niet met ze in zee gegaan ben.

image description

Absoluut geen kundige firma. Ze liegen en bedriegen de boel. Ze zijn bij mij wezen schouwen. Totaal geen verstand van zaken. Ben blij dat ik niet met ze in zee gegaan ben.