Nuvelstijn Installatiebedrijf

  1. Home
  2. Noord-Brabant
  3. Giessen
  4. Nuvelstijn Installatiebedrijf

Zonnepanelen installateur Nuvelstijn Installatiebedrijf

Industrieweg 20, 4283 GZ Giessen, Nederland
Dit is een citaat van Nuvelstijn Installatiebedrijf zelf:

Installatiebedrijf Nuvelstijn is nog een écht familiebedrijf, in maart 1973 opgericht door Hans Nuvelstijn sr. Wij zijn totaalinstallateur voor alle werken

Nuvelstijn Installatiebedrijf

Installatiebedrijf Nuvelstijn is nog een écht familiebedrijf. Het bedrijf is opgericht in maart 1973 door Hans Nuvelstijn sr. Het bedrijf in al die jaren uitgegroeid tot een zeer betrouwbaar en gerenommeerd installatiebedrijf in de regio Land van Heusden en Altena. Naast onze persoonlijke adviezen, staan wij bekend om onze uitstekende servicediensten. Als het gaat om storingen van CV-installaties, lekkages, of elektrastoringen deze behandelen wij altijd met voorrang en worden indien mogelijk nog dezelfde dag verholpen. Installatiebedrijf Nuvelstijn is zowel actief in de particuliere als in de zakelijke markt.

Wij leveren vakwerk, service, en onderhoud op veel werkterreinen. Voor alle installatiewerkzaamheden in en rondom uw woning of bedrijfspand staan wij voor u klaar. Verder verzorgen wij duidelijk gemaakte offertes voor u, wij maken afspraken, en zorgen voor tijdige oplevering conform uw wensen.

Door specifiek gerichte cursussen en opleidingen is de vakkennis van ons bedrijf up-to-date en ontwikkelen wij ons tot specialisten op de hierboven genoemde werkzaamheden.
Ook werken wij al vele jaren voor gerenommeerde aannemers en woningbouwverenigingen waar wij deze werkzaamheden dagelijks voor mogen uitvoeren.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

15 beoordelingen over Nuvelstijn Installatiebedrijf van Google My Business

image description

Goed advies gehad over evt aanschaf voor een warmte pomp!

image description

Direct hulp gekregen bij stroomstoring. Snel, vriendelijk en correct. Topbedrijf. Hannie Vink.

image description

Om 8.30 uur een stroomstoring gemeld op ons kantoor in Wijk en Aalburg. Om 9 uur opgelost. Hoofdzekering vervangen. Snelle actie waardoor wij weer lekker verder kunnen met ons werk. Namens de Makelaars van Altena hartelijk dank!!

image description

Super bedrijf. Men doet alle moeite om de klant zo snel mogelijk te helpen. In ons geval zelfs dezelfde dag. Wij zullen dit bedrijf zeker aanbevelen.

image description

Super geholpen waren geen klant voor cv ketel was stuk vrijdag monteur geweest en 's,maandags al een nieuwe cvketel was toppie

image description

4 weken lang gebeld: gesloten ivm vakantie. Week 5: we bellen u terug om een afspraak te maken. Duurde 1 week voor ik teruggebeld werd om in te plannen. Dus 6 weken verder.... waardeloze mentaliteit. Ander bedrijf: bellen, dag later geregeld. Zo kan het dus ook.

image description

Goed geholpen.

image description

Heel bekwaam en houd zich aan afspraken.

image description

Een prima en vakkundig installatie bedrijf. Leveren vakwerk en houden zich aan gemaakte afspraken.

image description

Twee keer problemen gehad met onze CV ketel en twee keer bizar snel en uitermate kundig geholpen. Goed bereikbaar, vriendelijke mensen en snelle service. Erg fijn ???

image description

Zaterdagmiddag kapotte cv, binnen een uur was Arno er om te kijken wat hij kon doen. Conclusie, repareren niet mogelijk, vervelend met de toch nog koude nachten. Maandagochtend was Paul om 8u aanwezig, rond half 12 weer warm water. Super service mannen, dat is wat ze noemen ?de klantverwachting overtreffen!? Hartelijke groeten van een zeer tevreden familie ?t Lam.

image description

Vanaf het eerste moment van contact een uitstekende duidelijke communicatie. Werkzaamheden worden geheel volgens afspraak en volledig naar wens uitgevoerd. Vriendelijke en vakkundige mensen die ook meedenken. Wij zijn enorm tevreden en komen de volgende keer zeker weer terug. Aanrader!

image description

Helaas denkt men niet mee om problemen op te lossen; oplossing door klant voorgesteld wordt afgewezen. Jammer, gemiste kans.